نه داداش نداره
اتفاقا بالای 128 رو به دانشجوها خیلی راحت می دن یه برگه ازش می گیری می بری دانشگاه برات پرش کنند
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
نه داداش نداره
اتفاقا بالای 128 رو به دانشجوها خیلی راحت می دن یه برگه ازش می گیری می بری دانشگاه برات پرش کنند
سلام به همه
بلاخره adsl منم وصل شد
اولین اتصال
از همه اونایی که تو این مدت کچلشون کردم صمیمانه تشکر می کنم![]()
خط اول کاملا تکذیب میشه!!!
خط دوم کاملا تایید میشه
ART 8:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCopy Pasteسلام به همه
بلاخره adsl منم وصل شد
اولین اتصال
از همه اونایی که تو این مدت کچلشون کردم صمیمانه تشکر می کنم![]()
داداش تو دیگه چرا
حالا من یه کاری کردم تو که نباید به همه بگی
گفتم دیگه دوباره تایپش نکنم![]()
سلام
دوستانی که از صبانت سرویس دارید لطفا" بگین کدوم نمایندگیش از نظر پشتیبانی و خدمات بهتره.
ممنون.
کاملا تایید می کنم البته من از یکی دیگه از نماینده های صبانت گرفتم
به سایت نسل آینده نماینده شرکت لایزر برید
قسمت ADSL فرم درخواست برید
حالا بدون اینکه کلمه ای وارد کنید یا تغییری بدید دکمه ثبت اطلاعات رو بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چی میاد ؟
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
پس از واریز مبلغ به حساب جام بانک ملت 2123132321 به نام شرکت نسل آینده با شما برای اخذ سرویس تماس گرفته خواهد شد
مبلغ :
از انتخاب شما متشکریم
حالا یه کار جالبتر !
دکمه بک رو بزنید و برگردید همون صفحه درخواست
حالا دکمه جدید رو بزنید
چی میاد ؟!
ثبت نام شما با موفقیت انجام شد
پس از واریز مبلغ به حساب جام بانک ملت 2123132321 به نام شرکت نسل آینده با شما برای اخذ سرویس تماس گرفته خواهد شد
مبلغ :
از انتخاب شما متشکریم
نمیدونم اینیا این
یا این
![]()
یعنی دیگه آخرش بود کلی خندیدیم اما فکر کنم باید این باشماحتمالا سایتشون یه پروژه دانشجویی بوده از اونا که فقط برای پیچوندن استاد نوشته می شه و ارزش دیگه ای نداره
آخرش باهاشون قرارداد بستی داداش یا نه؟
قرارداد رو که بستم ولی یک ماهه منتظر مخابراتم !
هنوز پورت نداده ! (نداره )
سلام
من یکماهی هست که از شاتل سرویس 128 گرفتم(مرکز استقلال) یه مدت خوب بود سرعت دانلود از 15 تا 25 بود. بعد خط تلفن یکی دو بار قطع شد از مخابرات اومدن گفتن کابل برگردون داشتید ایراد داشته اومدن یکمی کابلهای تو کوچه رو دستکاری کردند و حالا درستش کردن. از وقتی درست کردن سرعت دانلود روی 9 الی 12 هست. ممکنه ایراد از مخابرات باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)