تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 196 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام...رمم 512 هست اما خالیش کردم...یعنی 100 مگ ازش رو استفاده میکنم.
    پستتون رو الان دیدم اما بازم با توجه به صحبت های قبلیم NOD32 بر روی سیستم شما بهتر جواب میده.

البته یادتون نره که در کنار ناد32 و هر آنتی ویروی دیگه ای نصب Anti Spyware ضروریه و حتما باید کمک کننده

آنتی ویروس ها باشند.

مثلا اینا آنتی سپای ور های خوبی هستند.

A-Squared

AVG Anti Spyware

Super Anti Spyware

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

Avg سوئیت کاملش چطوره فایروال و ... خوب کار می کنن یا آنتی ویروسش خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزيز من مدت زيادي هست كه از AVG Internet Security استفاده مي كنم

و واقعا ازش راضي هستم دردسر كرك كردن نداره خيلي راحت آپديت ميشه در ضمن آپديت هاش Resume داره

سرعت سيستم رو زياد نمي گيره و از نظر امنيتي من خيلي از ويروس ها رو باهاش تست كردم و خيلي قوي

نشون داده همين چند وقت پيش كه يكي از دوستان يه ويروس آزمايشي گذاشته بود رو روش تست كردم

كه فايروالش خودشو در حد Kaspersky نشون داد و حتي از اون هم بهتر بود و آنتي ويروسش هم مشابه

Nod32 عمل ميكنه

آخرين ورژنش رو اينجا گذاشتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز سعی کن اشتباه نکنی. AVG Internet Security رتبه اول و یا دوم رو در بدترین فایروال ها به خودش اختصاص میده.

البته از لحاظ Outbound Protection . اگر هم انتظار شما از یک فایروال فقط inbound Protection باشه که در اون صورت

فایروال خود ویندوز خوب عمل میکنه. یعنی هم پورتها رو میبنده و هم اونا رو مخفی میکنه.

به نظر من اگر میخواهید که از محصولات GriSoft استفاده کنید در اون صورت من به شما AVG Anti Malware رو پیشنهاد

میکنم. AVG Anti Malware دارای AVG Antivirus و AVG Anti Spyware است. یعنی یک بسته کامل در مقابل Malware

ها. در کنارش هم میتونی از یک فایروال خوب که تعدادشون هم کم نیستند استفاده کنی.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دوست عزیز سعی کن اشتباه نکنی. AVG Internet Security رتبه اول و یا دوم رو در بدترین فایروال ها به خودش اختصاص میده.

البته از لحاظ Outbound Protection . اگر هم انتظار شما از یک فایروال فقط inbound Protection باشه که در اون صورت

فایروال خود ویندوز خوب عمل میکنه. یعنی هم پورتها رو میبنده و هم اونا رو مخفی میکنه.

به نظر من اگر میخواهید که از محصولات GriSoft استفاده کنید در اون صورت من به شما AVG Anti Malware رو پیشنهاد

میکنم. AVG Anti Malware دارای AVG Antivirus و AVG Anti Spyware است. یعنی یک بسته کامل در مقابل Malware

ها. در کنارش هم میتونی از یک فایروال خوب که تعدادشون هم کم نیستند استفاده کنی.
    حالم رو گرفت به محض نصب کردنش و اولین ریستارت کل My Documents رو به صورت فایل exe در آورد و انواع و اقسام خطا ها رو میداد حتی با ریپیر کردن هم نتونستم ویندوزم رو نجات بدم
    Persian.Boy جان قصد من استفاده از یک کمپانی خاص نیست می خوام هم قدرتمند باشه هم بدون دردسر واسه کرک و مابقی مشکلات موجود من همیشه از نورتن استفاده میکردم ولی الان چند وقته هنگام نصب خطا میده نصب نمیشه این که یکی نود و کاسپر که آدم باید 24 ساعته دنبال کی باشه واسشون این یکی هم که اینجوری میترسم دوباره نصبش کنم اصلا حوصله عوض کردن ویندوز رو ندارم
    حالا یه بی دردسر و صد البته قدرتمندش رو بگو

