بله کاملش اومده
اینم لینک مستقیم دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله کاملش اومده
اینم لینک مستقیم دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان ببخشید که من پا برهنه می پرم وسط حرف هاتون ( البته اگه بحثی بوده باشه )
آقا یه سوال سکیوریتی![]()
تو چت یاهو ، هر چیز یکه سند و رسیو می شه ، کد و بعدش دیکود می شه ، یا هر کی که حال کنه ( منظور آی اس پی ، یا دوستان عزیز در هر کدام از نیروهای امنتی ) می تونه ببینه که من چی سند و رسیو کردم ؟ می شه یه جوری یه کاری کرد که هویدا نشه ؟
( نترسید ، تو چت روم دنبال جی اف نمی گردم)
لطفا اگه کسی ریپلای می کنه ، دلیل قانع کننده هم بیاره ، البته زیر دیپلم بگه که من هم بفهمم![]()
مرسی
یا حق
سلام.
چرا بعضي وقتها ياهوي من بالا نمياد ؟؟ ميزنه اتصال برقرار نشد يا يوزر يا پسورد اشتباه هست دوباره امتحان كنيد در صورتي كه اشتباه نيست و بعضي وقتها هم راحت مياد بالا ...!! مشكل منه يا همه ؟
ممنون
يا علي
نه بابا! ... دلتون خوشه ها! ... كد شدن كجا بود؟!!
اگر مي خواهيد كليه ارتباطات شما رمزنگاري شود بايد از وي پي اِن استفاده كنيد.
نه دوست عزیز
فقط مشکل شما نیست
هر چند روز یک بار yahoo اینجوری میشه و بعدش دوباره درست میشه
دلیلش رو هم نمیدونم ولی میگن اثرات تغییرات سرور های یاهو هست
سلام
ميخواستم بدونم به جز ياهو شركت ديگري هم هست كه سرويسش مثل سرويس چت ياهو باشه مثلا روم داشته باشه ؟؟ و اينكه اين ام اس ان مسنجر توي خود ويندوز براي چيه ؟؟
فکر کنم هست آره یه سرچی بکن. ام اس ان هم تو ویندوز برای Hotmail هست.
اینم آدرس سایت اصلیش http://www.msn.com
اینم آدرس http://www.hotmail.com Hotmail
اره دوست سرویس IM رو خیلی ها دارند Skype - AIM - ICQ _ Google Talk _ MSN Messenger و ..
ام اس ان هم برای استفاده از سرویس لایو مایکروسافت هست ..
سلام دوستان.
من توي ياهو مسنجر تو قسمتMy status كه مربوط به نحوه نمايش من ميشه ( مثلا On line يا Invisible يا ...) چند تا چيز ديگه هم خودم اضافه كرده بودم كه مي خوام بعضي هاش رو حذف كنم. چطوري اين كار رو بكنم؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي بكنيد.
سلام
برای حذف Status های ID خود ابتدا در Run عبارت Regedit را تایپ کنید تا وارد محیط رجیستری شوید .
حال به مسیر زیر بروید :
HKEY_CURRENT_USER\ Software\ yahoo\ pager\ profiles\ {yahooID}\ Custom Msgs
دقت داشته باشید به جای عبارت {yahooID} می بایست نام آی دی خود را انتخاب کنید . در این قسمت قادرید تا Statusهایی که در یاهومسنجر از ان استفاده می کردید را مشاهده و هر کدام را که خواستید حذف کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)