از اون دو تا ستون هم هر کاری کردم نرفت بالا اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین
از اون دو تا ستون هم هر کاری کردم نرفت بالا اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین
از همون جایی که وارد محوطه میشی, از دیوار سمت راستت برو بالا تا به بالای ورودی برسی. از رو دیوار راه برو و ستون رو بگیر...
اين عكسها رو ببينين شايد كمك كردن:
![]()
saveهای بازی درویندوز در کجا هست
فکر کنم تو همون مسیری باشه که بازی رو نصب کردی
سیو های بازی در Vista
سیو های بازی در XPکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقايون سلام
دوستان من يه جايي در شاهزاده فارس 2 گير كردم لطف كنيد كمكم كنيد
من بعد از اين كه در نقش شاهزاده ي تاريكي (اگه اسمشو درست گفته باشم ) بازي ميكم و تمام مراحل رو رد ميكنم و برميگردم جاي اول و او ن موجود ي كه سرش مثل گاوه پرنسس رو ميكشه و من ماسك رو بيرون ميارم و ميشم شاهزاده فارس و ميرم پيش اون خانوم لباس قرمزه و از اون جايي كه اين صحنه رو از قبل ميدونستم شمشيرهاشو برميدارم و پرت ميكنم اون طرف و اون شمشيرهاشو برميداره و دنبالم ميكنه منم يه ديوار رو خراب ميكنم و ميرم تو اونم دنبالم ميياد بعد از اينكه اون ميفته تو اون باد (كه همراه با شن از زمين بيرون مياد ) و نابود ميشه من حالا اينجا گير كردم در كه جلوشو سنگ گرفته و ديگه راهي نيست هر چي هم با شمشير به سنگهاي دم در ضربه ميزنم سنگها مثل درهاي ديگه كه ميشكستند هيچيش نميشن ... من اينجا بايد چكار كنم 0 ( ببخشد كه طولاني شد فقط خاستم توضيح رو دقيق بدم كه كمكم كنيد)
اقايو سيو بازي هم تو همون مسير نصب بازي در پوشه
Popwwprofiles
من وقتی بازی رو شروع میکنم داخل یه کشتی هستش ولی همه جا تاریکه و هیچی هم معلوم نیست.میخواستم بدونم مشکل از سیدی هست یا....
![]()
به نظرم باید اشکال از گرافیکت باشه چون مطمئنا pixel shader رو ساپورت نمیکنه و این تاریکی از نبود همین ویژگیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)