تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 79 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 782

نام تاپيک: سوالات زبان ویندوزی Visual Studio را اینجا مطرح کنید!(#VB,C++.Net,C) + (دانلود پروژه ها)

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

راستی این لینکی هم که دادین برخی از قابلیت هارو به نفع سی پلاس گفته
    لطفاً قسمت نظرات رو هم بخونید.
    پستش هم واسه سال 2007 بیده.
    Last edited by عــــلی; 19-09-2011 at 13:02.

2. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

خوب میشه بگید الان دیگه چه برنامه هایی دارن تحت سی پلاس نوشته میشن؟
    خود 3dsmax شده داره از کتابخانه های دات نت استفاده میکنه.
    فقط مونده Adobe که فکر کنم دلش نمیاد فتوشاپ و برنامه هایی که نوشته رو تحت دات نت کنه.البته تحقیق نکردم ببینم این کارو کرده یا نه.
    من نمیگم سی پلاس بده.ولی وقتی چیزی به عنوان دات نت وجود داره خیلی زشته آدم بیاد با محیط سی برنامه بنویسه.
    مایکروسافت دات نت داده که سی پلاس پلاس بره کنار...wpf داده که win App بره کنار حالا هم ویندوز 8 داده که ویندوزهای قبلی برن کنار...
    شما نام ببرید چه برنامه هایی تحت ++C نوشته نمیشن؟!
    اکثر نرم افزارهای بزرگ توسط ++C ایجاد شده و توسعه داده شدن، و معدود نرم افزارهای بزرگی وجود دارن که بر بستر دات نت نوشته شده باشن. مهمترین دلیلش هم میتونه قابلیت پرتابل بودن (مستقل از سیستم عامل) و پرفورمانس بالاتر اون نصبت به #C در دات نت باشه.
    ببینید برنامه نویسی که فقط ویندوز نیست، خیلی ها دوست دارند نرم افزارهای کراس پلتفورم ایجاد کنند تا شاید بتونن از این راه کاربرانی بیشتری رو به سمت خودشون جلب کنند. مطمئنا" #C و NET. نمی تونن به خوبی و سادگی ++C از این عهده ی اینکار بر بیان. یک مثال میزنم: یک نرم افزاری که با دات نت ایجاد شده اگر بخواد برای سیستم عامل مک/لینوکس هم پورت بشه، سختی به مراتب بیشتر از ++C داره، مثلا نصب mono بر این سیستم عاملها، تازه بماند اینکه ممکنه بعضی از API بر روی بستر Mono مثل ویندوزی به اجرا در نیان. ولی برنامه هایی که توسط ++C ایجاد شده باشن خیلی راحت میشه برای سیستم عاملهای مختلف پورت کرد. یکی از کوچک ترین مثالهاش میشه به نرم افزار Cyberduck اشاره کرد که تا همین 2-3 پیش فقط مخصوص سیستم عامل مک بود، ولی در حال حاضر شما میتونید نسخه های ویندوزی اون رو هم ببینید. دلیلش هم این هست که اکثر کتابخانه های مهم ++C مثل openssl, curl, zlib, boost و خیلی از کتابخانه های بزرگ خانواده ++C کاملا مستقل از سیستم عامل توسعه داده شدن و شما میتونید از اونها براحتی در نرم افزارها تون بکار ببریدشون.
    همچنین باوجود فریم ورکها و کتابخانه هایی مثل QT و wxWidget برای ++C این عمل با سرعتی دو برابر از قبل انجام میگیره...

درضمن فکر نمیکنم مایکروسافت دات نت رو داده باشه که ++C بره کنار، اگر اینطور بود حداقل نسخه CLI از CPP رو برای دات نت ایجاد نمیکرد، چون میدونه CPP هم برنامه نویس های خاص خودش رو داره. در مورد win app هم بگیم Win32 API بهتره... ببینید گاهی اوقات برای عملیات سطح پایین تر حتی wpf هم جوابگو نیست و شما مجبورید به استفاده از Win32 Api رو بیارید، فکر میکنید این کامپوننتهایی مثل Telerik از چه طریقی اینکار رو انجام میدن? wpf؟ اگر اینطور بود که دیگه هیچ کس سراغ این نوع کامپوننت ها نمیرفت!
    من خودم از سادگی بیش از حد در برنامه نویسی بدم میاد وقتی دارید با WPF برنامه مینویسید مثلما" لذتی که Win32 API به شما میده رو نمیبرید! WPF صرفا برای تسریع در عمل طراحی بوجود اومده که از جهاتی خوب و از جهاتی هم بد هست.
    من سی شارپ بلد بودم.سی پلاس پلاس رو بدون مطالعه یاد گرفتم...یعنی تا حلقه ها هیچ فرقی با هم نمیکنن..مگه اینا سینتکس نیستن؟
    ولی دیگه سمت کلاس ها و ایناش نرفتم ببینم چقدر شباهت دارن.
    منم گفتم تقریباً شبیه هستن...تنها فرقشونم فکر کنم طریقه ی استفاده از کتاب خانه هاشونه که دات نت خیلی کار رو راحت کرده.
    خوب اگر بخوایم اینطور حساب کنیم که میشه گفت تمامی زبانها (حداکثر) شبیه به هم هستن، حداقل در نحوه ی مفهوم کاربردی که دارن. ولی چیزی که CPP رو از #C متمایز میکنه اینه که تمامی اجزا رو در کنترل دارید و حتما باید به کوچیکترین چیزها هم توجه کنید (این یکی از مواردی هست که من رو خیلی درگیر خودش کرده!) و تا باهاش کار نکنید متوجه منظور من نمیشید! مهمترینش هم میشه گفت بخاطر کنترل حافظه هست که در C/CPP شوخی بردار نیست!

موفق باشید.

4. این کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    شما نام ببرید چه برنامه هایی تحت ++C نوشته نمیشن؟!
    نام بردم دیگه.الان 3dmax 2010 و 2011 نیاز به دات نت دارن.فتوشاپ اینارو نمیدونم.
    شما همین نسخه آخر Nero رو ببینید حدود 300 مگابایته...البته من نمیدونم اینا چی توش جا دادن ولی همین رو اگه با دات نت بخوای سر هم کنی به 2 مگ هم نمیرسه.
    من خودم از سادگی بیش از حد در برنامه نویسی بدم میاد وقتی دارید با WPF برنامه مینویسید مثلما" لذتی که Win32 API به شما میده رو نمیبرید! WPF صرفا برای تسریع در عمل طراحی بوجود اومده که از جهاتی خوب و از جهاتی هم بد هست.
    خوب معلوم شد که چرا اینقدر طرف سی پلاسو گرفتید.اینطور که بوش میاد شما یا با wpf کار نکردید یا تا حدی که به لذت برسید کار نکردید.(شکست در پروژه های متعدد)
    پروژه ی mono چه مشکلی داره؟من باهاش کار نکردم ولی شنیدم که به راحتی میشه برای لینوکس و مک با سی شارپ برنامه نویسی کرد.چون اطلاعاتی ندارم درموردش چیزی نمیگم.
    ولی اینکه شما لذت برنامه نویسی WPF رو با C++ مقایسه کردید خیلی عجیبه.
    حاضرم همینجا چهار تا برنامه گرافیکی بنویسیم یکی با سی بنویسه و یکی با wpf تا به بقیه دوستان هم بفهمونیم توی کدوم کد نویسی راحت تر و لذت و گرافیک بیشتره.
    من تجربه دارم میگم وگرنه اصلاً فردی نیستم که فقط با تعصب طرف زبان برنامه نویسی خاصی رو بگیرم.
    خیالم راحته که باهاشون کار کردم...آره 4 سال پیش که با vb6 کار میکردیم فکر میکردیم هیچی بهتر از این نیست ولی یکم تنوع هم بد نبود واقعاً لذت رو احساس کردم.
    --------------
    خیلی ممنونم از همه دوستان بزرگوار که در بحث ها شرکت میکنن و این موضوع رو با نگاه تبادل علم و پیشرفت دوستان دنبال میکنن.

6. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

خوب معلوم شد که چرا اینقدر طرف سی پلاسو گرفتید.اینطور که بوش میاد شما یا با wpf کار نکردید یا تا حدی که به لذت برسید کار نکردید.(شکست در پروژه های متعدد)
    ولی اینکه شما لذت برنامه نویسی WPF رو با C++ مقایسه کردید خیلی عجیبه.
    حاضرم همینجا چهار تا برنامه گرافیکی بنویسیم یکی با سی بنویسه و یکی با wpf تا به بقیه دوستان هم بفهمونیم توی کدوم کد نویسی راحت تر و لذت و گرافیک بیشتره.
    سوء برداشت شد
    ببینید من معتقدم که برنامه نویس باید بدونه با چی داره کار میکنه، چی پشت سر داره اتفاق میوفته. حداقلش اینکه بدونه داره با این API از سیستم عامل ارتباط برقرار میکنه و وظیفه اون API رو درک میکنه. ولی شما ممکنه به من بگید در WPF هم شما چنین چیزی رو میتونید متوجه بشید؟
    اتفاقا همین خودش یک مزیت هست! وقتی برنامه نویس از پایه با چیزی آشنا بشه مطمئنا" خیلی قدرت مانور بیشتری بر روی چیزی که طراحی میکنه داره. در WPF شما دارید با یک چهارچوب خاصی ui رو طراحی میکنید و اگر به محدودیت برسید دیگه wpf به تنهایی جوابگو نیست و مجبورید از API های سطح پایینتر استفاده کنید. هدفم از اینی که گفتم این بود که شما میتونید با هردو نرم افزارهای گرافیکی و فوق العاده گرافیکی بنویسید، و فقط WPF این توانایی رو نداره بلکه CPP فراتر از اون چیزی که شما فکرش رو بکنید می تونه عمل کنه منتها باید چندین برابر بیشتر از نوع WPF ی اش کد بنویسید!

8. 2 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض چرخش نام یک فرم

سلام دوستان
    چطوری میشه نام یه فرم رو که مثلا Form1 توی اون نوار بالا به حرکت درآورد (بچرخه، تا آخر فرم بره و دوباره از اول شروع بشه)

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سوء برداشت شد
    ببینید من معتقدم که برنامه نویس باید بدونه با چی داره کار میکنه، چی پشت سر داره اتفاق میوفته. حداقلش اینکه بدونه داره با این API از سیستم عامل ارتباط برقرار میکنه و وظیفه اون API رو درک میکنه. ولی شما ممکنه به من بگید در WPF هم شما چنین چیزی رو میتونید متوجه بشید؟
    اتفاقا همین خودش یک مزیت هست! وقتی برنامه نویس از پایه با چیزی آشنا بشه مطمئنا" خیلی قدرت مانور بیشتری بر روی چیزی که طراحی میکنه داره. در WPF شما دارید با یک چهارچوب خاصی ui رو طراحی میکنید و اگر به محدودیت برسید دیگه wpf به تنهایی جوابگو نیست و مجبورید از API های سطح پایینتر استفاده کنید. هدفم از اینی که گفتم این بود که شما میتونید با هردو نرم افزارهای گرافیکی و فوق العاده گرافیکی بنویسید، و فقط WPF این توانایی رو نداره بلکه CPP فراتر از اون چیزی که شما فکرش رو بکنید می تونه عمل کنه منتها باید چندین برابر بیشتر از نوع WPF ی اش کد بنویسید!
    سلام
    البته بیشتر حرفاتون و در مورد C++ قبول دارم ولی این حرفهایی که اینجا زدین در برنامه نویسی مدرن جایی نداره قرار نیست شما بدونید پشت صحنه چه اتفاقی داره می افته این عین شی گرای و مفهوم جعبه سیاه هست!
    کتابخانه WPF هم علاوه بر اینکه هیچ دست کمی از توابع Win32 نداره از API های Win32 هم استفاده نمی کنه که دونستن این بخواد به برنامه نویسیستون کمک کنه اتفاقا بر عکس لطمه خواهد زد بهتون چون سیستم برنامه نویسی در GDI و توابعش متریکها و نوع نمایش و هزار و یک چیز دیگش با WPF فرق می کنه (پیشرفته تر و بهتره؟ نخیر کاملا برعکس دایرکت ایکس کجا و GDI , GDI+ کجا)حتی بین GDI و GDI+ که در واقع فقط یک wrapper هست برای GDI علاوه بر اینکه برنامه نویسیشون کامل فرق حتی در موارد ابتدایی مثل Pen هم نوع استفاده و تشخیص و ...کاملا عوض می شن دیگه چه برسه به WPF!
    در کل می خوای گیک بازی دربیاری میری تو دنیای یونیکس و لینوکس که مثلا یک ویرایشگر مثل vi رو که اصلا مال ترمینالهای بدون موس بود و کیبوردش کلا فرق می کرد طراحی شده بود و مال همون زمان بود هنوزم استفاده می شه و براش کتاب میاد بیرون (هر کی هم بلد نباشه بهش می گن بچه ننه) ولی با مایکروسافت فقط باید مدرن بود و مدرن برنامه نویسی کرد چون اصلا حق انتخاب نداری جا بمونی له می شی نمونه بارزش پشتیبانی نکردن کامل Win7 از WinForm بود که واقعا یک سیستم اونقدرهام قدیمی نبود که اینجوری باهاش برخورد شد هیچ مسوولیتی هم مایکروسافت برای این موارد قبول نمی کنه می گه یا از سیستم جدیدی که من می گم استفاده کن یا باگهای احتمالی یا تناقضی که ممکنه در سیستم عامل آیندم با برنامت بوجود بیاد رو خودت برطرف کن!
    البته الان که دیگه WinRT اومده و دیگه حتی نباید Win32 و فریمورکهاش بحث کرد چه برسه یاد گرفتنش!
    Last edited by Mehran NZ; 20-09-2011 at 02:53.

