بله. هیچ شرکت خصوصی روی این خطها سرویس ارائه نمیده.
بله. هیچ شرکت خصوصی روی این خطها سرویس ارائه نمیده.
همه شرکتها اوایل کار خیلی خوبه کارشون اما وقتی که مشتریهاشون زیاد شد دیگه کیفیتشون خیلی افت میکنه امیدوارم ماکس نت اینجوری نباشه !
من نمی دونم چرا مخابرات همه ی مناطق رو به شرکت ها نمیده تا اونا سرویس دهی کنند!!!!؟؟این برای منم سواله؟مخابرات حجمی ونامحدود هم دارهسلام خدمت دوستان عزیز ...
دوستان این محدودیت ارائه adsl به مشترکین خطوط فیبر نوری هنوز برقرار هست؟یعنی فقط باید از مخابرات adsl بگیریم ؟مثل اینکه سرویس های مخابرات هم فقط حجمی هستن و نامحدود ندارن ...ممنون ...
کسی تعرفه ی adsl مخابرات ارومیه رو داره؟( کسی از لیست adsl عکس گرفته)نمیدونم مخابرات ارومیه چرا یکم به قسمت adsl رسیدگی و اطلاع رسانی نمیکنه حتی یه بروشور کوچیک هم ندارن)
مثل اینکه شبانه رایگانه از ساعت چند تا چنده؟
هزینه ی راه اندازی هم مثل اینکه نمیگیرن درسته!؟
مگه 3 ماهه هم میشه 3گیگ ترافیک!!!!!!!
این سه گیگ سه ماهه یه ماه رو کفاف نمیده وبعد یه ماهه تموم میشه چرا برای این مشکل چارهاندیشی نمیکنن (فقط می خوان از مردم پول بگیرن)!!!!!!!!!!
به خدا اگه مجبور نباشم عمرا از مخابرات سرویس بگیرم
+
در لینک زیر میتونید تعرفه مخابرات که توسط مکسنت گزاشته شده ملاحظه کنید اما مشکل اینه که من این قیمتها رو تو لیست مخابرات ندیدم!پس این قیمت ها مال کجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by naser_2006; 20-01-2011 at 17:23.
اینکه اجازه ارائه سرویس به خطوط فیبر نوری رو نمیده واقعا من هم تو چراش! موندم!... ولی این خطوط امکان ارائه سرعت های بالا رو داره و کیفیت خیلی مناسبی برای انتقال اطلاعات نسبت به سیم های مسی داره ....
شاید میترسه سرعت های غیر مجاز در اختیار مردم قرار بگیره
جدیدا یه مغازه تو خیام جنوبی قبل از مسجد فاطمیه دیدم ،، مثل اینکه نمایندگی مخابرات هست به امکان زیاد اونا میتونن اطلاعات کاملی بدن ...اما در مورد پشتیبانی واقعا واقعا ضعیف هستن و هیچی حالیشون نیست ...
به زور میگه بیاید از من سرویس بگیرید ...نمیدونم این دیگه چه صیغه ای هست ...![]()
خداییش وضع adsl رو بررسی میکنی میبینی کلا داغونه مثلا میری 1 مگ میخری بهت سرعت 400-500 کیلو میده اونم تو بهترین شرایط .الان هم بخوان اینو محدود کنن ببین دیگه چی میشه! نه اینکه تو اینترنت حرف اول رو میزنیم (بعد افغانستان و عراق --ایران(البته از آخر))اینکه اجازه ارائه سرویس به خطوط فیبر نوری رو نمیده واقعا من هم تو چراش! موندم!... ولی این خطوط امکان ارائه سرعت های بالا رو داره و کیفیت خیلی مناسبی برای انتقال اطلاعات نسبت به سیم های مسی داره ....
شاید میترسه سرعت های غیر مجاز در اختیار مردم قرار بگیره
جدیدا یه مغازه تو خیام جنوبی قبل از مسجد فاطمیه دیدم ،، مثل اینکه نمایندگی مخابرات هست به امکان زیاد اونا میتونن اطلاعات کاملی بدن ...اما در مورد پشتیبانی واقعا واقعا ضعیف هستن و هیچی حالیشون نیست ...
به زور میگه بیاید از من سرویس بگیرید ...نمیدونم این دیگه چه صیغه ای هست ...
با این پشتیبانی موافقم خیلی خیلی افتضاخ.امروز تو مرکز مخابراتی بودم یکی اومد حجم بخره بهش یه سرویس یه ماهه داد گفت فرق نمی کنه برو استفاده کن بیشتر یوزراش مردم ساده و کاربر خانگی اند که فقط قیمت واسشون مهمه
در ضمن یه سایت درست حسابی که حداقل حداقل تعرفه هاش رو بزارن دارن آخه
با این 900% موافقم اگه ازش بپرسی adsl چیه توش میمونن .
من به یکی از خانوما گفتم که ببین شمارم رو پوشش میدین بعد اینکه شماره رو میزنه رو به بغلیش میکنه میگه ببینم این منطقه با این شماره رو پوشش میدیم بغلیش هم میگه اگه امکانات اون منطقه باشه آره میدیم( خب این امکانات چیه!)من یه جواب آره و نه میخوام اخرشم رفتم از مدیر قسمت adsl پرسیدم گفت آره!.
لیستشون هم که کلا مفهومیه یه ساعت باید انالیز کنی
کسی تعرفه ی adsl مخابرات ارومیه رو داره؟( کسی از لیست adsl عکس گرفته)
چند صفحه پیش رو مرور کنی یه نفر از لیست قیمت های مخابرات یه عکس گرفته بود.
اتفاقا یه خبری بدم. سرعت سرویسهای ماکس نت ارومیه افت کرده! (بعد تستی که اون دوستمون انجام دادن) . احتمالا به قول شما مشتریاشون رو به افزایشه![]()
ممنون دوست عزیزچند صفحه پیش رو مرور کنی یه نفر از لیست قیمت های مخابرات یه عکس گرفته بود.
منطور شما پست 387#هستش:بنده قبل اینکه پست بدم می دونستم هست و نگاه هم کردم اما عکس پاک شده بود پس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسیلرکسی تعرفه ی adsl مخابرات ارومیه رو داره؟( کسی از لیست adsl عکس گرفته)
پس چرا سرعت من کم نشده !!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Last edited by h106; 21-01-2011 at 00:59.
من توی مهاباد هستم! قضاوت ماکسنت با خودتون:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)