سلام
دوست عزیز اگه میشه لینک مستقیم دانلود برنامه تم بزارید با تشکر
سلام
سلام
سلام
اینجا بخش پرسش و پاسخ است . برای درخواست نرم افزار به این بخش مراجعه کنید.
منظور شما رو از برنامه تم متوجه نشدم.(بیخیال)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام
من روی سیستمم، ویندوز XP SP3 و ویندوز ویستا دارم.
می خواستم برای هدف خاصی، محتویات فایل "advapi32.dll " رو که توی دایرکتوری
ویندوز xp قرار داره، تغییر بدم. واسه همین، اومدم توی ویندوز ویستا(چون توی خود xp نمیشه محتویات این فایل رو تغییر داد!) و با استفاده از یک نرم افزار Hex Editor ، این فایل dll رو باز کردم و بعضی جاهای مورد نظرش رو تغییر دادم و بعد تغییرات رو ذخیره کردم؛کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه، فراموش کردم که ازش backup بگیرم و چون محتواش رو اشتباه تغییر داده بودم، حالا دیگه ویندوز xp ام بالا نمی یاد!
می خواستم ببینم چه طوری میشه از طریق CD ی ویندوز XP و لود کردن "Recovery Console "، ویندوز رو Repair کنم؟ طوریکه این فایل advapi32.dll دستکاری شده، به همون شکل اولیه اش برگرده!
یعنی با کدوم دستور Recovery Console می تونم این کار رو بکنم؟
خواهش می کنم کمکم کنید، وگرنه مجبورم ویندوز xp رو دوباره نصب کنم!!(واقعاً وقتش رو ندارم)
از طرفی، توی محیط Recovery Console ، چه طوری میشه محتویات یکی از فایل های ویندوز (مثلا همین dll ) رو تغییر داد؟
به طوریکه اول محتویاتش رو همراه با offset و ... نشون بده و بعد ما بتونیم بعضی جاهاش رو تغییر بدیم؟
با تشکر
سلام
در همان مرحله های اولیه ی نصب ویندوز در نوار پایین نوشته R=Repair یعنی اگر دکمه ی R رو فشار بدید وارد Recovery Console می شوید . در این مرحله سیستم ویندوزی رو که روی هارد قرار داره به شما نشون میده و شما اونو انتخاب می کنید و سیستم اتوماتیک تمام فایلهای ناقص رو Repair می کنه.
موفق باشید![]()
سلام
خیلی ممنون
راستش من بعد از اینکه وارد recovery console می شم ، اول ویندوز xp رو انتخاب می کنم و بعد پسورد administrator رو می خواد که چون من پسورد واسش ندادم، enter رو می زنم ولی بعدش اوتوماتیک repair نمی کنه!
فقط وارد فولدر ویندوز می شه،یعنی اون فولدری که ویندوز xp توش نصبه رو به صورت prompt نشون میده و منتظر می مونه که دستورات لازم وارد بشه:
الان نمی دونم کدوم دستور رو باید بزنم تا کار مورد نظرم انجام بشه یا حتی ویندوز به طور معمولی repair بشه؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستور CHKDSK (Check Disk) رو هم اجرا کردم، ولی بعد از چک کردن درایو E (همون درایوی که ویندوز XP توش نصبه) هم باز مشکل حل نشد و ویندوز XP لود نمی شه!!
میشه بفرمایید چی کار باید بکنم که اوتوماتیک Repair بشه؟
از طرفی اگه بخوام محتوای یه فایلی رو دستکاری کنم، از کدوم دستور باید استفاده کنم؟
ممنونم
سلام
احتمال زیاد قبلا پسورد براش گذاشتید و الان یادتون رفته.برای حل مشکل باتری روی مادربورد رو دربیارید و بعد از جند ثانیه سر جاش بذارید.
بعد وارد Recovery Console شوید ، ببینید باز هم پسورد میخواد یا نه ؟
فکر نکنم تو اون محیط بشه محتوای فایلی رو دستکاری کرد.
موفق باشید![]()
دوستان من نمي تونم وارد يوزرم تو ويندوز بشم (ايكس پي)
تو هيچ يوزري نمي ره و تا كليك ميكنم خودش لاگ اوت ميكنه
تو ادمين هم نمي ره
با سيف مد هم نمي ره بالا و لاگ اوت مي كنه
پسورد هم نداره
چيكار كنم؟
فكر كنم آنتي ويروس يكي از فايلهاي لاگين رو پاك كرده
توضيح اينكه دو تا هارد دارم يكي ide و يكي sata
اون ويندوزي كه رو ساتا هست مشكل داره و اون يكي سالمه و باهاش مي تونم به هارد ساتا دسترسي داشته باشم
كسي چيزي به ذهنش ميرسه؟
در ضمن سي دي ويندوز هم كه ميذارم براي ريپير چون مادر بوردم قديمي هست همينطوري هارد ساتا رو نمي شناسه تا بتونم ريپير كنم و بايد با ديسكت بشناسونمش كه وقتي اينكارو مي كنم فقط براي نصب نسخه جديد منو داره و گزينه ريپير نداره ؟!
در ضمن ويندوزي كه نصب كردم سرويس پك 2 بوده كه چون اصلي بوده با آپديت تبديل به سرويس پك 3 شده
خواهشا فوري فوتي راهنمايي كنين
سلام
با این مشخصاتی که شما دادید راهی بجز تعویض ویندوز بنظر نمیاد.
موفق باشید![]()
سلام
راستش من اصلا مشکل پسورد ندارم و از اول هم واسش پسورد ندادم!
مشکل من اینه که به طور اتوماتیک Repair نمی کنه . منتظر می مونه که من دستور وارد کنم و با دستور exit هم از محیط Recovery Console خارج می شه؛
آیا به منظور Repair اتوماتیک، تنظیمات خاصی وجود داره؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)