با سلام.درمورد هندفرئ من گرفتم مثل عکس اولئ بود.و دومئ رو وقتئ چند روز قبل ترش f300واسه دوستم گرفتم دبدم. به سوال در حالت اتو نور فلش توی عکس وحشتناکه و این مورد واسه سامسونگ ؟؟؟؟؟شما هم این مشکل رو دارین؟ راه حلی داره؟
با سلام.درمورد هندفرئ من گرفتم مثل عکس اولئ بود.و دومئ رو وقتئ چند روز قبل ترش f300واسه دوستم گرفتم دبدم. به سوال در حالت اتو نور فلش توی عکس وحشتناکه و این مورد واسه سامسونگ ؟؟؟؟؟شما هم این مشکل رو دارین؟ راه حلی داره؟
Last edited by sparts; 24-11-2008 at 21:31.
آقا اين هندزفريه به u600 هم ميخوره؟
آدرس دقيقشو ميشه لطف کني بگي؟؟؟
سلام به همگی .
اگر دوربین در حالت شب باشه نور فلاش خیلی زیاد هستش که واسه مسافت دور ازش بهتره استفاده بشه .
خدمت شما.
F488ZHHJ1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز توی CD گوشی درایور گوشی رو نصب کنین احتمالا درست میشه .
نه متاسفانه .
نه عزیز تم نداره این گوشی .
مخلصیم .
سلام و خيلي ممنون از اين متن، من تو اجراش مشكلي داشتم شايد بتونيد راهنماييم كنيد،
گوشيم به برنامه connect نميشه :(
ممنون!روی کامپیوترم دیگه وصل نمیشه ولی روی یه لپ تاپ امتحان کردم درست شده.ایراد از کامپیوتر بود.از توی cd گوشی درایور گوشی رو نصب کنین احتمالا درست میشه .
سلام
من برنامه ی گوگل مپ رو واسه گوشی f480 میخوام اگه کسی داره لطف کنه واسم بزاره
سامسونگ جان فريمور فارسی جدید تر نیومده؟
سلام سامسونگ عزیز
از اموزش نصبت خیلی ممنون، یه مشکلی برام پیش اومده، وقتی که با روشی که اموزش دادی برنامه رو نصب می کنم، یه مدت بعد برنامه دیگه کار نمی کنه، اولش کار میکنه ولی بعدا نه، ارور میده java error. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن میتونی بگی چطور میشه فونت فارسی نصب کرد.
از دوستان دیگه هم اگه کسی اطلاعاتاتی داشته باشه ممنون میشم کمک کنند.
مسعود جان اول یه پوشه با اسم اون برنامه درست کن بعد فایل jar-jad رو داخل اون بریز
مسعود جان
اول در قسمت بازی ها یک پوشه ی جدید با اسم همون برنامه درست کن بعد اون برنامه رو توی پوشه ای که درست کردی قرار بده
خیلی ممنون از کمکی که کردید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)