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

اگه با خطا هنگام نصب نورتون مواجه هستید بهتره با Norton Removal Tool تمام آثار باقیمانده را پاک کنید و دو باره نصب کنید. اگر هم حسش نیست میتونید از NOD32 2.70.39 استفاده کنید.از fix2.2 استفاده کنید دیگه سریال نمیخواد.
    همینطور میتونید از Avast Antivirus استفاده کنید که مثل هلو کرک و آپدیت میشه.از کیفیتش اطلاع زیادی ندارم.
    AVG هم آنتی ویروسش خوبه(فایروالش نه).ولی از این Wrong positive ها زیاد داره که کلافه کننده ست.
    گزینه آخر من Pc-Cillin Internet Security هستش که اصلا سرعت سیستم را نمیگیره.آنتی ویروسش زیاد تعریفی نداره .فایروالش بدک نیست.راحت هم کرک و آپدیت میشه مثل زردآلو.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالم رو گرفت به محض نصب کردنش و اولین ریستارت کل My Documents رو به صورت فایل exe در آورد و انواع و اقسام خطا ها رو میداد حتی با ریپیر کردن هم نتونستم ویندوزم رو نجات بدم
    Persian.Boy جان قصد من استفاده از یک کمپانی خاص نیست می خوام هم قدرتمند باشه هم بدون دردسر واسه کرک و مابقی مشکلات موجود من همیشه از نورتن استفاده میکردم ولی الان چند وقته هنگام نصب خطا میده نصب نمیشه این که یکی نود و کاسپر که آدم باید 24 ساعته دنبال کی باشه واسشون این یکی هم که اینجوری میترسم دوباره نصبش کنم اصلا حوصله عوض کردن ویندوز رو ندارم
    حالا یه بی دردسر و صد البته قدرتمندش رو بگو
    دوست عزیز اینکه فولدر هاتون به EXE تبدیل بشه اشکال از این برنامه نیست. بلکه متاسفانه سیستم شما ویروسی

شده و این ویروسه که این بلا رو سر فولدرها میاره نه این برنامه. من خودم از AVG خوشم نمیاد و فقط یک بار آزمایشی

نصبش کردم اما این ناحقیه که بگیم AVG این بلا رو سر سیستمتون آورده. مطمئن باشید که سیستم خودتون مشکل

داشته. یا آنتی ویروسی رو قبلا نصب کردید و پاکش کردید اما فایل های اون باعث اختلال در کار این آنتی ویروس هم شده

و انکه سیستمتون از قبل ویروسی بوده و با نصب این آنتی ویروس باعث شده که ویروس بیشتر از قبل فعال بشه و

کسترش پیدا کنه. اگر به تایپک مشکلات آلوده شدن و ویروسها و تروجانها مراجعه کنید میبینید که 80 درصد

مراجعه کنندگان از دست این ویروس کلافه شدند.

در نهایت منم بهتون پیشنهاد میکنم که از NOD32 همراه با کرکش به نام NOD32 Fix 2.2 استفاده کنید. البته تنظیمات

اون رو هم که تایپک مخصوص خودش رو داره حتما انجام بدید. راحت و بی دردسر آپدیت میشه و سازگاری کامل با همه

برنامه های موجود رو داره.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

چی بگم من که حرفه ای نیستم تو این داستانها ولی باشه ممنونم از راهنمایی هاتون

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

من تا حالا از چار سال پیش با 4تا انتی ویروس کار کردم NIS2005
    Mac afee
    Zonealarm2007
    Nod32 2.7.0
    بهترینشون ناد 32 بود الا که نزدیک به یه ساله باهاش کار می کنم سیستمم کند نشده در کل بهترینشون ناد32 هست
    نورتون تو آپدیت کردن تعطیلات
    مک آفی هم همینطور
    زون آلارم هم فقط فایر والش به درد می خوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •