تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 63 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 624

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات اپتيكال درايوها

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

اساتید من یه dvd رایتر pioneer مدلa16fxc دارم که الان دیگه اصلا روشن نمیشه اصلا برق انگار بهش وصل نیست به نظره شما ازچی میتونه باشه؟؟جایی برای تعمیر کردنش سراغ دارین
    Last edited by amirkalak6; 30-11-2010 at 14:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط FAR_FA
    سلام

دوستان، يك هفته پيش به توصيه اكثر دوستان دور و نزديك و دوستان اينترنتي يك دي وي دي رايتر از نوع Lite-on 22x خريدم.
    مدلش iHAP322 هستش
    خيلي خوب رايت ميكنه خيلي خوب ايميج ميگيره ، سرعتش خوبه و ... ولي يه مشكل بزرگ داره اينه كه فيلمهاي DVD+R رو
    باز نميكنه . Firmware جديدش رو دانلود كردم (UL15 ) باز نتونست بخونه . ويندوز عوض كردم باز نشد(SP3 ) . جاي جامپر ها رو
    عوض كردم باز نشد . لايتون رو روي مستر و دي وي دي رام ايسوس 16X رو روي اسلاو قرار دادم باز هم نشد.

البته من به يه نتيجه در اين يه هفته كار با اين رايتر رسيدم و اون اينه كه :

1- DVD+R هاي رايت شده با حجم زير 4GB رو به خوبي باز ميكنه . بيشتر از 4 مثلا" 4.23 ، 4.18 , ... رو نميتونه باز كنه . و من
    مجبور ميشم DVD فيلم رو ببرم بيرون برام رايت كنن روي يه DVD-R

2- گاه گاهي با راستارت كامپيوتر و پس از بالا اومدن سيتم در اولين اقدام و قبل از اينكه پنجره اي رو باز كنم DVD+R رو باز ميكنه.
    فقط يك بار . يعني بار دوم باز نميشه .در مورد DVD-R ، DVD-ROM اينطوري نيست . اين مدلها رو بخوبي باز ميكنه .

تا حالا پنج شش تا مارك مختلف از DVD هاي رايت شده رو آزمايش كردم (فيلم) ولي باز هم نشد.

دوستان محترم در صورتي كه اطلاعي از اين مشكلم داريد منو راهنمائي كنيد ممنون ميشم .با تشكر
    ( اگه اينجا جاي اين سوامل نبود پوزش ميخوام (

-------------------------------------------------------------------------

منم مشكل شما رو با لايتون lh_20a1p دارم با اين تفاوت كه براي DVD+R محدوديت 4گيگ هم نداره كلا نمي خونه
    آخرين فريمور رو به تاريخ 1.10.2009 ريختم روش ولي باز همونه بهتر نشده
    اگر كسي روش ديگه داره ممنون مي شم ما رو راهنمايي كنه.

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

يه NEC DVD_RW ND-3550A همچين موجودي رو دارم...

CD رايت ميكنه ولي با DVD غريبه شده شديد...

اصلا رايت نميكنه...

چش شده؟!؟!؟

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

هيچ بني بشري پيدا نميشه جواب بده؟!؟!؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

يه NEC DVD_RW ND-3550A همچين موجودي رو دارم...

CD رايت ميكنه ولي با DVD غريبه شده شديد...

اصلا رايت نميكنه...

چش شده؟!؟!؟
    تا جايي كه من شنيدم ، اين مشكل مربوط ميشه به اپتيك دستگاه، و راهي نداره جز اينكه هدش تعويض بشه و فقط از عهده شركت گارانتيش برمياد.چون همچين مشكلي رو داشتم و پيش هركي بردم واسه تعمير ،نتونسته درست تعميرش كنه.هزينه تعميرشم نصف قيمت نوشه.اگه گارانتي داره معطلش نكن. اگر هم نداره بايد بپرسي كه شركت گارانتي خودش با هزينه تعمير ميكنه يا نه.

6. این کاربر از David Jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoodhacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جهنم سرد تنهایی !!!

9 وجود مشکل در دی وی دی رایتر سامسونگ ساتا سوپر رایت مستر

با سلام من با دی وی دی رایترم که سامسونگ ساتا سوپر رایت مستر TSSTCORP CDDVDW مدل SH-S223F است مشکل دارم :
    اول من یک پاور نوی نو خریدم بعد دیدم موقع کار یکدفعه در دی وی دی رایتر را پرت میکند بیرون !!! یا صدای قر قر یا خر خر میداد و بعضی موقع ها الکی برای خودش کار میکرد !!!
    دوباره باز پاور نو خریدم ایندفعه این مشکلات بالا حل شد اما حس میکنم مثل اوایل نمیتونه بافر کنه البته این دی وی دی رایتر مال اردیبهشت سال 1388 است که خریدم و کلی ازش کار کشیدم !!!
    رایت میکنه صحیح و سالم اما موقع فیلم دیدن از روی دی وی دی بعضی موقع ها نمیتونه بافر کنه و مجبور میشم دی وی دی را دربیارم و دوباره بذارم !!!
    ایرادش از کجاست ؟ بدم درستش کنن !!! یا اینکه باید نو بخرم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

با سلام من با دی وی دی رایترم که سامسونگ ساتا سوپر رایت مستر TSSTCORP CDDVDW مدل SH-S223F است مشکل دارم :
    اول من یک پاور نوی نو خریدم بعد دیدم موقع کار یکدفعه در دی وی دی رایتر را پرت میکند بیرون !!! یا صدای قر قر یا خر خر میداد و بعضی موقع ها الکی برای خودش کار میکرد !!!
    دوباره باز پاور نو خریدم ایندفعه این مشکلات بالا حل شد اما حس میکنم مثل اوایل نمیتونه بافر کنه البته این دی وی دی رایتر مال اردیبهشت سال 1388 است که خریدم و کلی ازش کار کشیدم !!!
    رایت میکنه صحیح و سالم اما موقع فیلم دیدن از روی دی وی دی بعضی موقع ها نمیتونه بافر کنه و مجبور میشم دی وی دی را دربیارم و دوباره بذارم !!!
    ایرادش از کجاست ؟ بدم درستش کنن !!! یا اینکه باید نو بخرم !!!
    تاجایی که یادم میاد درایوهای اپتیکال سامسونگ از همون اول خلقت مشکل پروندن قرقر و خرخر رو مادرزادی داشتن. و صد در صد مخالف اینم که ببری واسه تعمیر مطمئن باش هیچ تعمیرکاری روی زمین نیست که بتونه تعمیرش کنه.(به جز خود شرکت گارانتیش) خرج الکی ممنوع.
    Last edited by David Jones; 19-01-2011 at 15:17.

9. این کاربر از David Jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoodhacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جهنم سرد تنهایی !!!

8 جواب

تاجایی که یادم میاد درایوهای اپتیکال سامسونگ از همون اول خلقت مشکل پروندن قرقر و خرخر رو مادرزادی داشتن. و صد در صد مخالف اینم که ببری واسه تعمیر مطمئن باش هیچ تعمیرکاری روی زمین نیست که بتونه تعمیرش کنه.(به جز خود شرکت گارانتیش) خرج الکی ممنوع.
    سلام یعنی به نظر شما برم یک نو بخرم !!!! آخه هنوز رایت هم میکنه هم سی دی و هم دی وی دی ولی موقع فیلم دیدن بعضی موقع ها واقعا نمیتونه بافر کنه !!! منظورم اینه 100 درصد خراب نشده !!! حالا شما میگین من چی کار کنم !!! تازه اگر بخوام نو بخرم چه مارکی را شما پیشنهاد میکنین!!!

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه دی وی دی رام asus و یه سی دی رایتر tdk داشتم که امروز اون سی دی رایترو درآواردم و به جاش یه دونه دی وی دی رایتر پایونیر گذاشتم ولی وقتی سیستم رو روشن کردم و ویندوز بالا اومد رو درایو asus یه علامت سوال قرمز رنگ زده بود!!!!
    حالا هیچ کدوم از درایو ها هیچ سی دی یا دی وی دی ایی رو شناسایی نمیکنه!!
    ولی آیکون درایو ها تو مای کامپیوتر هست و حتی باز و بسته هم میشن....ولی کار نمیکنن!!در ضمن هر دو درایو ide هستن.
    لطفا راهنمایی کنید.
    ممنون

داره خودمونی میشه عمو میلاد's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    DVD Drive لب تاب من دیگه هیچ دیسکی رو نمیخونه !!!! و وقتی دیسکی رو داخلش میزارم انگار که هیچی توش نیست
    و دبل کلیک که میکنم اجکت میکنه !!!! انگار که هیچی توش نیست !!!! حتی نمیچرخه
    لب تابم رو تازه گرفتم و کلا 10 تا سی دس یا دی وی دی توش نزاشتم
    دی وی دی ریکاوری رو که میزارم توی استارت اپ میاد بالا
    مشکلم نرم افزاریه احتمالا
    باید چی کار کنم ؟؟؟
    توی سایت سازنده (اسوس) که رفتم درایوری واسه اپتیکال درایو نداشت !!!!
    یه بار ریمو کردو و ریستارت کردم و دوباره شناسایی شد واسه ویندوز اما یازم کار نمیکنه !!!
    please help me

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •