تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 288 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2871

نام تاپيک: ✔ تاپیک جامع مباحث مرتبط با کارشــناســی ارشـــد

اگه نباشه جاش خالی می مونه deer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد

سلام دوستان .
    کسی میتونه در نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    مشکل شما دقیقا چیه؟
    فکر کنم بعد از حدود 15 سال تحصیل دیگه هم با طریقه درس خوندن آشنا باشید هم تست زدن!
    به هر حال خوشحال میشم کمکی بتونم بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

کسی میدونه کتابهای موسسه پارسه برای ارشد-برق رو از گجا میشه خرید؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بچه ها.کسی جزوه های ارشد استادای دانشگاهای تهران رو داره واسه درسای ارشد مدیریت بازرگانی؟

داره خودمونی میشه chaaloos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی میدونه کتابهای موسسه پارسه برای ارشد-برق رو از گجا میشه خرید؟

ممنون

از موسسه پارسه (تهران - خ ولیعصر - کوچه کیان )

داره خودمونی میشه chaaloos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان .
    کسی میتونه در نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من در خدمتم . ولی یه مقدار بیشتر توضیح بده تا ببینیم اصلا مشکل چی هست ؟

مثلا رشته ؟ گرایش ؟ میزان تسلط به دروس ؟ و . . .

آخر فروم باز france's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    P30World.Com

پيش فرض

پذيرش دانشجوي دوره كارشناسي ارشد مجازي در دانشگاه صنعتي اميركبير

دانشگاه صنعتي امير كبير براي سال تحصيلي 90 ــ 89 در دوره كارشناسي ارشد مجازي دانشجو مي پذيرد.

به گزارش سرويس صنفي آموزشي ايسنا، پذيرش دانشجوي كارشناسي ارشد مجازي در دانشگاه اميركبير با هدف ايجاد ظرفيت، گسترش دانش و تربيت متخصصان با استفاده از فن‌آوري‌هاي نوين آموزشي، امكان ادامه تحصيل براي علاقمنداني كه امكان حضور در دوره‌هاي حضوري را ندارند، فراهم مي‌كند.

گفتني است، پذيرش دانشجوي ارشد مجازي در رشته‌هاي فن‌آوري‌ اطلاعات و مديريت گرايش (شبكه‌هاي كامپيوتري، معماري كامپيوتري و هوش مصنوعي)، مهندسي برق گرايش (مديريت انرژي الكتريكي، مخابرات ICT)، مهندسي پزشكي گرايش (بيومتريال، مديريت فن‌آوري‌ اطلاعات پزشكي)، مهندسي صنايع (مديريت سيستم‌ و بهره‌وري، سيستم‌هاي اقتصادي ــ اجتماعي، مهندسي سازه‌هاي دريايي، مهندسي عمران و محيط زيست در گرايش مهندسي و مديريت ساخت، مهندسي شيمي گرايش مهندسي شيمي پيشرفته، صنايع غذايي و بيوتكنولوژي، مهندسي هسته‌اي گرايش كاربرد پرتوها مهندسي پليمر صنايع، پليمر و صنايع رنگ و مهندسي متالوژي و مواد گرايش جوش كاري است.

بنابراين گزارش، دوره‌هاي مجازي دانشگاه صنعتي اميركبير با استفاده از كاملترين امكانات نرم‌افزاري و سخت‌افزاري از طريق شبكه اينترنت، از پشتيباني كامل اساتيد اين دانشگاه به صورت آنلاين و آف لاين برخوردار مي‌باشد.

گفتني است، علاقمندان جهت كسب ثبت‌نام به نشاني اينترنتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمايند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

14 کارشناسی ارشد هنر اسلامی

سلام من لیسانس ادبیات فارسی دارم وبرای ارشد می خواهم هنر اسلامی بخونم لطفا یک اموزشگاه کنکور خیلی خوب به من معرفی کنید منابع رو از کجا تهیه کنم؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه negar13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    هرمزگان

پيش فرض

دوستان سلام
    ازبین مدیریت فناوری اطلاعات و مدیریت بازرگانی کدوم از بازار کار و آینده شغلی بهتری برخورداره تا من گرایش ارشدم رو انتخاب کنم ؟؟ من هرمزگان زندگی میکنم ممنون دوستان
    در ضمن مدیریت فناوری اطلاعات رو مهندسی فناوری اطلاعات اشتباهی نگیرید)
    من به جفتشون علاقه دارم (البته یه خورده به فناوری اطلاعات بیشتر ولی از بازار کارشون هیچ اطلاعتی ندارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده/ پذیرش 55 هزار نفر

خدایی به مهر خبر داد:
    اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده/ پذیرش 55 هزار نفر
    معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده خبر داد و گفت: 55 هزار نفر در این آزمون پذیرفته می شوند که با مراجعه به پایگاه الکترونیکی این سازمان می توانند از نتیجه خود مطلع شوند.
    ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان می توانند نتایج نهایی کنکور را بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کنند.

وی با بیان اینکه 120 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 انتخاب رشته کرده اند، گفت: نسبت جنسیتی مجازین در این آزمون تقریبا 50 به 50 بود.

در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1389 برای 145 کد رشته شامل 52 کد رشته امتحانی در گروه علوم انسانی، 13 کد رشته امتحانی در گروه علوم پایه، 27 کد رشته در گروه فنی و مهندسی، 25 کد رشته در گروه کشاورزی، 10 کد رشته در گروه هنر، 14 کد رشته در گروه علوم پزشکی (فقط برای دانشگاه تربیت مدرس)، 4 کد رشته در گروه دامپزشکی دانشجو پذیرش می شود.

امتحانات ‌139 کد رشته‌‌ امتحانی‌ آزمون کارشناسی ارشد صبح و بعد از ظهر روزهای‌ 28، 29 و 30 بهمن ماه 1388 برگزار شد.

11. این کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •