تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 99 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

کسی که لپ تاپ رو ازش خریدم گفت که خودش با acronis پارتیشن بندیش می کنه و دیگه هم بر نمی گرده ... واسه همین پرسیدم ... پس شما خودت paragon رو پیشنهاد می کنی ؟؟

نه ببین من با cd ویندوز xp خودم پارتیشن بندیش کردم و یه xp عادی هم روش ریختم ... چند روز بعد که از ریکاوری xp خودش استفاده کردم همۀ درایو ها رو پروند و برگردوند به حالت کارخانه ای ... با اینکه نوشته بود restore c: Drive ولی همه رو فرمت کرد و تبدیل به تک پارتیشن کرد ..

من که با cd ویندوز به صورت real و نه virtual اونو پراتیشن بندی کرده بودم ... پس چرا باز برگشت به حالت کارخانه ای ؟؟

ببین ، یه چیزی بهت میگم دیگه خواهشا کلمه برگشتن و برنگشتن رو به کار نبر ... آخر آموزش هم نوشتم که : پارتیشن بندی راهی است که برگشتن به حالت قبل وجود ندارد ...

حالا با هر نرم افزاری ... هر نرم افزار

با اینکه نوشته بود restore c: Drive ولی همه رو فرمت کرد و تبدیل به تک پارتیشن کرد ..
    من دقیقا ریکاوری سونی یادم نیست اما مطمئن هستم خودتان گزینه ای را اشتباه زدید ...

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

13

ببین ، یه چیزی بهت میگم دیگه خواهشا کلمه برگشتن و برنگشتن رو به کار نبر ... آخر آموزش هم نوشتم که : پارتیشن بندی راهی است که برگشتن به حالت قبل وجود ندارد ...

حالا با هر نرم افزاری ... هر نرم افزار

من دقیقا ریکاوری سونی یادم نیست اما مطمئن هستم خودتان گزینه ای را اشتباه زدید ...
    میگم تو خیلی خدایی ها ... تا حالا کسی بهت گفته بود ؟؟

ببین من میگم با CD ویندوز پارتیشن بندی کردم ولی برگشت تو میگی نرم افزار ؟؟؟ ... یعنی نرم افزار از اون قوی تره ؟؟؟

اصلاً گزینه ای نداشت ... فقط نوشته بود restore C: drive من هم زدم و فکر کردم که درایو ها بر نمی گرده که برگشت ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ببین من میگم با cd ویندوز پارتیشن بندی کردم ولی برگشت تو میگی نرم افزار ؟؟؟ ... یعنی نرم افزار از اون قوی تره ؟؟؟
    به هر حال من چیزی به نام برگشتن درایو ها نشنیدم ! پارتیشن بندی مجدد و صفر کارخانه ای هر چیزی را از بین می بره اما باز هم میگم ... هیچ تفاوت کیفی بین روش های پارتیشن بندی وجود نداره

موفق باشید

4. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

باید پارتیشن ریکاوری رو درست کنید ... راه خاصی نداره ... یا باید با استفاده از dvd ها ، کامل factory reset کنید که کل اطلاعاتتون از بین بره و پارتیشن ریکاوری اصلاح بشه ، یا بدید شرکت گارانتی کننده اگر گارانتی نرم افزاری بود ، این پارتیشن رو براتون از روی مدل مشابه اصلاح کنند
    با استفاده نرم افزارهاي موجود نميشه پارتيشن ريكاوري رو اصلاح كرد يا مثلا با آپديت كردن سيستم يا از روي dvd ريكاوري لپ تاپ مشابه با همين مارك و مدل؟ آخه شركتي كه ازش خريدم گارانتي نرم افزاري نكرده متشكرم از توجه شما

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با استفاده نرم افزارهاي موجود نميشه پارتيشن ريكاوري رو اصلاح كرد يا مثلا با آپديت كردن سيستم يا از روي dvd ريكاوري لپ تاپ مشابه با همين مارك و مدل؟ آخه شركتي كه ازش خريدم گارانتي نرم افزاري نكرده متشكرم از توجه شما
    راه اول جوابگو نیست ولی راه دوم چرا ... حالت Factory setting می تونه به حالت اصلی برگردونه ... بجز لپ تاپ های دل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام.
    1-اطلاعات پارتیشن ریکاوری و os من از بین رفته. چطور میتونم پارتیشن ریکاوری رو مثل حالت اول کنم.؟
    2- پارتیشن MEDIA DIRECT هنوز هست . آیا با نصب ویندوز ویستا میتونم مجدد ازون استفاده کنم یا نه؟؟؟؟( قبلن C رو تقسیم کردم) اگه نه چکار باید انجام بدم؟؟؟
    -Dell XPS M1330

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- باید بدهید نمایندگی .... اگر میخواهید OS و ... را برگردانید از DVD ویستا و برنامه های خود لپ تاپ استفاده کنید ... یعنی ویستای روی DVD را نصب کنید و بعد از دیسک درایورها و برنامه ها برای نصب الباقی موارد استفاده کنید

2- بله میشه ... باید دکمه media direct رو بزنید تست کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

برای نصب ویندوز xp در کنار ویستا باید حتما دوتا پارتیشن primary داشته باشیم؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خیر ... پارتیشن C حتما باید primary باشه و الباقی نیازی نیست ... extended logical باشند کافیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

راه اول جوابگو نیست ولی راه دوم چرا ... حالت Factory setting می تونه به حالت اصلی برگردونه ... بجز لپ تاپ های دل
    شرمنده اينقدر سوال ميكنم دو تا سوال دارم يكي همين حالت Factory setting كه چطوري ميشه سيستمو به اين حالت برگردونم و سوال ديگه اينكه چطور ميتونم از پارتيشن ريكاوري اطلاعات مربوط به درايورهاي سيستمو بيرون بكشم و روي سيستم داشته باشم آخه سوني توي سايتش فايلهاي مربوط به درايورها رو قرار نميده، متشكرم از توجه شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •