1-مشكلي داره اگه سرزمين تسخير نشده اي كه در 7*7 من نباشه رو بگيرم؟
2- من رفتم سايت تراوين دات كام اونجا سرور 4 نديدم!9 و 7 و 5 و1 و... بود ولي 4 نبود؟
1-مشكلي داره اگه سرزمين تسخير نشده اي كه در 7*7 من نباشه رو بگيرم؟
2- من رفتم سايت تراوين دات كام اونجا سرور 4 نديدم!9 و 7 و 5 و1 و... بود ولي 4 نبود؟
1.اشکال داره! نمیشه!1-مشكلي داره اگه سرزمين تسخير نشده اي كه در 7*7 من نباشه رو بگيرم؟
2.از این آدرس برو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بببله !
منم البته توی یکی از سرور ها بازی میکردم ؛ دیدم اکثر حملاتی که بهم میشه شباس ! خلاصه باز پی نبردم . . .
یه چند وقت بعد location رو دیدم ! گفتم ببببببله ! همینه پسر ! محل سکونت = ایران
میتونی حیواناتش رو بکشی ؛ ( هیروت level میگیره )1-مشكلي داره اگه سرزمين تسخير نشده اي كه در 7*7 من نباشه رو بگيرم؟
اما :
1.اشکال داره! نمیشه!
سلام
ببخشید میشه بگید چطوری میتونم این بازی رو با شما آنلاین بازی کنم
با تشکر
به اين سايت بريد و ثبت نام كنيد و بازي كنيد:
من تو سرور 2 و 3 هستم. بقيه دوستان رو نميدونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
1-مرحله 10 اقامتگاه چقدر از منابع لازم داره
2-مرحله 10 قصر چقدر از منابع لازم داره
3-من الان دهكده دوم رو تسخير كردم.در اين حالت تنها به صورت اتوماتيك 25% به منابع من اضافه شده.فقط همين اتفاق ميوفته؟يعني من نميتونم برم توي دهكده تسخير شده و كشت و زرع بكنم و يا ساختمون بسازم؟نميشه؟
4-براي تصرف دهكده ديگه هنوز خيلي نيرو دارم ميتونم برم يكي ديگه هم تصرف كنم .ميشه؟يا اينكه بايد بازم عمارتم رو ارتقا بدم؟
5-ميشه يه سرزمين تسخير شده رو از چنگ يه نفري در آورد؟بايد چيكار كنم تا دهكده تسخير شده يكي ديگه رو مال خود كنم؟
6-براي اينكه ديگران نيان و دهكده تسخير شدم رو تصاحب نكنن بايد چيكار كنم؟
مرسي از جوابتون
ببخشيد خيلي سوال ميپرسم
Last edited by sid; 09-07-2009 at 00:14.
خواهش...
1. 2. خودت حساب کن.:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3. بله. کار سرزمینمتروک همینه. فقط تولیداتت میره بالا( به اقتضای سرزمینی که میگیری)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4. بله. در لول 10 میشه یکی گرفت. لول 15 دومی و 20 سومی.(قبلا مفصل گفته بودم)
5.با قهرمانت حمله کن. البته نباید نیرو دفاعی اونجا بمونه.
6.راهی نیست. باید نیرو کمکی بفرستی که بنظر من بیفایده هست. چون مثل دهکده دیوارو اینچیزارو نداره که دفاعشون قوی باشه.
با تشکر..
منم اومدم
نام=secret
رومیها ر وهم برداشتم
Last edited by secret63; 09-07-2009 at 03:37.
منم می یام با نام secret
اشتباه شذ ببخشید....
Last edited by secret63; 09-07-2009 at 03:25.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)