يكم بيش تر توضيح بده شايد بتونيم كمك كنيم![]()
يكم بيش تر توضيح بده شايد بتونيم كمك كنيم![]()
من خیلی وقت پیش این بازی رو گرفتم اون موقع رو ویستا اجراش کرده همه چی خوب بود فقط صدای کاراکترها پخش نمیشد هر کاری کردم درست نشد الان ویندوز 7 دارم بازم همونجوریه نمیشه اینجوری یازی کرد !!!شنیدم رو XP خوبه ولی من نمیخوام xp نصب کنم!
اگه فقط صداي محيط هست احتمالا مشكل از خود بازي
بازيت 2 dvd يه ؟
منم اون موقع همین مشکل رو با ویستا داشتم ، کارت صدام هم creative audio xtereme بود ، منتهی فرقش این بود که بازی با شروع دموی اول صداش رو از دست میداد . تو XP مشکلی نداره این بازی ( همونطور که خودتون هم اشاره کردید ) . برای سایلنت هیل من چنین مشکلی رو داشتم که با غیر فعال کردن درایور Unimodem Half-Duplex Audio Device این مشکل حل میشد . شما یه امتحان بکن ، شاید جواب داد .
نه عزيز اين راه حله Unimodem Half-Duplex Audio Device واسه وقتيه كه اصلا صدا نداره ولي اين دوستمون ميگه فقط كاركترها صدا ندارن
يا بازي خرابه يا احتمالا رو ويستا اينجوري ناز ميكنه
به نظر من اين بازي ارزششو داره كه آدم واسش ويندوز عوض كنه نه؟![]()
بازی 2 DVD هستpatchi چیزی براش نیومده که مشکل رو حل کنه اصلا اینجوری نمیشه بازی کرد آخه!
نه پچ نداره مشكلم از بازيت نيست 2 دي وي دي نسخه ي كامله فك كنم بايد ايكس پي بريزي با سرويس پك 3 اين ويندوز با هيچ بازيي مشكل نداره فك كنم تنها راه براي شما همين باشه![]()
ببينم كسي از نسخه ي جديد بازي خبري نداره اصلا بازم ازش ميسازن
مشكل جديد تو قسمت هاي آخر بازي كه تو يه برجي بايد ازش بالا بري از آتيش بگذري از طناب بري بالا من تا بالا يه برجه ميرم ولي ديگه نميدونم اون بالا بايد چيكار كنم اگه ميشه يه هلپي برسونيد تا دو سه روزه ديگه تمومش كنم![]()
دوست عزیز یک تصویر بذار بدون اون که نمیشه معلوم نیست کجا رو میگی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)