شایان به ذکر است که کل دوره ی خلبانی در کشور امارات حدود ۱ سال و نیم طول می کشد .
مدرسه خلباني امارات: Emirates Flying School
اين كالج در سال 1989 در دبي تاسيس گرديده و مطابق استانداردهاي جهاني و مورد تائيد ICAO ميباشد و مابين DHL & Fedex در فرودگاه شماره 2 بين المللي دبي واقع شده است.
رشته ها:
دوره PPL :
شامل دوره هاي تئوري و 40 ساعت پرواز و 4 ساعت كار با ابزار آلات دقيق و 3 ساعت پرواز شبانه و 10 ساعت پرواز در طول كشور
دوره IR :
شامل 35 ساعت پرواز با هواپيما و 31 ساعت دروس عملي و زميني و اندازه گيري و تخمين و طريق ستفاده از ابزار آلات دقيق
دوره خلباني تجاري CPL :
اين دوره شامل دوره پروازي با هواپيماهاي تك موتوره و تجاري ميباشد و شامل 95 ساعت پرواز دونفره و 100 ساعت پرواز بهمراه كساني كه در حال فراگيري هستند و 35 ساعت دروس عملي و زميني.
دوره پروازهاي آزمايشي :
تحت نظارت افراد با تجربه ساعتي 500 درهم .
شهريه ها:
هزينه هر ساعت پرواز براي دروس خلباني بستگي به نوع هواپيما:
دوره PA28-181(IR) = 600 درهم
PA28-161 = 550 درهم
PA28-140 = 450 درهم
هزينه اضافي هر ساعت پرواز شبانه = 100 درهم
40 ساعت پرواز با هواپيماي PA28-140 = 18000 درهم
هزينه عضويت= 500 درهم
كتابها و وسايل جهت يابي = 650 درهم
هزينه معاينات پزشكي = 1200 درهم
آزمون /تست پرواز = 1000 درهم
گواهينامه خلباني شخصي = 1560 درهم
==========جمع كل دوره ، درهم امارات PPL = 22910
هزينه 50 ساعت پرواز با هواپيماي PA28-181(IR) = 21000 درهم
هزينه ابزارها = 4500 درهم
آزمون پرواز = 800 درهم
تسهيلات و پرواز = 100 درهم
==========جمع كل دوره ، درهم امارات IR = 22350
مدت دوره 10-8 ماه و پرواز براي حداقل 195 ساعت پرواز و اخذ گواهينامه خلباني و IR
==========جمع كل دوره ، درهم امارات CPL = 100/000
منبع = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته این هزینه ها موربوط به امارات هست و ظاهرا منبع شما هواپیمائی هما بود .
اینطور که به نظر میرسه من تو دو پست قبل از این حتی اقراق هم کردم و هزینه ها حتی از اونچه که تصور میکردم هم کمتره!!
حین جست و جو به این نتیجه رسیدم که هزینه دوره آموزشی در آفریقای جنوبی و مالزی از هر کجای دنیا کمتره و در مقاله ای هم خوندم که هزینه آموزشی در ایران چندین برابر استاندارد هست.
و اما من مبالغ ذکر شده شما رو به تومان حوندم !!!! و چشمام شد اینجوریالبته تعدادش بیشتر بود !!
اما ظاهرا قیمت ها به ریال هست و من برگشتم به همون گفته که هزینه آموزش به هیچ وجه اونطور که گفته میشه افسانه ای و سرسام آور نیست حتی اگر بخواید cpl بگذرونید. با این تفاصیل ظاهرا آموزش تو شرکت های داخلی از از نظر اقتصادی به صرفه تره (نزدیکی به محل هزینه امور طبیعی کمتر اجاره ها و ...) و هم از نظر آینده نگری (استخدام و ...)
پاینده باشید