اصلا توی ایران جائی هست که از این وایر لس توی شرکت یا موسسشون استفاده کنند؟ یعنی اینجا چند درصد به درد میخوره؟این wi-fi و وایر لس که میگی دوتاش یه چیزه. به عبارتی کارت شبکه بی سیم یا لن بیسیمه واسه اینه که یه جاهایی که دوستمون گفتن یا دانشگاه ها یا هتل ها خودشون رو به این سیستم مجهز میکنن که مهمونا یا کسایی که اونجا میان و میرن و لپ تاپ دارن وقتی میخان برن تو اینترنت دنبال سیم تلفن نگردن و مستقیم با شبکه بی سیم به کامپیوتر مرکزی اون ساختمون وصل بشن و برن تو نت. حالا این گوشیا هم ادای لپ تاپ رو در میارن... همین... تمام. پی1 اتوفوکوس داره و این نداره پ1 یه برنامه واسه عکس گرفتن از کارت ویزیت داره که این نداره. پ1 ال سی در بزرگتر داره و این کوچیکترشو داره... همین... حالا بگو این چی داره که پ1 نداره...
این برنامه اسکن کارت ویزیت را نمیشه توی گوشی بعدا نصب کرد یا گوشی را هک کرد و ...؟چون من با این قابلیت توی دبلیو 810 کارم واقعا راه می افتاد.
برای اتوفوکس چی ؟ میشه هک کرد؟
ال سی دی پی وان هم که بله بزرگتره.
ولی من از دکمه های پی وان خوشم نمیاد. یه جوریه. آدم مجبوره همیشه با دوتا دستش روی گوشی کار کنه. من از دکمه چهار سوی جی 700 خوشم میاد.
دیگه اینکه من شنیدم با پی وان نمیشه با انگشت روی صفحش کار کرد ولی با جی 700 میشه ، آیا این درسته؟
انگار هنوزم پی وان حرف اول را میزنه!
در ضمن دیروز یه بابائی اومده بود گوشی آی میت داشت. فکر میکنید با چی داشت با صفحه لمسیش کار میکرد؟ پیچ گوشتی چهار پخ ساعتی. قشنگ مثل قلم خودش هم گذاشته بودش توی جا قلمی گوشی.

جواب بصورت نقل قول

الان اینجا کیا g700 دارن ؟ چند تا سوال دارم: ( مهدی رو میدونم داره پس حتما جواب بده )
) در چه صورت خوب نمیشه مات میشه؟