توي آدرسي كه دوستمون گذاشتند نوشته بود اين سريال براي BitDefender Professional Plus 9 ميباشه.هيچ اشاره اي به محصولات ديگه نكرده بود.بعيد ميدونم يك سريال براي يك محصول روي ساير محصولات يك كمپاني جواب بده.مثل كليدهاي محصولات كاسپرسكي كه بهم نميخورند.
توي آدرسي كه دوستمون گذاشتند نوشته بود اين سريال براي BitDefender Professional Plus 9 ميباشه.هيچ اشاره اي به محصولات ديگه نكرده بود.بعيد ميدونم يك سريال براي يك محصول روي ساير محصولات يك كمپاني جواب بده.مثل كليدهاي محصولات كاسپرسكي كه بهم نميخورند.
همانطور که میبینید Internet Security 10 رو هم گفتن ساپورت میکنه که دوستمون میگن نمیکنه
Last edited by Nikolas_95; 07-12-2007 at 17:23.
اگر منظور شما صحبت من بود گفتم در سايت اشاره اي نشده كه ساير محصولات را هم ساپورت ميكنه.در لينكي كه دوستمون گذاشتند فقط به BitDefender 9 Professional Plus اشاره شده.با وجودي كه به آلماني توضيحات نوشته شده ولي مشخصه كه ذكر كردن BitDefender 9 Professional Plus .
روی اینترنت سکوریتی 11 امتحان شده و کار میکنه.
شما اول امتحان کنید. بعد نتیجه گیری کنید. چون در سایتها کلا روی این موضوع بحث شده و افرادی که امتحان کردند
جواب گرفتند.
من خودم روی اینترنت سکوریتی نسخه 11 امتحان کردم و به من 384 روز رو داد. یعنی تا 384 روز دیگه کار میکنه. یه چیزی بیشتر
از 1 سال.
![]()
Last edited by zhina_gian; 07-12-2007 at 19:08.
صحبت شما دوست عزيز تاييد ميشه.اين كليد را روي Internet Security 2008 تست كردم و مطابق شكل زير براي مدت 347 روز رجيستر شد:
![]()
پس مثله اینکه فقط ورژن 10 رو ساپورت نمیکنه
internet security 10
[SIZE=2]من راه حلی براتون دارم. این کارو انجام بدید روی نسخه 10 هم کار خواهد کرد.
اول برید سایت بیت دفندر و دنبال چیزی بنام چنچ سریال نامبر و یا اکتیویشون و یا رجیستریشن بگردید. اونجا ازتون
درخواست میکنه که شماره سریال خود را وارد کنید. در این مرحله شما همین شماره سریالی را که دریافت کردید
رو وارد میکنید و شماره سریال جدید برای نسخه 10 دریافت خواهید کرد.
برای آنتی ویروس کسپرسکی هم همینطوره. کسی که شماره سریال 1 ساله فعال در اختیار داشته باشه میتونه
با تماس گرفتن با اونها شماره سریالش رو از نسخه 6 به 7 تعویض کنه و یا برعکس از 7 به 6 تعویض کنه. چون این
شماره سریال قانونیه و اونها هم حتما این کارو خواهند کرد.
اگر در سایتش چیزی پیدا نکردید بهشون ایمیل برنید و شماره سریال خودتون رو که برای اینترنت سکوریتی 11
در اختیار دارید رو ذکر کنید و ازشون بخوهید که اونو با یک شماره سریال نسخه 10 براتون تعویض کنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zhina_gian; 07-12-2007 at 19:58.
دستتون درد نکنه، راه حل جالبیه ، در اولین فرصت حتما تستش میکنم
ایول بابا، اینو از کجا آوردی؟ سریال قانونی؟؟
اگه روی Is 2008 جواب میده که خوب من ترجیح میدم برنامه رو آپگرید کنم! بهتره دیگه از 10اش، نه؟
ببینم bitdefender همه شما Not for sale هستش؟
این ورژن با ورژن خریدنیش چه فرقی میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)