تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 241 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

راههاي دستي براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند .

1- از Start Menu وارد Run بشيد و در اونجا تايپ کنيد : regedit
    وقتي صفحه ي رجيستري باز شد ، از سمت چپ وارد اين مسير بشيد :

کد:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advancedدر اين قسمت ، در ليست متغير هايي که سمت راست وجود دارند ، متغير آبي رنگي ( DWORD Value ) رو به نام Hidden پيدا کنيد و روی ان دابل کليک کنيد . اگر مقدارش ( Value data ) به 0 تغيير کرده ، ان را به 1 یا 2 تغییر دهید و OK کنيد . حالا رجيستري رو ببنديد و ريستارت کنيد .

2- مسير زير رو دنبال کنيد :

کد:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hiddenاکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).
    با اين کار تونستيد Show Hidden Files از دست رفته را که دیده نمی شد برگردونید .

3-مسير زير رو دنبال کنيد :

کد:
    HK LocalMachine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALLدر سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.

گرفتن و اجرا کردن این برنامه . وقتی برنامه را اجرا کردید به اخطار داده شده توجهی نکنید و روی ok کلیک کنید .

کد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    من برای اینکه فایل های hide کامپیوترم معلوم بشه داشتم این روش رو انجام میدادم که متوجه این قسمت قرمز رنگ نشدم
    میشه این قسمت قرمز رنگ رو بهتر توضیح بدین؟
    ممنون
    محمد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه esool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مي خواستم تاپيك بزنم گفتم بذار اول اينجا بپرسم احتمالاً شما بدونين.
    چند روزي كه وقتي ويندوزم مياد بالا اين صفحه رو نشون ميده

بعد يه سري سوسك سياه ميان صفحه رو مي خورن حالت Screensaver تا موس رو تكون بدي.
    سرعت سيستمم خيلي كم شده.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

نقل قول:
    راههاي دستي براي از بين بردن ویروسی که Show Hidden Files را غیر فعال می کند .

1- از Start Menu وارد Run بشيد و در اونجا تايپ کنيد : regedit
    وقتي صفحه ي رجيستري باز شد ، از سمت چپ وارد اين مسير بشيد :

کد:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advancedدر اين قسمت ، در ليست متغير هايي که سمت راست وجود دارند ، متغير آبي رنگي ( DWORD Value ) رو به نام Hidden پيدا کنيد و روی ان دابل کليک کنيد . اگر مقدارش ( Value data ) به 0 تغيير کرده ، ان را به 1 یا 2 تغییر دهید و OK کنيد . حالا رجيستري رو ببنديد و ريستارت کنيد .

کد:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hiddenاکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).
    با اين کار تونستيد Show Hidden Files از دست رفته را که دیده نمی شد برگردونید .

3-مسير زير رو دنبال کنيد :

کد:
    HK LocalMachine\Software\Microsoft\Windows\CurrentVer sion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALLدر سمت راست پنجره ي Regedit مقدار CheckedValue رو برابر با 1 قرار بديد.

گرفتن و اجرا کردن این برنامه . وقتی برنامه را اجرا کردید به اخطار داده شده توجهی نکنید و روی ok کلیک کنید .

کد:
    کد:
    کد:
    سلام
    من برای اینکه فایل های hide کامپیوترم معلوم بشه داشتم این روش رو انجام میدادم که متوجه این قسمت قرمز رنگ نشدم
    میشه این قسمت قرمز رنگ رو بهتر توضیح بدین؟
    ممنون
    محمد....
    سلام دوست عزیز

برای حل این مشکل استفاده از انتی ویروس بیدیفندر فراموش نشه .

گاهی اوقات پیش میاد که گزینه show hidden از فولدر اپشن پاک می شه . احتمالش خیلی کمه ولی وجود داره .
    با این روش می شه اون را برگردونید .
    در ضمن فایل autorun.rar را هم از همون قسمت بگیرید و اجرا کنید اکثر مواقع حلال مشکلات زیادی هست .

موفق باشی .

سرعت سيستمم خيلي كم شده.
    سلام دوست عزیز

خوب همون طور که از پیغام هم معلومه سیستم شما به اسپای وار دچار شده بهتره از spyware doctor استفاده کنید به شرطی که اونا اپدیت کرده باشید .
    و در کنار اون از انتی ویروس کسپراسکای هم استفاده کنید به شرط اپدیت بودن .

موفق باشید .

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

سلام دوست عزیز

برای حل این مشکل استفاده از انتی ویروس بیدیفندر فراموش نشه .

گاهی اوقات پیش میاد که گزینه show hidden از فولدر اپشن پاک می شه . احتمالش خیلی کمه ولی وجود داره .
    با این روش می شه اون را برگردونید .
    در ضمن فایل autorun.rar را هم از همون قسمت بگیرید و اجرا کنید اکثر مواقع حلال مشکلات زیادی هست .

موفق باشی .
    سلام
    فقط با این نرم افزار میشه مشکل رو حل کردش؟
    اخه من یه مکافی دارم

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

سرعت سيستمم خيلي كم شده.
    دوست عزیز این خودش یک نوع Spyware هست .
    برای از بین بردنش این کارها رو بکنید :

به منوی Start و سپس Run رفته و cmd رو تایپ کنید و OK کنید .

تمامی این فایل های DLL رو Unregister کنید :

tsokru.dll
    wsorad.dll
    tsokre.dll
    tokru.dll
    tonsakru.dll
    podnru.dll
    poply.dll
    tonsadnre.dll
    kol.dll
    zsol.dll
    cfgbkenud.dll

بدین ترتیب که مینویسید regsvr32 /u filename.dll که filename.dll همون فایلی هست که میخواید unregister کنید ، تمامی فایلها رو تک تک unregister کنید .

تمامی فایلهای dll بالا رو سرچ کنید و پاکشون کنید .
    به منوی Run رفته و regedit رو اجرا کنید ، سپس مقدارهای زیر رو سرچ کرده و پاک کنید ، تمام شد ! از شر این پیغام راحت شدید !

414B0283-2228-4F26-8BB3-C2211FA99223
    BC37F38C-D37C-46FC-AC8D-93ABBCE72947
    FE06810E-CAFB-4F02-A65B-F35190236D02
    C41A222A-B516-4190-B0B7-0AF2CE7F5C28
    53E30863-280F-4CFA-99AB-55CAEB95271C
    F9C6EC65-2988-4896-976F-6EA66FAD9844
    DA40137D-AE41-4148-BFEC-916B326D5BBD
    95E1D855-9232-48F7-80D9-1ADB65B7939C

( هر خط رو جدا سرچ کنید ) .

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من فولدر اپشنم خراب شده و تو کامپیوترم هید فایل هست (اینو قبلا مطرح کرده بودم ولی شما گفتید عکس رو نشون نمیده)
    تو فولدر اپشن من do not show هست ولی show نداره در عوض بجاش سه تا گزینه دیگه اومده!
    1-hide extensions for known files
    2-hide protected operating system files
    3-launch folderwindows in a separate process
    البته فکر کنم اینا جای اوون نیومده show hiden پاک شده و اینا اومدن زیر do not show

راستی من تو این چند روز که میخاستم بیام تو پی سی ورلد یه پیامی میداد که تیترش بود forbiden 403 و نمیومد (تو همه سایتا میرفت به جز اینجا) شما نمیدونی چرا اینطوری شده بود؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

راستی من تو این چند روز که میخاستم بیام تو پی سی ورلد یه پیامی میداد که تیترش بود forbiden 403 و نمیومد (تو همه سایتا میرفت به جز اینجا) شما نمیدونی چرا اینطوری شده بود؟
    سلام
    ایمن مشکل همیشه هست.
    تو صفحه ی اصلی انجمن در *سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید!* بار ها گفتن ولی حل نمیشه چیکار کنیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    فقط با این نرم افزار میشه مشکل رو حل کردش؟
    اخه من یه مکافی دارم
    سلام دوست عزیز

راستش من اصلا مکافی را با بودن سه انتی ویروس قدرتمند کسپراسکای ، نود 32 و بیدیفندر به هیچ کسی پیشنهاد نمی کنم .

درسته انتی ویروس خوبیه ولی بعید می دونم به پای کسپر اسکای برسه .

بله در مورد این مشکل انتی ویروس بیدیفندر در صورتی که به طور کامل اپدیت شده باشه توی حل این مشکل کمک بسیار زیادی می کنه .

من هم این انتی ویروس را پیشنهاد می کنم .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام من فولدر اپشنم خراب شده و تو کامپیوترم هید فایل هست (اینو قبلا مطرح کرده بودم ولی شما گفتید عکس رو نشون نمیده)
    تو فولدر اپشن من do not show هست ولی show نداره در عوض بجاش سه تا گزینه دیگه اومده!
    1-hide extensions for known files
    2-hide protected operating system files
    3-launch folderwindows in a separate process
    البته فکر کنم اینا جای اوون نیومده show hiden پاک شده و اینا اومدن زیر do not show

سلام دوست خوبم

نه این گزینه ها اضافه نشدن این گزینه ها هستند . فقط به نظر میاد گزینه show hiden پاک شده .

شما کار زیر را انجام بدید .

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden

اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).

اگه همون group نوشته شده شما اونا پاک کنید .( فقط کلمه group را پاک کنید ) و از رجیستری خارج بشید و دوباره این کلمه را بنویسید .

موفق باشید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

6

با سلام و تشكر از همه دوستان خصوصا mahdi7610
    در راهنمايي هاي شما راه حل مقابله با ويروس سيستمم را نديدم. به همين دليل سوال مي كنم.
    اين ويروس يا تروجان اجازه ورود به درايوها را نمي دهد و همه پنجره ها بسته شده و مانند log off كردن دوباره دسكتاپ نمايان مي شود. اين تروجان توسط Iranian ---- boys نوشته شده.
    جناب mahdi7610 در جاي ديگر ذكر كرده اند كه spyware Doctor مي تواند اين تروجان را پاك كند اما ظاهرا چنين نبوده است. اگر راه حل ديگري داريد لطفا راهنمايي كنيد.
    با تشكر
    سلام يك خبر خوب يكي از دوستان به نام f.kh0935 يك فايل معرفي كرده كه اين ويروس را پاك مي كند. فايل رو اجرا كنيد و بذاريد كارش را تمام كند البته مدت تقريبا زيادي طول مي كشد.
    کد:
    Last edited by nobody23; 29-05-2008 at 18:47. دليل: عدم گذاشتن لينك

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •