تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 43 اولاول ... 333940414243
نمايش نتايج 421 به 427 از 427

نام تاپيک: Dark Sector

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

منو باش انتظار یه بازی رو داشتم که به واقعیت خیلی نزدیک باشه.یکی از آشغال ترین بازیهاییه که تا حالا بازی کردم.

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

توبازی کردن که مشکلی ندارم . مشکلم اینه که بی مقدمه از بازی میاد بیرون
    میدونم و خودم هم خیلی تو اینترنت واسه یه کرک یا هرچیزی که بشه درستش کرد گشتم اما چیزی پیدا نکردم
    به هر حال ممنونم
    ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیس ولی
    چطوری آواتارتو انقد گنده کردی.یعنی بزرگتر از 150*150

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsenmobile1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من اون قول نامرئی شو کشتم حالا باید مخفی بشم میگه دکمه e رونگه دار اما هر کاری میکنم مخفی نمیشه جاش گارد می گیره ؟!
    هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستیم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان بنده یه سوال در مورد کنترلر بازی Dark Sector نسخه pc دارم و این که من یه gamepad شک دار دارم که می خوام این بازی رو با دسته باری کنم اما نمی دونم چه جوری باید تنظیم بشه آخه این بازی اونقدر قدیمی قدیمی نشده که ساپورت دسته های شوکدار رو نداشته باشه چون همونطور که میدونید نسخه xbox و ps3 رو داره . ممنون میشم اگه راهنمائی بفرمائید .

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با سلام
    دوستان بنده یه سوال در مورد کنترلر بازی Dark Sector نسخه pc دارم و این که من یه gamepad شک دار دارم که می خوام این بازی رو با دسته باری کنم اما نمی دونم چه جوری باید تنظیم بشه آخه این بازی اونقدر قدیمی قدیمی نشده که ساپورت دسته های شوکدار رو نداشته باشه چون همونطور که میدونید نسخه xbox و ps3 رو داره . ممنون میشم اگه راهنمائی بفرمائید .
    شما با این نرم افزاری که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم این بازی که هیچی حتی crysis2 رو هم راحت میتونی با گیم پد بازی کنی

5. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    مرسی دوست عزیز خیلی دنیال این برنامه بودم فقط این فایلی رو که دانلود کردم کپی کنم جایی که فایل اصلی بازی هست و اجراش کنم همین . اگه جواب بده پس به احتمال زیاد واسه بازی prototyp هم به کار میاد . میرم که امتحان کنم . خیلی خیلی ممنون .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    مهدی جان من تست کردم عالی بود فکر نکم با نسخه xbox فرقی کرده باشه البته از نظر کنترلرش میگم . فقط کافی تنظیمات به درستی انجام بشه . باز هم ازتون ممنونم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام به همه دوستان. لطفا کمکم کنید. من تو مرحله 4 بازی dark sector گیر کردم. دقیقا بعد از کشتن غولی که از ستونها بالا میره یه جایی میرسم که یه تامیر میزاره به میز بعد nadia میاد و 1 دقیقه وقت دارم و زامبی ها میریزن سرم نمیدونم تو اون 1 دقیقه چیکار کنم وقتش تمام میشه میمیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •