تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 104 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

من یه برنامه دارم که مربوط به خود گرافیکمه(از روی درایور نصب کردم) گرافیکم ASUS 4850 هست و اسم این برنامه هم SmartDoctor هستش و باهاش راحت میشه اور کرد و تغیرات داد حالا من دور فن رو روی 35-40 در حالت عادی گذاشتم ...خوبه?؟

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه برنامه دارم که مربوط به خود گرافیکمه(از روی درایور نصب کردم) گرافیکم ASUS 4850 هست و اسم این برنامه هم SmartDoctor هستش و باهاش راحت میشه اور کرد و تغیرات داد حالا من دور فن رو روی 35-40 در حالت عادی گذاشتم ...خوبه?؟

راستش من 4870 دارم

ولی 4850 از 4870 بیشتر گرم میشه ، شما همون 40 بگذار ، پایین تر نیا

و سعی کن هوایی که از سینک میاد بیرونو به سمت خارج کیس هدایت کنی که دمای کیس پایین بیاد چون 4870 دمای هیت سینک رو میده به بیرون کیس خودش دلیلیه برای خنک کردن بیشتر سینک

3. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

چند تا سوال و مشکل دارم که اگه ممکنه علت هاش را به من بگید

1.
    من 2 تا سیستم دارم

cpu 2180
    vga 4850
    ram 2 gig

این بازی Juiced 2: Hot Import Nights روی این سستم در پایین ترین سطح گرافیکی بسیار زیاد تیک می زنه ( هر یه ثانیه 2 تا تیک ) طوری که همش عکس نشون می ده ... در حالی که این سیستم بازی گرید Grid در در بالاترین سطح گرافیکی بسیار عالی اجرا می کنه ...

سیستم بعدی من :

cpu 3500 am2 یه هسته ایی
    vga 7600gt
    2gig ram

اما این سیستم این بازی رو در حالت گرافیکی معمولی بدون کوچکترین افت فریم اجرا می کنه و بسیار عالی ...

چرا؟

2.
    (xp )من کتلیست 8.8 را که نصب می کنم بازی dirt با 30 فریم تیک می زنه ولی با کتلیست 8.7 با زیر 30 فریم هم تیک نمی زنه ...
    احتمالا تیک هاش هم باگ نیست و فرق می کنه چون تابلوتر تیک می زنه مثلا هر 3 ثانیه یکی به صورت منظم ... منم دیگه 8.8 رو کلا کنار گذاشتم ... (چرا این dirt اینقدر گرافیکش بالاست؟ توی ویستا البته... چون من روی پایین ترین سطح گرافیکی هم که می گذارم بازم 25 تا نمی دهد ؟ )

3.
    بازی test drive unlimited خیلی گرافیکش بالا هست چون همش دورو بر 25 فریم می دهد با 1024*1280 یا من سیستمم مشکل داره ...

هر بازی اتومبیلی رو که دست گذاشتم تا حالا به جز grid مشکل دار بوده که....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

1.
    من 2 تا سیستم دارم

cpu 2180
    vga 4850
    ram 2 gig

این بازی Juiced 2: Hot Import Nights روی این سستم در پایین ترین سطح گرافیکی بسیار زیاد تیک می زنه ( هر یه ثانیه 2 تا تیک ) طوری که همش عکس نشون می ده ... در حالی که این سیستم بازی گرید Grid در در بالاترین سطح گرافیکی بسیار عالی اجرا می کنه ...

سیستم بعدی من :

cpu 3500 am2 یه هسته ایی
    vga 7600gt
    2gig ram

اما این سیستم این بازی رو در حالت گرافیکی معمولی بدون کوچکترین افت فریم اجرا می کنه و بسیار عالی ...

چرا؟

2.
    (xp )من کتلیست 8.8 را که نصب می کنم بازی dirt با 30 فریم تیک می زنه ولی با کتلیست 8.7 با زیر 30 فریم هم تیک نمی زنه ...
    احتمالا تیک هاش هم باگ نیست و فرق می کنه چون تابلوتر تیک می زنه مثلا هر 3 ثانیه یکی به صورت منظم ... منم دیگه 8.8 رو کلا کنار گذاشتم ... (چرا این dirt اینقدر گرافیکش بالاست؟ توی ویستا البته... چون من روی پایین ترین سطح گرافیکی هم که می گذارم بازم 25 تا نمی دهد ؟ )

3.
    بازی test drive unlimited خیلی گرافیکش بالا هست چون همش دورو بر 25 فریم می دهد با 1024*1280 یا من سیستمم مشکل داره ...

همیشه باید کارت گرافیک متناسب به CPU باشه بعضیا فکر میکنن بازی فقط کارت گرافیکه CPU شما در حالت کلاک استوک هیچ تناسبی با کارتتون نداره و CPU خیلی در بازی تاثیر داره البته این دلیل این تیک ها نیست اون تیک ها میتونه دلیل دیگه ای مثل هارد داشته باشه یا رم ولی کلی گفتم در ضمن نباید انتظار معجزه از 4850 داشته باشی 4850 کارت خوبیه ولی دقت کن این کارت یه کارت HIgh-end نیست و کارتهای خیلی قویتر از این کارت هست پس نباید انتظار داشته باشی بتونی همه بازیها رو در رزولوشن بالا در حداکثر جزئیات الان بازی کنی با این وجود شک نکنCPU شما اگر در کلاک استوک باشه تاثیر زیادی در افت پرفرمنس داره .
    Last edited by milky way; 27-08-2008 at 23:18.

6. این کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوست من برای استفاده از حداکثر قدرت این کارت باید رم و سی پی یوی خوب و قوی داشته باشین.
    سی پی یو و رم تاثیر بسیار بالایی در بازی دارن.به نظر من اینها به ترتیب نقش مهمی در بازی ها دارن:
    1.رم
    2.سی پی یو
    3.کارت گرافیک

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

1.
    من 2 تا سیستم دارم

cpu 2180
    vga 4850
    ram 2 gig

سیستم بعدی من :

cpu 3500 am2 یه هسته ایی
    vga 7600gt
    2gig ram

چرا؟

2.

3.

به نظر بنده بهترین راه حل برای اینکه بفهمی مشکل از کارتتونه یا نه تعویض کارت گرافیکی های دوسیستمتونه

با این کار اگر 4850 روی سیستم cpu 3500 am2 یه هسته ایی 2gig ram باز تیک زد میشه روی 4850 شما بحث کرد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه takotok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

همیشه باید کارت گرافیک متناسب به CPU باشه بعضیا فکر میکنن بازی فقط کارت گرافیکه CPU شما در حالت کلاک استوک هیچ تناسبی با کارتتون نداره و CPU خیلی در بازی تاثیر داره البته این دلیل این تیک ها نیست اون تیک ها میتونه دلیل دیگه ای مثل هارد داشته باشه یا رم ولی کلی گفتم در ضمن نباید انتظار معجزه از 4850 داشته باشی 4850 کارت خوبیه ولی دقت کن این کارت یه کارت HIgh-end نیست و کارتهای خیلی قویتر از این کارت هست پس نباید انتظار داشته باشی بتونی همه بازیها رو در رزولوشن بالا در حداکثر جزئیات الان بازی کنی با این وجود شک نکنCPU شما اگر در کلاک استوک باشه تاثیر زیادی در افت پرفرمنس داره .
    دوست من برای استفاده از حداکثر قدرت این کارت باید رم و سی پی یوی خوب و قوی داشته باشین.
    سی پی یو و رم تاثیر بسیار بالایی در بازی دارن.به نظر من اینها به ترتیب نقش مهمی در بازی ها دارن:
    1.رم
    2.سی پی یو
    3.کارت گرافیک
    به نظر بنده بهترین راه حل برای اینکه بفهمی مشکل از کارتتونه یا نه تعویض کارت گرافیکی های دوسیستمتونه

با این کار اگر 4850 روی سیستم cpu 3500 am2 یه هسته ایی 2gig ram باز تیک زد میشه روی 4850 شما بحث کرد
    سلام

من می دونم این کارت اونقدر ها هم عالی نیست ... اما این 3 تا بازی تقریبا بازی هایی هستند که مشکل دارند ... مثلا در xp بازی lost planet یا turok یا gears of war یا grid رو با بالاترین گرافیک در 1024*768 خیلی عالی و راضی کننده اجرا می کنه ... اما این 3 تا رو نه مخصوصا juiced 2 رو که افتضاح است ...

من بلدم کارت رو عوض کنم اما پاور رو بلد نیستم عوض کنم ... چون پاور اون یکی 380 است ...
    =================
    این کارت 4850 چقدر از 7600gt بهتره ؟

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام

من می دونم این کارت اونقدر ها هم عالی نیست ... اما این 3 تا بازی تقریبا بازی هایی هستند که مشکل دارند ... مثلا در xp بازی lost planet یا turok یا gears of war یا grid رو با بالاترین گرافیک در 1024*768 خیلی عالی و راضی کننده اجرا می کنه ... اما این 3 تا رو نه مخصوصا juiced 2 رو که افتضاح است ...

من بلدم کارت رو عوض کنم اما پاور رو بلد نیستم عوض کنم ... چون پاور اون یکی 380 است ...
    =================
    این کارت 4850 چقدر از 7600gt بهتره ؟
    سلام دوست من
    4850 خیلی خییلی از 7600gt بهتر است( در حد زیاد)

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی می دونیه این گزینه های تویه عکس معنیشون چی و چه کاربردی در بازی ها دارند
    ممنون می شم؟(منظور من گزینه هایی opengl و direct3d)

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

کسی لینک مستقیم کاتالیست 8.8 رو داره?؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •