مرسي دوست عزيز
اما شما هم انگار با قاطعيت مطمئن نيستيد مثه من.
كس ديگه اي خبر نداره قضيه كلاس ها رو؟
وي 20 كلاس 9 همونايي كه تو سايت ايساكو زده؟
مرسي دوست عزيز
اما شما هم انگار با قاطعيت مطمئن نيستيد مثه من.
كس ديگه اي خبر نداره قضيه كلاس ها رو؟
وي 20 كلاس 9 همونايي كه تو سايت ايساكو زده؟
دوستان من اکسل عقب رو یه هفته پیش دادم واسه تراشکاری که درستش کنن، بعد اون هم ارتفاع ماشین رو، 1.5 سانت گفتم بده پایین، اما احساس میکنم ماشین خیلی خشک هست!
مسافت طولانی که میری، تمام پشت آدم میگیره! یکی باید بیاد قلنجت رو بشکونه! فکر میکنین علتش چی باشه؟
سلام کسري جون خوبي چه خبرا
در مورد کم کردن ارتفاع حتما ارتفاع جلو را هم به هم اندازه کم کن چون ايرو ديناميک ماشين به هم ميخوره و اين خطرناکه
البته مدل و تيپ ماشينت را ننوشتي ولي اگه بخواي جلو ماشين را کم کني حتما بايد فنر ريس بخري يا فنر را ببري که اصلا توصيه نميکنم بهت چون بريدن فنر خطرهاي خاص خودشو داره
در مورد سفت بودن عقب هم تمام هاچبک ها سفت هست عقبشون و سدان ها کمي بهتر هستند ولي ميتوني از فنر گازي استفاده کني که خيلي نرمتر ميشه ماشين من براي تيپ 5 خودم سال 86 يه جفت خريدم 95 تومن اصل فرانسوي بود براي جلو هم اگه ماشينت
tu5 هست میتونی از فنرهای جلوی tu3 استفاده کنی جلو خیلی نرم میشه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مشخصات موتوری 206 تولید وطن
هاچبگ (بدون صندوق)
تيپ يك
با موتور 1400 سي سي TU3غير مولتي پلكس با مركز كنترل
ECU S2000 SAGEM – 35
تيپ يك
با موتور 1400 سي سيTU3 مولتي پلكس با مركز كنترل
ECU S2000 SAGEM – F
تيپ دو و سه ( از توليدات قبل از 1386 )
با موتور 1400 سي سيTU3 مولتي پلكس از توليدات قبل از 1386 با مركز كنترل -. ECU S2000 SAGEM – 3E
تيپ دو و سه (از توليدات بعداز 1386 )
با موتور 1400 سي سي TU3Aمولتي پلكس از توليدات بعداز 1386 بامركزكنترل
ECU S2000 VALEO
تيپ چهار
با موتور 1600 سي سيTU5 مولتي پلكس با مركز كنترل آلماني
ME 744 ECU BOSCH NFU
تيپ پنج
با موتور 1600سي سي TU5 مولتي پلكس با مركز كنترل آلماني ECU BOSCH N6A ME 744
جز توليدات قبل از سال 1385و ECU BOSCH ME 745 مجارستاني جز توليدات بعد از سال 1385
تيپ شش
با موتور 1600سي سيTU5 مولتي پلكس با مركز كنترل آلماني ECU BOSCH N6A ME 744
جز توليدات قبل از 1386 و ME 745 جز توليدات بعد از 1386
صندوقدار
وي يك
با موتور 1600سي سي TU5مولتي پلكس با مركز كنترل مجارستاني ECU BOSCH ME 745
وي دو
با موتور 1600 سي سي TU5مولتي پلكس دو گانه سوز بدون آپشن با مركز كنترل
ECU VALEO
وي شش
با موتور 1400 سي سي TU3Aمولتي پلكس سفارشي با مركز كنترل ECU S2000 VALEO
وي هشت
با موتور 1600 سي سي TU5مولتي پلكس آپشندار با مركز كنترل مجارستاني ME745 ECU BOSCH
وي نه
با موتور 1600 سي سي TU5گيربكس اتوماتيك آپشندار با مركز كنترل مجارستاني
ECU BOSCH ME 745
وي ده
با موتور 1600 سي سي TU5 دو گانه سوز آپشندار با مركز كنترل مجارستاني ECU VALEO
وي نوزده
با موتور 1400 سي سيTU3A آپشندار با مركز كنترل ECU VALEO
وي بيست
با موتور 1400 سي سيTU3A معمولي با مركز كنترل ECU VALEO
منبع :tehran206
تمامی v8 ها با موتور TU5 هستند
Last edited by s-b; 08-02-2010 at 12:55.