11. 2 کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    چون در بحث نبودم، خیلی تمایل نداشتم، پابرهنه بپرم وسط بحث!
    ولی یکی از دوستان خواستند، من هم نظری در این تاپیک بدهم...
    ضمنا من فقط دراین تاپیک شروع بحث که در مورد Silverlight و Win8 بود را خوانده ام و پست های اخیر دوستان را نخواندم.

=====

چیزی که از تمام مقالات ویندوز 8 بر می آید، تکیه ویندوز 8 بر XAML است که شباحت کدنویسی آن با WP7 هم بسیار تکرار شده.
    نمیدانم تلاشی روی WP7 داشته اید یا نه؟ برای خودم که کمی عجیب بود، کلاً پشتیبانی از WinForm ها برداشته شده و جای آن را Silverlight گرفته، درست به همین دلیل برنامه های WM5 و WM6 دیگر روی WP7 اجرا نمیشوند.

تکیه زیاد Win8 بر XAML مهاجرت از WPF و Silverlight را راحت تر میکند.
    یه بیان دیگر و بدون تردید، کمترین دردسر و زحمت برای یادگیری و تولید نرم افزارهای Win8 برای افراد و شرکت هایی است که الآن تجربه و دانش Silverlight را دارند.
    نمی خواهم بیش از این اتاله کلام کنم.

در پایان فقط به یکی از آخرین مقالات این هفته (همین چندروزقبل) خبرنامه codeproject اکتفا میکنم.
    (این را فقط به این جهت انتخاب کردم که مربوط به چندروز قبل بود و راحت دم دستم بود!)
    نویسنده: Rockford Lhotka
    http://en.wikipedia.org/wiki/Rockford_Lhotka

مقاله:
    http://www.lhotka.net/weblog/WinRTAndNET.aspx

گزیده ای از مقاله:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درک این مطلب مهم است که از دات نت کاملاً به WinRT میتوان دسترسی داشت.
    این مدل کار بسیار شبیه برنامه نویسی Silverlight و WP7 است.
    شما بوسیله #C یا VB برنامه ای مینویسید که درون محیط CLR اجرا میشود،
    و به مجموعه کتابخانه BCL دسترسی پیدا میکنید، درست مانند برنامه های امروزی Silverligh و WP7.
    ...
    کد:
    ... آن دقیقاً مانند برنامه های Silverlight و WP7 است.
    امکانات کتابخانه BCL در Silverlight یا WP7 در دسترس هستند.
    ولی یک چیزهایی که استفاده از انها از نظر برنامه نویسی روش ایمنی نیست، محدود شده است ...
    (((
    اشاره به امکانات کاهش یافته Silverlight در WP7
    همانطور که گفتم WP7 فقط برنامه های Silverlight را میپذیرد ولی دوستانی که تلاش کردند برای این محیط کدنویسی کنند، حتماً در همان دقایق اول متوجه فقدان برخی توابع شدند
    )))
    کد:
    در حقیقت، از چیزهایی که من تا حالا دیده ام، اینطور بنظر میرشد که امکانات کتابخانه WinRT BCL قابل مقایسه با Silverlight هستند تا پلتفرمهای دیگر.
    درنتیجه، من قویاً فکر میکنم که برنامه های Silverlight بسیار ساده تر از هر نوع دیگری میتوانند به ویندوز جدید مهاجرت کنند.
    کد:
    هیچ کدام از اینها من را ننگران نمیکند.
    اگر شما برنامه نویس WinForm و WPF هستید، شما واقعاً باید برای مهاجرت به ویندوز جدید تلاش کنید.
    اما مانند آن نیست که در انتقال از VB6 و COM به دات نت، مجبور شدید همه چیز را از اول یاد گیرید.
    و اگر شما برنامه نویس SL هستید، احتمالاً یک انتقال راحت را سپری خواهید کرد هرچند باز باید برای مهاجرت به WinRT تلاش کنید.

=====

از تمام مطالب خوانده شده من بر می آید که بهترین پلتفرم آینده نگرانه برای ادامه XAML و WPF و Silverlight است.
    پس انقراضی در کار نیست، بلکه بحث سر تکامل است و سررشته این تکامل در ویندوز جدید و دات نت در اختیار Silverlight است.

=====

جدا از بحث های فوق که بیشتر رویکردی به برنامه های دسکتاپی Win8 داشت، باید عرض کنم با جایگزینی SL و Flash بجای HTML در وب سایت ها بشدت مخالف هستم.
    از SL و Flash فقط باید برای پوشش ضعف های جزئی HTML (مثل بازی های انلاین و بنرهای گرافیکی و...) استفاده کرد.
    وبه دلایل زیاد (که دیگر وقت توضیحش را ندارم) باید شالوده یک وب سایت HTML باشد.
    موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 20-09-2011 at 13:09.

13. 3 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام دوستان
    چطوری میشه نام یه فرم رو که مثلا Form1 توی اون نوار بالا به حرکت درآورد (بچرخه، تا آخر فرم بره و دوباره از اول شروع بشه)
    سلام.
    این یه نمونه ساده اش هست:
    کد:
    البته بهتر از این هم میشه یه جا یه کدی دیده بودم یادم رفت.
    موفق باشید.

15. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فقط ضد حال بزرگ این بود که Browser ویندوز 8 در محیط Metro کاملاً Plugin free هست و خبری از flash و حتی Silverlight نیست که بشدت ناراحت کنندست این اتفاق، مخصوصاً که برای ARM ماکروسافت دیگه نمی خواد محیط کلاسیک ویندوز رو هم ارائه بده.

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    .................................................. ...................................
    =====

از تمام مطالب خوانده شده من بر می آید که بهترین پلتفرم آینده نگرانه برای ادامه XAML و WPF و Silverlight است.
    پس انقراضی در کار نیست، بلکه بحث سر تکامل است و سررشته این تکامل در ویندوز جدید و دات نت در اختیار Silverlight است.

=====

جدا از بحث های فوق که بیشتر رویکردی به برنامه های دسکتاپی Win8 داشت، باید عرض کنم با جایگزینی SL و Flash بجای HTML در وب سایت ها بشدت مخالف هستم.
    از SL و Flash فقط باید برای پوشش ضعف های جزئی HTML (مثل بازی های انلاین و بنرهای گرافیکی و...) استفاده کرد.
    وبه دلایل زیاد (که دیگر وقت توضیحش را ندارم) باید شالوده یک وب سایت HTML باشد.
    موفق باشید.
    البته یکی از اهداف اصلی ماکروسافت از ارائه‌ی SL در زمینه‌ی ساخت RIAها بود که واقعاً میشه یک محیط خیلی خوب و پویا با SL ساخت به این دلیل که من خودم در این زمینه زمان گذاشتم و ماژول‌های زیادی هم روی ابزارهای مختلف مثل MS CRM ساختم می‌گم، واقعاً خیلی جاها SL کار رو راحت کرده و کارهای عالی میشه باهاش انجام داد مخصوصاً برای RIA بشدت پلتفرم بهتر و قویتریه نسبت به ترکیب HTML و JS برای همین من این حرف رو که SL فقط بدرد بنر و کلیپ تصویری می‌خوره اصلاً قبول ندارم، در مورد فلش و فلکس، Air نظر نمی‌دم چون کار نکردم ولی در مورد SL اینجور نیست واقعاً؛ ماکروسافتم در این زمینه واقعاً نیرو گذاشته (یا گذاشته بود) نمونش همین LightSwitch هست که دوستمون بهش اشاره کرد و تازه نسخه‌ی نهاییش اومده که گوشه‌ای از توانایی‌های SL رو نشون میده.

البته کلاً من اینو قبول دارم که از Win32 به سمت یه پلتفرم مشترک بر پایه XAML رفتم از جانب ماکروسافت حرکت مثبتیه و برای WPF و SLکارا هم بد نمیشه.

آخرم بد نیست یادی از HTML5 و JS بکنیم که ماکروسافت خیلی داره روش مانور میده البته بماند که JS یک زبون لوزلی نفهمه ولی ماکروسافت کارهای بسیار جالبی در مورد JS کرده مخصوصاً اینکه WinRT API مستقیماً از JS قابل دسترسه و حتی میشه کدهای ترکیبی JS/C#/VB نوشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •