با سلام آقا من يه رج كي براي كاسپرسكي نسخه 2006 گير اوردم كه تا 16/10/2006 جواب ميده اينهم لينكش : (حجم فقط 1 كيلوبايت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام آقا من يه رج كي براي كاسپرسكي نسخه 2006 گير اوردم كه تا 16/10/2006 جواب ميده اينهم لينكش : (حجم فقط 1 كيلوبايت)
Last edited by mehdi_vsgh; 22-03-2006 at 09:48.
آقا مهدي گل
من كه يه دونه كه تا اواسط 2007 كار ميكنه رو چتد تا پست جلوتر معرفي كردم !
ويتامين من...نوشته شده توسط vtn54
مشكل من ادامه داره...
همچنان بعد از system Restore پس از دقايقي (نيم الي دو ساعت ) اين ويروس يا بد افزار برميگرده و ترتيب restart رو ميده !
احتمال داره يه تروجان باشه؟
بابا يكي كمك كنه...
در ضمن اميد وارم از تعبير ويتامين از اسم كاربريت vtn54 ناراحت نشده باشي...عيده ديگه...همه مون به شوخي و همينطور ويتامين احتياج داريم!
ايشالا هميشه ويتامينت برقرار باشه.
شما عزيز
آيا پروسه هاي باز سيستمت رو ديدي
ببين چيزه مشكوك هست توش
اصلا ميشه يه عكس از پروسه هاي باز سيستمت بزاري اينجا ؟
سلام دوست عزیز و عیدت مبارکنوشته شده توسط آقا مهدي
دستت درد نکنه عیدی خوبی بود![]()
سلام شهاب جاننوشته شده توسط shahbab
نگفته ای از کدام نسخه کاسپرسکی استفاده می کنی و این مشکل از کی برایت رخ داده است ولی یک امتحانی بکن
پس از آنکه به اینترنت وصل شدی به صورت دستی کاسپرسکی را آپدیت کن اگر به محض آپدیت شدن کامپیوترت ریستارت
کرد مشکل از کاسپرسکی است و باید آن را آنیستال کرده و یا همان نسخه را دوباره نصب کنی و یا یا اینکه بهتر از آن
نسخه جدید را نصب کنی.ولی اگر مشکل از کاسپرسکی نبود لطف کن مشخصات دیگر نرم افزارهای امنیتی را (مانند
فایروال و آنتی اسپایور ) که از آنها استفاده می کنی برایمان بنویس و در ضمن ببین همانطور که سودا جان گفته
چه پروسه هایی روی سیستمت در حال اجرا هستندبرای اینکار می توانی از Task Manager خود ویندوز استفاده
کنی و یا از این برنامه که میگذارم استفاده کنی که پروسه های در حال اجرا را با نام و محل قرارگیری نشان می دهد
(این برنامه فقط 55 کیلوبایت حجم داشته و نیازی هم به نصب ندارد):
اگر پروسه ای را دیدی که نمی شناسی نام و محل قرار گیری و Parent آن را اینجا بگذار.
Last edited by vtn54; 22-03-2006 at 13:59.
با سلام
وی تی ان عزیز وشهباب جان صفحه 30 تاپیک نود32
رودیدید؟ کرکی عزیز راجع به چنین موضوعی صحبتای مفیدی کرده اون هم در دو قسمت.
راستی درجه امنیت فایروال کسپررو روی چی تنظیم کنی خوبه؟
من مدام به وسيله يك كرم بنام helkernمورد حمله قرار ميگيرم (هر ساعت دو يا سه بار)
كسپر اون رو بلوكه ميكنه اما چرا اين قدر زياد؟اصلا از كجا ميفهمه كه من كانكت هستم؟
آيا ممكنه يك اسپاي در سيستمم وجود داره البته با كاسپرگشتم چيزي پيدا نكرد.
سال نوتون مبارکوموفق باشید.
Last edited by mohammadaz; 22-03-2006 at 16:42.
اينم عكس براي سلطان هك ايران...نوشته شده توسط soda
و اينم بقيش..
در ضمن يه اسكن ضد اسپاي ور زدم فعلا چند ساعتيه خبري از restart كردن نيست ..با xoft spy آپديت شده مشتي مشتي...
ليستتون كه مشكوك نميزنه
البته نميشه به طور صد در صد گفت
پس احتمال زياد مشكل از همون جور ناسازگاريهايي هست كه vtn عزيز گفته
( در ضمن دوست من از لطف شما ممنونم . ولي لطفا از جملات اغراق آميز پرهيز كنيد ممنونم )
با سلام
سودا جان و وي تي ان عزيز اگه دوست داشتید یه جواب هم به من بديد.
از ساعت 7.5تا9.5نه حمله به من شد همشم همونه.
Last edited by mohammadaz; 22-03-2006 at 21:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)