تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 1126 اولاول ... 3339404142434445464753931435431043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی..شما همه دروس رو قبول شدی یا مثل من مشروط درسی ؟ اگه مشروط درسی ، ازشون نپرسیدی وضعیت نظام وظیفمون هم مشروطه یا اینکه معافیت تحصیلی میدن ؟
    اگه یکی فرصت 6ماهه ی بعد از پایان تحصیلاتش تا یکی دوماه دیگه تموم بشه ، اگه معافیتش مشروط باشه ، نمی تونه تو پیام نور بمونه

من خوشبختانه قبول کامل شدم.ولی نمی دونم این قضیش هم مثل بقیه چیزهاش ...(پر کردنش با خودتون) هست که من که باید کاردانی به کارشناسی شناخته بشم ولی واحدهامو مثل کسی که یه جا کارشناسی قبول شده و قبلا هم یه جای دیگه درس می خونده تطبیق بدن.خدا کنه اینطوری نباشه.وگرنه باید یه سری رو دوباره بخونم!

2. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من يك سوال دارم.
    من داراي ديپلم هنرستان دارم و انشاالله تا پايان بهمن فوق ديپلم برق دارم.
    سوالي كه دارم اينه كه آيا اگه بخوام فراگير پيام نور شركت كنم با توجه به اينكه پيام نور برق نداره و بايد تغيير رشته بدم و اينكه من پيش دانشگاهي نخوندم ، آيا بايد پيش دانشگاهي بخونم.

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام بیخانمان جان
    بابا شماها که همه کاراتونو کردید.من هنوز نمیدونم شناسنامم کجاست برم کپی بگیرم.
    آقا واسم توضیح بده این برگه نظام وظیفه رو چه جوری گرفتی اونجا برم چی بگم؟
    این چند روزه این قدر بلا ملا سرم اومده مخم تعطیله
    زیاد وقت نداریم..ثبت نام شروع شده دست بجنبون مرد !
    حرف اول فامیلی مهمه ، مال من ص هست و 22 هست .
    داریوش صفحه قبل توضیح داد ، بسته به دانشگاتون ، یا باید بری بایگانی یا پیش مسئول امتحانات (جایی که پروندت هست) میگی برای دانشگاه میخوام (حتی المقدور نگو پیام نور) یه مدرک شناسایی میذاری میبری کپی میگری میاری براش مهر میزنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

1- من قائن قبول شدم ولی می خوام بیرجند کلاس برم حالا باید قائن انتخاب واحد کنم یا بیرجند؟
    2- اگر بخوام توی حذف و اضافه تعدادی واحد رو کم و زیاد کنم تکلیف هزینه ای که قبلا پرداخت کردم چی میشه؟ اضافش رو پس می دن یا نه؟
    3- کتاب های مرتبط با واحد های درسی که برداشتم رو باید از کجا بفهمم چی هستن؟ من هنوز سر کلاس ها نرفتم در حقیقت هنوز به بیرجند معرفی نشدم!
    4- الان حدود 2 الی 3 جلسه از همه کلاسام گذشته ممکنه برام مشکلی پیش بیاد؟ البته بگم که بعد از اینکه از قائن برای شرکت در کلاس های بیرجند نامه گرفتم هنوز پیام نور بیرجند هماهنگی لازم رو برای من انجام نداده یعنی بیرجند هیچ اسم و نشونی از من کسی ثبت نکرده اون وقت با این وضع می تونم توی کلاس ها شرکت کنم یا نه مخصوصا کلاس های عملی و در این رابطه باید با چه کسی هماهنگی کنم؟!!!

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من خوشبختانه قبول کامل شدم.ولی نمی دونم این قضیش هم مثل بقیه چیزهاش ...(پر کردنش با خودتون) هست که من که باید کاردانی به کارشناسی شناخته بشم ولی واحدهامو مثل کسی که یه جا کارشناسی قبول شده و قبلا هم یه جای دیگه درس می خونده تطبیق بدن.خدا کنه اینطوری نباشه.وگرنه باید یه سری رو دوباره بخونم!
    بابا ما کارشناسی میخونیم امیدی به تطابقه واحد ها نداریم چه برسه به کاردانی!

شاید کشکی ها مثله ادبیات و تاریخ تحلیلی و اخلاق و این چیزا رو معادل سازی کنن ولی ................. (خودت جاخالی رو پر کن!×!)

من يك سوال دارم.
    من داراي ديپلم هنرستان دارم و انشاالله تا پايان بهمن فوق ديپلم برق دارم.
    سوالي كه دارم اينه كه آيا اگه بخوام فراگير پيام نور شركت كنم با توجه به اينكه پيام نور برق نداره و بايد تغيير رشته بدم و اينكه من پيش دانشگاهي نخوندم ، آيا بايد پيش دانشگاهي بخونم.
    مگه کاردانی به کارشناسی داره؟
    اگه نداشته باشه که هیچ باید از اول بخونید غیر از چند تایی

زیاد وقت نداریم..ثبت نام شروع شده دست بجنبون مرد !
    حرف اول فامیلی مهمه ، مال من ص هست و 22 هست .
    داریوش صفحه قبل توضیح داد ، بسته به دانشگاتون ، یا باید بری بایگانی یا پیش مسئول امتحانات (جایی که پروندت هست) میگی برای دانشگاه میخوام (حتی المقدور نگو پیام نور) یه مدرک شناسایی میذاری میبری کپی میگری میاری براش مهر میزنه
    موافقم!
    دهه!

تازه معلوم نیست همین ها رو هم قوبل کنن1×!#$^&%^*&

1- من قائن قبول شدم ولی می خوام بیرجند کلاس برم حالا باید قائن انتخاب واحد کنم یا بیرجند؟
    2- اگر بخوام توی حذف و اضافه تعدادی واحد رو کم و زیاد کنم تکلیف هزینه ای که قبلا پرداخت کردم چی میشه؟ اضافش رو پس می دن یا نه؟
    3- کتاب های مرتبط با واحد های درسی که برداشتم رو باید از کجا بفهمم چی هستن؟ من هنوز سر کلاس ها نرفتم در حقیقت هنوز به بیرجند معرفی نشدم!
    4- الان حدود 2 الی 3 جلسه از همه کلاسام گذشته ممکنه برام مشکلی پیش بیاد؟ البته بگم که بعد از اینکه از قائن برای شرکت در کلاس های بیرجند نامه گرفتم هنوز پیام نور بیرجند هماهنگی لازم رو برای من انجام نداده یعنی بیرجند هیچ اسم و نشونی از من کسی ثبت نکرده اون وقت با این وضع می تونم توی کلاس ها شرکت کنم یا نه مخصوصا کلاس های عملی و در این رابطه باید با چه کسی هماهنگی کنم؟!!!
    1.فک کنم قاین
    2.مگه آزار داری بیشتر ورداری پسر؟ ولی معمولا اگه هم بیشتر شد و کم کردی بستانکار داشنگاه میشی برای ترم بعد
    3.هر ترم کتاب های مخصوصی داره! در زمن چارت هم بهت میدن که درسات توش هست
    بعد میتونی راحت از کتاب فروشی ها اوناییک ه وان ترم ور داری بخهری
    4.باید خره خودشون رو بچسبی که خود دانند و بس!×!

7. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اگه نداشته باشه که هیچ باید از اول بخونید غیر از چند تایی.

من متوجه منظور شما نشدم. آيا با توجه به اينكه رشتم قبلا فني بوده و الان مي خوام يك رشته ديگه در زمزنه اي غير از فني بخونم بايد پيش دانشگاهي بخونم يا نه؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

من متوجه منظور شما نشدم. آيا با توجه به اينكه رشتم قبلا فني بوده و الان مي خوام يك رشته ديگه در زمزنه اي غير از فني بخونم بايد پيش دانشگاهي بخونم يا نه؟
    یعنی من دقیق نمیدونم کاردانی به کارشناسی داره یا نه
    چون ما کارشناسی پیوسته شرکت کردیم

در مورده فنی هم متاسفانه نمیدونم! با دیپلم هم میشه شرکت کرد فقط نمیدونم اون برای نظام قیم هست فقط یا برای شما هم میشه

بچه ها فردا کی برم به نظرتون ثبت نام؟

Last edited by DaRiOuShJh; 10-10-2008 at 12:54.

10. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اگه منظورت اینه که کاردانی خوندی و می خوای ادامش رو تو پیام نور بخونی که می تونی.چون من هم همین وضعیت رو دارم.اما در مورد تطبیق واحدش نمی دونم وضعیت چجوریه و چند تا واحد تطبیق می شه.فردا موقع ثبت نام می پرسم.در رابطه با ثبت نام با دیپلم هم تا پارسال بدون پیش دانشگاهی می تونستی کنکور بدی.اما امسال مطمئنم که بدون پیش دانشگاهی واسه دبیرستانی ها نمی تونی شرکت کنی.ولی واسه هنرستان و فنی حرفه ای اطلاع دقیق ندارم.تنها راهش اینه بری از خود پیام نور شرکت کنی.چون تلفنی جواب نمی دن!

12. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا رسما بدبخت شدم رفت.
    امروز رفتم دانشگاه آزاد واسه گرفتن همون معافیت تحصیلی.هر کاری کردم خواهش کردم ندادن که ندادن .گفتم بابا فقط یه کپی میگیرم میارم .الا و بلا نمیشه.نمیدیم .نمیتونیم هزارو یک کوفت و زهر مار دیگه.آشنا آوردی پارتی بشه بازم ندادن .گفتن امکان نداره بدیم.
    فقط تونستم گواهی اشتغال به تحصیل بگیرم.حالا نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم.
    کسی نرفته ثبت نام ؟نمیدونید حتما باید اون معافیت تحصیلی باشه؟
    رفتم پیام نور ولی دیر رسیدم آموزشش بسته بود.
    جدا دیگه دارم دیوونه میشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی واسه ثبت نام امروز رفت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •