تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 905 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید

چطوری میشه کلاچ پراید رو نرمش کرد ؟؟
    منظورم نرمتر از استاندارد کارخونست
    کلاچ پراید خیلی سفت نیست ولی پای من کلا زود خسته میشه

یکی از دوستان می گفت که پژو هارو میشه با اهرمی کردن کلاچو نرمترش کرد ولی رو پراید جواب نمیده

نظر شما چیه؟ رو پراید جواب میده؟
    روش و کسیو میشناسید که بتونه این کاره انجام بده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

چرا کسی کمک نمیکنه؟؟؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    بنده حقير يه پرايد انژکتوري مدل 85 ساژم دارم . چند روزي هست که وقتي صبح ماشينو روشن ميکنم 30 ثانيه اول ماشين خوب کار ميکنه و بعد 30 ثانيه شروع به ريپ زدن شديد ميکنه درست حالتي که موتور به اصطلاح تکي کار ميکنه . اين حالت حدود 2 دقيقه ادامه داره و بعد 2 دقيقه زماني که موتور گرم ميشه بصورت نزولي پايين مياد ولي کاملا قطع نميشه. در حالت درجا لرزش موتور خيلي زياده و موتور نرم کار نميکنه . در حالت گاز دادن مشکلي نداره ولي در حالت درجا اين مشکل بوجود مياد . احساس ميکنم مصرف بنزين و شتاب هم کم شده .

لطفا اساتيد راهنمايي فرمايند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

علت لرزش موقع در جا کار کردن و همچنین لرزش شدید و کم آوردن ماشین موقع شروع به حرکت چی میتونه باشه ؟
    به دو نفر گفتم . گفتن باید شیم گیری بشه.
    یعنی چی ؟
    پژو 405

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من امروز وضعیت آب رادیات را برسی کردم اول که ماشین سرد بود و تازه روشن شده بود آب تو رادیات جریان داشت وقتی ماشین گرم شد آب جریان نداشت و وقتی زیاد گاز میدادم داشت آب جوش میزد بیرون از رادیات
    این طرز کارش درسته؟من که فکر میکنم ترموستات خراب شده باشه!!!
    ماشین هم پراید

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض عیب درگیربکس پژو پارس

سلام دوستان ..

مدتیه (چند ماهی هست) که گاهی موقع جا انداختن دنده عقب هرچند بار هم که به دوبری و بعد بخوای بری عقب نمیره

! تا اینکه بندازی تو یک و مثلا 20 سانتی متر ( یه حرکت کویچیکی بکنی ) تا دنده عقب جا بره .

در ضمن حدود 1 ماه هست که هر از گاهی صدایی از سمت گیر بکس میاد که وقتی تو دندنه بندارزی از ین میره ولی به

محض اینکه خلاص کردی دندرو اون صدا میاد .. صدای تق تق هست. ( درست مثل اینکه دسته موتور شکسته باشه)

ولی نشون دادم گفتن دسته موتور نشکسته و مشکلی نداره ( تو سرویس 60هزار تا) ولی یادم بود بگم که گیر بکس هم

چک کنن.

کسی تا الان همچین مشکلی داشته ؟

پژو پارس معمولی سال و ماه تولید : تیر ماه 86

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

شما بدین گیربکس ماشینتون رو تعمیر کار یا نمایندگی چک بکنه تا معلوم بشه مشکل از کجاست
    به نظر من اینطوری زودتر به جواب میرسید و مشکلتون حل میشه

8. این کاربر از MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    بنده حقير يه پرايد انژکتوري مدل 85 ساژم دارم . چند روزي هست که وقتي صبح ماشينو روشن ميکنم 30 ثانيه اول ماشين خوب کار ميکنه و بعد 30 ثانيه شروع به ريپ زدن شديد ميکنه درست حالتي که موتور به اصطلاح تکي کار ميکنه . اين حالت حدود 2 دقيقه ادامه داره و بعد 2 دقيقه زماني که موتور گرم ميشه بصورت نزولي پايين مياد ولي کاملا قطع نميشه. در حالت درجا لرزش موتور خيلي زياده و موتور نرم کار نميکنه . در حالت گاز دادن مشکلي نداره ولي در حالت درجا اين مشکل بوجود مياد . احساس ميکنم مصرف بنزين و شتاب هم کم شده .

لطفا اساتيد راهنمايي فرمايند .
    سلام.

