تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 80 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه ها ديروز دكمه اسلايدر گوشي اومد تو دستم...البته فعلا مشكلي نيست..يكي از بچه ها گفته بود lcd رو ميسوزونه بياد ارتباطشو بگه
    یعنی چی اومد توی دستت؟ یعنی کاملاً از جا در اومد...؟؟
    موقعی که اسلایدر من خراب شد اول یه ترک کوچولو برداشت، یه مدت بعد که دوباره ضربه خورد یه تیکش کامل کنده شد و تقریباً یه ماهی تویه اون وضعیت بود. بعد از ال سی دیش روشن نمیشد. بردمش علائدین چند تا از تعمیرکارا گفتن که LCDش سوخته و فقط یه نفر گفت که فلتش پاره شده (که اشتباه تشخیص داده بود) ولی از همه کسایی که گفته بودن LCDش سوخته سه تاشون گفتن که شکسته شدن اسلایدر باعث شده که اتصالات LCD فشار بیاد و از کار بیافته (دقیقاً یادم نمیاد چی گفتن ولی یه همچین چیزایی یادمه!)
    ولی به نظر من به ریسکش نمیارزه، اگه اسلایدر گوشیتون شکسته سریع تعمیرش کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    کسی هست که بخواد بدونه چطور با 5610 هم آهنگ گوش بده و هم بازی کنه . اگه می خواد بگه تا واسش توضیح بدم.
    اوردن اوهنگ به همراه یه برنامه دیگه کار سختی نیست. اما فکر نکنم بشه دو تا برنامه رو با هم اجرا کرد!

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من يه مشكلي دارم موقعي كه دارم با گوشي صحبت ميكنم و بخوام صدا رو ظبط كنم يه صداي بيپ (هر يك ثانيه يكبار) هم توي گوشي من مياد هم توي گوشي طرف مقابل طوري كه صرف مقابل متوجه ميشه دارم يه كارايي ميكنم خواهش ميكنم اگه كسي راه حلي بلده بگه خيلي ضطراري هست
    من یه بار با یه نفر صحبت میکردم و صداش رو ضبط میکردم گفت که صدای بیپ رو نمیشونه. فکر کنم فقط تو اونو بشنوی...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

کیفیت و بلندی صدای 5610 چطوره نسبت به گوشی های موریکال نوکیا

از نظر کیفیت (مقایسه در آخرین ولوم):
    1- 5700
    2- 3250
    3- ان 95
    4- 5610
    5- ان73

از نظر بلندی صدا:
    1- ان73
    2- ان95
    3- 5610
    4- 3250
    5- 5700

5. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

والا نمیدونم چرا گوشی های شما این قدر کم استحکام هستند مال من دیروز برای بار دوم از رو موتور افتاد آخ نگفت حالا شما با کار کردن میگید کیلید موزیکش تو دستم امد؟ حتما هم ادعا دارید گووشی ما اصله تو سایت نوکیا هم بخونید نوشته بدنه ضد خش و خیلی مقاوم و محکمه تو سرعت به او زیادی رو آسفالت کلی چرخید ملق مخورد هیچیش نشد در مورد دوربین تا شب عکس از 5610 و k810 میزارم خودتون پی به کیفیت ببرید این قدر k810 k810 نکنید سایبرشات هست زنون داره ولی چیکار کنه که حریف 5610 نمیشه اگه میبینید تو سایت ها زده از 5610 و n73 بهتره چون دوربینش حرفیه ای تر از n73 و 5610ساخته شده و فلش n73 به درد شب نمیخوره و ضعیفه ولی فلش 5610 خیلی قوی تره تا شب منتظر باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

والا نمیدونم چرا گوشی های شما این قدر کم استحکام هستند مال من دیروز برای بار دوم از رو موتور افتاد آخ نگفت حالا شما با کار کردن میگید کیلید موزیکش تو دستم امد؟ حتما هم ادعا دارید گووشی ما اصله تو سایت نوکیا هم بخونید نوشته بدنه ضد خش و خیلی مقاوم و محکمه تو سرعت به او زیادی رو آسفالت کلی چرخید ملق مخورد هیچیش نشد در مورد دوربین تا شب عکس از 5610 و k810 میزارم خودتون پی به کیفیت ببرید این قدر k810 k810 نکنید سایبرشات هست زنون داره ولی چیکار کنه که حریف 5610 نمیشه اگه میبینید تو سایت ها زده از 5610 و n73 بهتره چون دوربینش حرفیه ای تر از n73 و 5610ساخته شده و فلش n73 به درد شب نمیخوره و ضعیفه ولی فلش 5610 خیلی قوی تره تا شب منتظر باشید
    من یه تاپیک میزینم و عکسهایی رو که با کا800 و 5610 گرفتم رو میذارم و خودتون مقایسه کنید.
    بعد از اون خواهش میکنم به این قضیه خاتمه بدین...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

سلام من یک مشکل دارم به طور خلاصه یک برنامه قرآنی نصب کردیم روی این گوشی اما متاسفانه گوشی رو به هم ریخته و به محضی که بر روی اون کلیک می کنم گوشی ریسیت میشه الان خواستم وصلش کنم به پی سی و نرم افزار رو پاک کنم اما وصل نمیشه در حالت پی سی سوییت که انتخاب می کنم ایراد می گیره که اینجور انتقال دیتا امکانپذیر نیست در حالت دیتا استرونگ هم به صورت ناقص کانکت می شه ایراد از کجاست؟

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

من یه بار با یه نفر صحبت میکردم و صداش رو ضبط میکردم گفت که صدای بیپ رو نمیشونه. فکر کنم فقط تو اونو بشنوی...
    چرا ميشنوه...من امتحان كردم
    گفتم اسلايدرش شكسته...نگفتم تقلبيه...هر كي نميدونست الان كل فروم فهميد كه فقط گوشي شما اصله و دوربينشم از كا 800 بهتره

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

از نظر کیفیت (مقایسه در آخرین ولوم):
    1- 5700
    2- 3250
    3- ان 95
    4- 5610
    5- ان73

از نظر بلندی صدا:
    1- ان73
    2- ان95
    3- 5610
    4- 3250
    5- 5700
    اینا ماله هندزفریه یا اسپیکر خارجی ؟
    تو کیفیت که 3250 خیلی کمتر از 5610 هست!
    تو بلندی هم 3250 از 5610 بیشتره

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینا ماله هندزفریه یا اسپیکر خارجی ؟
    تو کیفیت که 3250 خیلی کمتر از 5610 هست!
    تو بلندی هم 3250 از 5610 بیشتره
    نفرمایید! کیفیت 3250 که معروفه، در حد 5700 ولی چون صداش بلندتره کیفیتش بدتر به نظر میرسه. (در ضمن 5610 که Mega-Bass نداره)
    ولی در مورد بلندی صداهاشون خیلی نزدیک به هم بودن اما من صدای 5610 رو کمی بلندتر شنیدم. شایدم به خاطر Equalizor بوده، ولی این چیزی بوده که من شنیدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •