حسین جان از نظر کیفیت تغییری کرده؟
من که با همان اولی صدای گوشیم بلند شد این یکی توصیه میشه؟
و این HMP-82 چیه؟اگه یه توضیح بدی ممنون میشم.![]()
حسین جان از نظر کیفیت تغییری کرده؟
من که با همان اولی صدای گوشیم بلند شد این یکی توصیه میشه؟
و این HMP-82 چیه؟اگه یه توضیح بدی ممنون میشم.![]()
حسین جان دست گلت درد نکنه
اینم به دوستان بگید که اگه بخواهند تغیراته جدیدی در آیکون ها بکنند باید آیکون های قدیمی رو دیلت کنن![]()
این برنامه ای که گذاشتم می تونی منو رو ادیت کنی در ضمن اگه وقت بزاری و کل تاپیک بخونی حتما می تونی ایکون هرجایی رو عوض کنی
من که خودم پک مشکی رو ترجیح دادم اسکرین شات از گوشی خودمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
سلام
خسته نباشید
ببخشید من پک آیکون هاشو دارم ولی شما توی این اسکرین شات اولتون ، ساعت و تاریخ و اینا ... ، یه جای دیگه هست که !!! نکنه دسکتاپ gdesk هست ؟؟ اگه میشه آخرین نسخه ی برنامشو به همراه این پک مشکی باتری و خط دهی و ... رو بزاری .
و خود پوسته ی gdesk ت رو .
چیزی کم نگفتم ؟؟ البته ببخشیدا / البت من پک آیکون ویستا رو ترجیح می دم چون 100 درصد آیکون ها توی گوشی من عوض شده .
نه تغییری نکرده. ولی مثل اینکه اون قبلی روی بعضی گوشیه ها کار نمیکرده!
HMP-82 هم یه نوع هندزفریه . فکر کنم هندزفری بلوتوث
خواهش میکنم.
لزومی نداره پاک کنن. اگه پک جدیدی بریزید روی قبلی overwrite میشه .
آره ، منم این پک ویستا رو ترجیح میدم.گوشی رو از این رو به اون رو میکنه.البت من پک آیکون ویستا رو ترجیح می دم چون 100 درصد آیکون ها توی گوشی من عوض شده .
باسلام:
اگه یادتون باشه گفته بودیدبااین هک دیگه نیازبه ساین کردن برنامه هانیست.ولی برنامه هایی روکه نیازبه ساین دارن وقتی دوره زمانی آزمایشی اش تموم میشه دیگه ازکارمیافته .لطفا راهنماییم کنید.
باتشکر
خسته نباشید.
میخواستم بدونم میشه محتویات پوشه z:\Resource\ActivityMenu را توی مموری کارت گوشی کپی کردوآیکونهای داخلش روتغییرداد؟
بله.ايني كه شما گفتيم مربوط ميشه به بحث رجيستر كردن و كرك كردن كه دوره زماني خاصي داره.بله اگر برنامه مورد نظر فول ورژن نباشه و يا به اصطلاح كرك شده نباشه از بعد يك مدت از كار ميفته و اين هيچ ربطي به ساين كردن نداره.ساين كردن يك مجوز استفاده از برنامست.حالا ميخواد اين برنامه كرك شده باشه يا نباشه.
بله ميشه.فقط باشيد بلد باشيد كه تغيير بديد
حسین جون من این برنامه ی ساین رو دانلود کردم ولی خرابه که !!!
.
.
.
دوستان در فلیپ باز ، بالای صفحه اگر کلیک کنن ، و بعد Set folders رو بزنن ، آیا به اون ها چیزی باز میشه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)