سرویسهای اولیه را انجام بدهید.تمیز کردن کلیه استپر و حسگرها.چک آپ سنسور دور موتور و کیلومتر.
    تنظیم دهانه شمعها و چک آپ وایر شمعها.تنظیم سوپاپ.
    اگر رفع نشد مسیر دوم را ادامه میدهیم.
    ---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------

سلام به همه دوستان و اساتید

چطوری میشه کلاچ پراید رو نرمش کرد ؟؟
    منظورم نرمتر از استاندارد کارخونست
    کلاچ پراید خیلی سفت نیست ولی پای من کلا زود خسته میشه

یکی از دوستان می گفت که پژو هارو میشه با اهرمی کردن کلاچو نرمترش کرد ولی رو پراید جواب نمیده

نظر شما چیه؟ رو پراید جواب میده؟
    روش و کسیو میشناسید که بتونه این کاره انجام بده؟
    سلام

کلاچ پراید سیمی است و تا آنجایی که دیدم سفت نیست.حداقل نه به اندازه کلاچ خودروهای آمریکایی!
    سفتی و نرمی کلاچ بیشتر به فنر های صفحه کلاچ مربوط است. همینطور به فنر دوشاخه کلاچ.احتمال زنگ زدگی داخل کابل کلاچ نیز هست که باید روغنکاری شود.
    روشی ندیدم که آن را نرمتر کند.
    ---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------

علت لرزش موقع در جا کار کردن و همچنین لرزش شدید و کم آوردن ماشین موقع شروع به حرکت چی میتونه باشه ؟
    به دو نفر گفتم . گفتن باید شیم گیری بشه.
    یعنی چی ؟
    پژو 405
    سلام
    شیم گیری در واقع یک جور تنظیم سوپاپ پژو است..یکجور لاینر گذاری .احتمالا تنظیم آن بهم ریخته شده.باید پیش یک مکانیک وارد ببرید تا انجام دهد چون نیاز به محاسبه دقیق دارد.
    ---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

من امروز وضعیت آب رادیات را برسی کردم اول که ماشین سرد بود و تازه روشن شده بود آب تو رادیات جریان داشت وقتی ماشین گرم شد آب جریان نداشت و وقتی زیاد گاز میدادم داشت آب جوش میزد بیرون از رادیات
    این طرز کارش درسته؟من که فکر میکنم ترموستات خراب شده باشه!!!
    ماشین هم پراید
    سلام
    هنگام سرد بودن ترموستات بسته است و نباید جریان آب را ببینید.اگر هست یعنی ترموستات درست کار نمیکند.
    هنگام گرم شدن باید جریان پیدا کند و البته بسته به مقدار این گرما شدت جریان کم و زیاد خواهد بود.
    هنگام گاز شدید دادن سرعت گردش واتر پمپ زیاد شده و آب نیز به بیرون میریزد..اما کلا نباید درب رادیات باز بماند.در هر صورت متناسب با شرایط آب و هوایی منطقه خود از ترموستات مناسب استفاده کنید.
    معمولا درجه 71 برای گرمسیر و 85 برای سردسیر مناسب است..درجات دیگر نیز هست..
    ---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

سلام
    هر کاری از دست من بر بیاید دریغ ندارم
    امیدوارم بتوانم کمکی کرده باشم
    ---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

با سلام
    من یه پژو 405 جی ال مدل 72 دارم
    که چند روز پیش از زیر موتورش آب می ریخت بردمش تعمیر گاه گفت واتر پمپش سوراخ شده و واتر پمپ رو عوض کرد؟؟؟

چند روز خوب کار کرد تا اینکه چند روزه بد روشن میشه؟؟؟؟
    یعنی امروز دیگه روشن کردنش مکافات شده؟؟؟
    وتا روشن میشه و پا رو از رو گاز برمیداری دوباره خاموش میشه؟؟؟
    و برای اینکه به یه جایی برسونتت با ید همش پاد رو گاز باشه؟؟؟
    سلام

من احتمال میدم که این مکانیک هنگام تعویض واتر پمپ تایمینگ سوپاپ را بهم ریخته چون تسمه تایم با دنده سر واتر پمپ در گیر است ..دوباره پیش خودش ببرید تا تنظیم کند.اگر توانایی نداشت به تعمیرکار صلاحیت دار مراجعه کنید
  10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

با تشکر از جوابتون من دیروز خودم شمعهای ماشین رو بیرون آوردم و تمیز کردم و ماشین خیلی خوب شد و با همون استارت اول روشن میشد؟؟؟؟
    حالا می خوام ببینم اگه مشکل از تسمه تایم باشه دوباره امکان داره شمعها دوده بزنه و دوباره خراب بشه؟؟؟
    آخه الان دوباره یکم دیر روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟
    لطفا کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کمکککککککککککککککککککککک

با سلام به همه اساتید لطفا کمکم کنید یه هاچبک 84 دارم که یه هو شرو کرد به تک کار کردن خونه شماره 3 موتور از کار افتاد شمعو وایرو انژکتورشو چک کردیم سالم بود در نهایت مشخص شد برق به انژکتور 3 ضعیف میرسه بردمش پیش اوستای برق شهرمون سیم کشی رو چک کرد انژکتور 3 مثبت داشت اما منفی نداشت سیمکسی رو تا ecu دنبال کرد قطعی نداشت دوباره جمش کرد استارت زدیم درست شد البته این و هم بگم که قبلشم همینطور بو که یه دفعه درست کار میکرد یه دفعه نه بیضی وقتا هم گاز میدی درست میشه خلاصه بعد از 10 دقیقه دوباره خونه شماره 3 از کار افتادگفت مشکل از ecu هست ecu هم زیمنس سری اول هست در ضمن سوزن انژکتورش هم مشکل تداره

حالا نظر اساتید چیه؟ لطفا سریع کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •