فایل سیستم فلش raw شده یا باید با نرم افزارهایی مثل paragon پارتیشنو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع
در صورتی که مشکل حل نشد با نرم افزار Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 فلش رو فرمت کنید
فایل سیستم فلش raw شده یا باید با نرم افزارهایی مثل paragon پارتیشنو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع
در صورتی که مشکل حل نشد با نرم افزار Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 فلش رو فرمت کنید
فلش روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است ؟
سلامی دوباره
paragon که اصلا یو اس بی را هنگام دلت پارتیشن نمیشناسه فقط درایوهای هارد را میشناسه(یو اس بی را لیست نمیکنه)اما در گزینه های دیگر مموری را لیست میکند
Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 هم نات فایند دایوس میده
اینم عکساش
![]()
Last edited by aryna; 09-06-2013 at 13:58.
اگه از طریق داس هم فرمت نشه یک راه است سی دی xp بزارین بوت کنین فلش هم به سیستم وصل باشه ببینید پارتیشن فلش دیده میشه یا نه که از انجا delete و creat کنید نشد باید فلش فریم ویرش آپدیت بشه حالا با نرم افزارهای خودش از سایتش یا بره تعمیر
خوب این کار را کردمdelete ولی creat نشد موقع وارد کردن حجم (عدد 110) مگ هرچه اینتر را میزدم انگار نه انگار چیزی تغییر نمیکرد اصلا در محیط ایکس پی فرمت نشد
ولی دلت پارتیشین میشد
نمیدونم دیگه چیکار کنم
Last edited by aryna; 09-06-2013 at 15:41.
11111111111111111
با عرض سلام
یکی از دوستانم یه دونه رم 32گیگ سونی از بانه برام آورده ولی هرچی توش میریزم بیشتر از 1 گیگ رو نشون نمیده
بله روی سیستم های دیگه هم دیر میاد!
برای حل مشکل disk is not formatted باید چی کار کرد
یه مموری من دچار این مشکل شده
اول ارور Disk Write Protected دادش بعدش که سعی کردم فرمت کنم بعد چندین بار الان ارور disk is not formatted میده
کسی نیست کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)