مرسي بابت برنامه ها
عالي بودن
يا حق
مرسي بابت برنامه ها
عالي بودن
يا حق
سلام
من نظر دادم ولي هنوز با نرم افزار كار نكرده بودم.
الان ميخواستم بگم انشاالله هر چي ميخواي خدا بهت بده.
داشتم ديوونه ميشدم.
فقط يه مشكلي بود.
وقتي ميخوام سرچ كنم و تمام موزيك هام رو برگردونم كلمه
mp3
و
wma
رو سرچ ميكنم. ولي حدود 3-4 گيگ از موزيك ها پيدا نشد.
نميدونم بايد چه پسوندي رو سرچ كنم.
راستي پسوند فايل هاي تصويري فقط
dat
هست؟
موفق باشي
يا حق
برای فایل های صوتی WMV و برای فایل های تصویری MPG و MPEG رو هم سرچ کن.
موفق باشی
![]()
yasinred جان
برای فایلهای تصویری وصوتی پسوند زیاد است ولی اکثرا dat . MPEG , mp3 است شما اگر نام فولدری که فایلهای خود را در را در آن ریخته اید را بدانید کارتان بسیار ساده میشود .
سعيد جان ممنونم عزيز
alaodin1 جان
آره اسم فولدر رو ميدونم ولي نميدونم چكار كنم.
قسمت سرچ اسم فولدر رو مينويسم ولي پيدا نميكنه.
چون من تمام فايل ها رو در پوشه هاي مختلف ريختم.
مثلا پوشه
music-film-mobile
كه حدود 30 گيگ فقط تو همين سه پوشه فايل دارم.
موفق باشي
يا حق
Last edited by ya30n; 06-02-2007 at 17:57.
کی میدمنه این برنامه ها چه جور کار میکنن؟
سیستم کامپیوتر فقط با مبنای دودویی کارمیکنن یعنی با 0و1 و اگر چیزی روی هارددیسک نباشه همه اونا 0 هست حالا وقتی که یه فایل میره روی هارد دیسک یه زمانی میخواد که این 0 ها تغییر که حالا موقع پاک کردن هم همین زمان طول میکشه؟ نه چون سیستم عامل همه یه اطلاعات رو 0 نمیکنه فقط از اول و آخرش رو پاک میکنه تا تو زمان صرفه جویی بشه و اون اطلاعات تا زمانی که یه فایل دیگه جاشو نگرفته باشه باقی میمونه و این برنامه ها(بازیابی اطلاعات) میتونن اونارو برگردونن حالا اگر یه فایلی تا نیمه اطلاعات اون فایل پاک شده بیاد فایل موقع برگردوندن خراب از آب در میاد و گر همه فایل پاک شده رو بگیره دیگه فایلی پیدا نمیشه
مرسی از همتون
به خدا يكي به من كمك كنه
ديگه اشكم دراومد با هر برنامه اي كه مي شناختم امتحان كردم
دو سه روز پيش با نرم افزار CrypticDiskSetup.exe خواستم بر روي يكي از درايوها پسورد بگذارم كه بعداز پسورد گذاري آن را فرمت كرد حالا ديگه 20 گيگ اطلاعات كه نيمي از آن خانوادگي بود پريد
به خدا يكي كمك كند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ya30n جان
فایل آموزش اول تاپیک را با دقت بخوان شما با دقت به صورت دستی دنبال فولدر مورد نظرت بگرد من الان getdata روی سیستمم نصب نیست ولی به نظر من شما اگر از وژن ابتدای تاپیک استفاده کنی بهتراست چون آموزش کامل آن را داده ام ورژن جدید تفاوت کمی با ورژنهای قدیمی دارد ولی من به شخصه ورژن قدیمی را ترجیح میدهم چون ورژنهای جدید خوب کرک نشده اند و بعضی از قابلیتهای ورژن قدیمی را ندارند.
miladman88 جان
شما , Recover My Photos , Recover My file, magic recovery,getdata در مورد Recover My Photos این نرم افزار به غیر از عکس توانایی خوبی در بازیابی فیلم ها دارد . البته مجیک رکاوری هم نرم افزار خوبی است
سلام دوستان عزیز . از شما دوستان عزیز خصوصا جناب alaodin1 یه درخواستی داشتم . من یه سری فایل در قالب برنامه های آفیس از جمله فایهای ورد و اکسل و غیره داشتم که متاسفانه پاک شدن . من کل این تاپیک رو خوندم اگه ممکنه یه برنامه مخصوص بازیابی اینجور فایلها ( آفیس ) رو با کرک تست شده بهم معرفی کنید و لینک دانلود اونو برام بزارید . در ضمن دیدم که در جایی توی همین تاپیک برای بازیابی فایلهای ورد برنامه easy recovery رو بهتر دونستید ولی هر چی گشتم توی این انجمن و انجمنهای دیگه متاسفانه یه لینک درست و حسابی با کرک پیدا نکردم و توی یه سایت بود ولی سایت فیلتر بود و مشکل داشت اگه نظرتون برای بازیابی این فایلها همین برنامه ایزی ریکاوری هست لطف کنید لینک دانلود آخرین ورژن اونو با کرک تست شده توی یه جایی که بشه به راحتی دانلود کرد بهم معرفی کنید یا اگه برنامه دیگه ای مخصوص این فایلها هست لینک دانلود با کر ک معرفی کنید و کمی در مورد نحوه استفاده از اون در چند سطر اطلاعات بهم بدید واقعا ممنونتون میشم . اگه هم زودتر بهم کمک کنید که واقعا محبت کردید . قبلا پیشا پیش از همه شما تشکر میکنم .
دوست عزیز حجم این فایل در حدود 34 مگ است البته خودم چک نکرده ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)