آخرش سر از كلاسها سر در نيورديم.
كلاس 9 براي v20 چيه؟
مشخصاتش؟
مثه سايت ايساكو كه زده هموناست؟
کارهای ایران خودرو حساب کتاب نداره ولی همونهایی که نوشته را حدااکثر حساب کن
سلام
مرسي
حالا شما سر به اين سايت ايساكو زدي و خوندي كلاس 9 رو؟
نظرتون چيه؟
سلام دوست من، خوبی؟ چه خبر؟
مال من تیپ 2 هست. راستش من اصلا دوست ندارم فنر جلو رو با این روش ها داغون کنم!!! چون اگه مثلا کوتاش کنم، اون ضریب K فنر خراب میشه!
اما در باره ی آیرودینامیک، تا جایی که من میدونم، ایران خودرو کلا ارتفاع ماشین ها رو بدلیل جاده های بی کیفیت ایران بالاتر از حد استاندارد میزاره! منم احساس کردم یه جورایی عقب ماشین رو هوا هست! رو سرعت گیرا پرواز میکرد! برای همین آوردم پایین. اون فنر گازی برای جلو بود؟ جفتی 95؟
بعد من یه مشکل دیگه هم دارم، اینکه جدیدا دنده یک، خیلی بد جا میره! البته وقتی ماشین حسابی گرم میشه و یه یک ساعتی باهاش راه میری دیگه خوب میشه، اما شروع حرکت باید با لگد بزنی تو سرش تا جا بخوره!
دو بار هم تو این یه ماه و نیم اخیر پیش اومد که دنده، مثلا تو دنده دو، گیر کرد و مجبور شدم با یه فشار خیلی شدیدی دنده رو در بیارم!
سوال آخر هم اینکه، میخوام چراغ های جلو رو عوض کنم و کریستالی بزارم، کسی قیمت داره؟ من 65 قیمت دارم.
درسته اما ایران خودرو دیگه شورش رو درآورده با این ارتفاعش! کسری جان شما هم ارتفاع جلو رو به اندازه عقب کم کن از خشکیش کاسته میشه! فنر گازی هم خوبه اما انتظار معجزه ازش نمیشه داشت! طبیعت 206 خشک و اسپرت بودنشه!اما در باره ی آیرودینامیک، تا جایی که من میدونم، ایران خودرو کلا ارتفاع ماشین ها رو بدلیل جاده های بی کیفیت ایران بالاتر از حد استاندارد میزاره! منم احساس کردم یه جورایی عقب ماشین رو هوا هست! رو سرعت گیرا پرواز میکرد!
به خاطر هوای سرده! دنده 1 تو 20 دقیقه اول روشن شدن ماشین بد جا میره! سعی کن با دنده 2 بری حتی رو دست اندازهای خفن هم با همون 2 و گاز زیاد حرکت کن تا دنده نرم بشه!بعد من یه مشکل دیگه هم دارم، اینکه جدیدا دنده یک، خیلی بد جا میره! البته وقتی ماشین حسابی گرم میشه و یه یک ساعتی باهاش راه میری دیگه خوب میشه، اما شروع حرکت باید با لگد بزنی تو سرش تا جا بخوره!
تجربه شخصیم رو دارم بهت میگم! به هیچ عنوان از جنس متفرقه چه ایرانی و چه چینی و تایوانی استفاده نکن! فقط و فقط Valeo فرانسوی! مدلهای دیگه دردسر آب رفتن و بخار کردن و کدر شدن رو داره!سوال آخر هم اینکه، میخوام چراغ های جلو رو عوض کنم و کریستالی بزارم، کسی قیمت داره؟ من 65 قیمت دارم.
Last edited by poria_mc; 08-02-2010 at 22:35.
کسری جون چیکار میکنی با 5 امتیاز
مدل ماشینتو ننوشتی ولی اگه 88 هست ببرو گیر بکس را ایران خودرو کامل عوض میکنه چون بعضی از گیر بکس ها 88 مشکل دارند
روغن گیر بکس esso بریز (حدود 18 تومن دو لیترش) ولی کلا 206 گیربکسش وقتی سرد هست از دنده 2 به یک مشکل داره
چراغ جلو هم مدرن کریستالی اگه درست خاطرم باشه بدون موتور 35 هست دونه ای و والو شفاف اصل فرانسه هم اگه گیر بیاری بصورت کامل بالای 100 هست
مدرن ها نسبت به این والو های رومانی(همین معمولی ها که لامپ h4 میخوره ) قدرت پخش نور کمتری دارند و زود هم کدر میشند کلا جلو را بیخیال شو و برای عقب چراغ led بگیر ماشین خوشکل میشه
نه فنر گازی مال عقب هست در حالت معمولی فنر های عقب روغنی هست و با تعویض به گازی نرمتر میشه عقب ماشین
جناب
poria_mc
بد جا رفتن دنده یک حتی در دمای -30 درجه نشون دهنده خرابی و مشکل گیر بکس هست (البته منظورم در حالت سکون هست) و به هیچ وجه نباید با دنده 2 حرکت کرد چون ضررهای فراوانی داره
راستی بچه ها تو این چند روزه مصرف ماشیناتون زیاد نشده من قبلا با سرعت 100 کیلومتر در دیسیپلی B لحظه ای 5.5 تا5.3 میزد ولی الان با همون سرعت زیر 6 به هیچ وجه نمیاد فک کنم از آثار بنزین چی نی وون ز و ئلایی هست
Last edited by s-b; 09-02-2010 at 00:11.
با این یه تیکه موافق نیستم! بد جا رفتن گیربکس تو سرما فقط و فقط به سرد بودن هوا ربط داره نه خرابی گیربکس! حاضرم با کمال میل اگه تهران هستید ماشین یه آشنایی رو در اختیارتون بذارم تا تست کنید! دنده نرم تر از این ماشین من تو هیچ ماشین دیگه ای ندیدم! اما تو سرمای زمستون تو 20 دقیقه اول دنده 1 بد جا میره! احساس راننده هم دقیقا همین رو میگه! شما خودت بشینی پشت این ماشین متوجه میشی که فقط به خاطر سرماست که دنده 1 داره بد جا میره!بد جا رفتن دنده یک حتی در دمای -30 درجه نشون دهنده خرابی و مشکل گیر بکس هست (البته منظورم در حالت سکون هست) و به هیچ وجه نباید با دنده 2 حرکت کرد چون ضررهای فراوانی داره
یکیش میتونه همین بنزین بی کیفیت باشه اما بچه ها میگفتن اکثرا دیسپلی خطا هم داره! اگه ریست میشه یه دور ریستش کن!کرد چون ضررهای فراوانی داره
راستی بچه ها تو این چند روزه مصرف ماشیناتون زیاد نشده من قبلا با سرعت 100 کیلومتر در دیسیپلی B لحظه ای 5.5 تا5.3 میزد ولی الان با همون سرعت زیر 6 به هیچ وجه نمیاد فک کنم از آثار بنزین چی نی وون ز و ئلایی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)