سلام و عرض اردات
كشته مرام اوني هستم كه سريال Quick Video Converter 4.00
ا رو بهم بده
خواهشا يكي كمك كنه
سلام و عرض اردات
كشته مرام اوني هستم كه سريال Quick Video Converter 4.00
ا رو بهم بده
خواهشا يكي كمك كنه
من یه کانورتور صوتی و تصویری می خوام که توی ویستا کار کنه
دوست عزیز باید اینجا درخواست بدی »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم برای شما »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره دوست عزیز چرا نیست ؟سلام دوستان
يكي از بچه ها نرم افزار تبديل دايويكس براي موبايل رو ميخواست
گفتم بپرسم اصلا هست چنين چيزي؟
يا حق (:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگوشی شما چیه ؟اون برنامه خیلی خوبه ولی یه فرمت ویدیویی رو به نزدیک 40 نوع مختلف Mp4 تبدیل میکنه.
من می خوام فیلم هارو تو گوشی ببینم.به کدون فرمت Mp4 تبدیل کنم؟
Last edited by Oracle_Eldorado; 12-11-2008 at 10:43.
N78 می باشد!
من یه کانورتور صوتی و تصویری می خوام که توی ویستا کار کنه
Mrc
سلام من 2تا فیلم Vcd دارم که هر کدومشون 2تا Cd هستن. چه جوری این 2 فیلم رو می تونم توی یه Dvd جا بدم بصورتی که منو هم داشته باشه و بتونم فیلمم رو از توش انتخاب کنم؟ و با چه برنامه ای می تونم منو بسازم؟
متشکرم.
نرم افزار اول پست اول
اگه دی وی دی پلیر شما Divix ساپورت هست می تونید برای اینکه چنتا فیلم رو روی یک دی وی دی رایت کنید و در ضمن در DVD Player هم اجرا شود باید هر فیلم رو ابتدا توسط نرم افزار های مربوطه از جمله Divix Convertor استفاده کنید و توسط آن فیلم های خود را به Divix تبدیل کنید بعد از تبدیل توسط Nero یا هر نرم افزار رایت دیگر فیلم های Divix شده را به صورت Data بر روی DVD خام رایت کنید.
اگه میخوایید با منو باشه با نرم افزار زیر:
TMPGEnc.DVD.Author.With.DivX.Authoring.v3.1.2.176. Incl.Keyfilemaker.And.Patch-EMBRACE
Rar Pass:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by usfelme; 14-11-2008 at 19:42. دليل: پسورد اضاف شد
MKV رو با چی میشه تبدیل کرد؟
گوشی من هم N78 هست میخوام ویدیوها رو به Mp4 معمولی تبدیل کنم تا تو گوشی ببینم.یه راهنمایی کنید.
متشکرم!
نرم افزار اول پست اول(video convert master)
قبلشم لازم klite mega codec pack رو سیستمت نصب باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)