سلام عليكم:
خيلي وقت بود نيومده بودم چه خبرا؟
خوب مثل اينكه دمو تو راهه اوناي كه ميتونن دانلود كنن حتما يه توضيحاتي خودشون بدن بعدش.
راستي در ضمن هميشه فيفا زودتر از ساكر ريليز شده و هميشه فيفا يه هفته زودتر تو ايران ريليز شده.
سلام عليكم:
خيلي وقت بود نيومده بودم چه خبرا؟
خوب مثل اينكه دمو تو راهه اوناي كه ميتونن دانلود كنن حتما يه توضيحاتي خودشون بدن بعدش.
راستي در ضمن هميشه فيفا زودتر از ساكر ريليز شده و هميشه فيفا يه هفته زودتر تو ايران ريليز شده.
سلام احمد جان چطوري نبودي عزيز
ميدوني فيفا ورژن نورديكش زود ريليز ميشه واسه همينم تو ايران بلافاصله دانلودش ميكنن واسه همون قبل از اروپا تو ايران ريليز ميشه
البته يه هفته خالي بندي ميشه فقط 3 4 روز زودتر مياد كه يه 2 روزي هم صرف دانلود و پكينگ ميشه و دو روز مونده به انتشار تو ايران ميشه بازي كرد فيفا رو البته معلوم نيست اين بار هم ورژن نورديك زود بياد 07 و 08 كه هر دوتاشم زود اومد واسه همين تو ايران 07 و 08 كلا ورژن نورديك هستن
با سلام
دوستان کسی میتونه قابلیتهای جدیدی که در بازی ارائه شده رو بگه چند تاش رو لطفآ
عکس جدید منتشر نشده؟گرافیک next نسبت به 08 تو تریلر ها فرق کرده؟
درست عين من
نوكرتم بچه ها يه عالمه عكس گذاشتن تو پست هاي اخير يه زحمت كوچولو بكشي ميتوني صفحات قبلي رو ببيني
دموش 21 شهريور
خودش تو ايران احتمالا دهم يا نهم مهر, ورژن نورديك (يه حدس بود) ولي تو اروپا 12 مهر ريليز ميشه
اگه علاقه مند هست ميتوني صفحات قبلي رو مطالعه كني 5 يا 6 صفحه اخير اخبار مهم و به درد بخوري دارن كه جديدترين اطلاعات از بازيه
تریلر جدید بره فیفای پی سی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت دانلود كرديش؟
جمله رو دقت کن لطفا،گفتم عکس جدید.خودم دیگه اونقد iq دارم که پست های قبلی رو نگاه کنم بعد حرف بزنم.مرسی دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)