سلام دوستان
من تمام کارهایی رو که باید برای شبکه کردن 2 کامپیوتر از طریق کارت شبکه انجام بدم کردم
اما یک مشکل دارم وقتی از طریق کامپیوتر دوم میخوام به کامپیوتر اول وصل شم میگه یوزر و پسوور کامپیوتر اول رو بده
چیکا باید کنم
سلام دوستان
من تمام کارهایی رو که باید برای شبکه کردن 2 کامپیوتر از طریق کارت شبکه انجام بدم کردم
اما یک مشکل دارم وقتی از طریق کامپیوتر دوم میخوام به کامپیوتر اول وصل شم میگه یوزر و پسوور کامپیوتر اول رو بده
چیکا باید کنم
اساتید عزیز لطفا اورژانسی کمک کنید
یه شبکه دارم با 5 تا سیستم میخوام توش کانتر رو شبکه بازی کنم server not found میزنه.
نرم افزارهای مدیریت شبکه مثل گیم پورت هم وقتی نصب میکنم همین مشکل رو دارن .
باید چکار کنم تا یکی از سیتم ها سرور بشه بقیه کلاینت و از سرور پیروی کنند.
چطور دو تا کامپیوتر با ویندوز ویستا رو باهم شبکه کنیم(برای انتقال فایل )
لطفا هر کی بلده قدم به قدم توضیح بده ؟
سلام
من دو تا لپ ناپ دارم که می خوام اینا رو بهم شبکه کنم و بتونم با اونا بازی رو آنلاین بازی کنم با توجه به اینکه خود لپ تاپ ها بلوتوس و ... دارن
لازم به ذکر است که من قبلا یک نفر رو اوردم تا کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کنه(برای آنلاین و با هم بازی کردن و در حقیقت تحت شبکه بازی کردن) اون فرد نه کابلی آورد و نه کابلی و نه هیچ سیمی وصل کرد و به طور کلی اصلا هیچ کار سخت افزاری انجام ندا و فقط از طریق یک سری کار های نرم افزاری کامپیوترمو با لپ تابم شبکه کرد حالا مشکلم اینجاست که میخوام همین لپ تاپ رو با یک لپ تاپ دیگه شبکه کنم با توجه به اینکه یکی از اونها همون طور که گفتم تحت شبکه است اما اون یکی نه
آیا نیاز به کابل و سیمی هست یا نه باید کار های دیگه ای انجام بدم
ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
با سلام فراوان خدمت آقای Lordsaber!!
آقا من شرمنده که دیر جواب دادم. میدونی آخه من این پست رو چند ماه پیش گذاشته بودم کسی نبود پاسخ بده من هم بی خیالش شدم .بذار برات بگم من یه Router دارم که اسمش هست Belkin_N_Wireless_ABD2B5 را با کابل کراس بهPC خانگی مستقیم وصل کردم و لب تاپ را با وسیلهٔ سیستم Wireless .
الان من تو قسمت نت ورکم PC رو دارم ولی نمیتونم فایلی رو کپی یا پاک کنم در کلی میتونی برام بگی که من چه تور میتونم این ۲ تا رو با هم شبکه کنم ؟ هر جفت کامپیوترها ویندوز ویستا نصب هستش!???
پیشاپیش از شما سپاس گزارم دوست عزیز !![]()
با سلام فراوان خدمت آقای Lordsaber!!
پیشاپیش از شما سپاس گزارم دوست عزیز![]()
سیستم عامل دو کامپیوتر چیه؟
اگرسیستم اول ویستا یا 7 هست باید یه یوزر برای سیستم تعریف کن و وقتی می خوای به سیستم اول کانکت بشی اون رو وارد کنی.
شما اول باید رو یکی از سیستمها بازی رو بسازی یعنی بصورت شبکه استارت کنی. بعد سیستمهای دیگه توی شبکه سرچ می کنند و بازی های استارت شده رو پیدا می کنند و به هر کدوم که خواستند کانکت می شند( در مورد شما فقط یک بازی داریم). حله؟
خواهشا یکم به خودتون زحمت بدین توی فروما بگردین کاملا توضیح داده شده. من مختصر توضیح می دم:
1- یک کابل کراس (cross) تهیه می کنید و دو کامپیوتر رو به هم متصل می کنید.
2- شبکه های دوسیستم رو پیکر بندی می کنی. ( با wizard خود ویندوز به راحتی امکان پذیر هست الان ویستا ندارم دقیقا بگم کجا برید)
3- به هر کدوم کامپیوتر ها یک IP می دید.
حالا با زدن شماره IP هر سیستم بصورت زیر در RUN می تونید فایلهای اون رو سیستم ببینید:
IP\\
اگر دو تا سیستم wirless دارند می تونید بدون سیم و با استفاده از سیستم ad hoc دو تا لپتاپ رو با هم شبکه کنید. یکم گردید تو فروما توضیحات کاملش هست.
اگر پیدا نکردید بگید تا توضیح بدم
برا بازی من خودم همیشه با کابل شبکه می کنم چون مطمئن تر هست و احتمال قطعی و ضدحال خوردن خیلی کمتره!!
طریقه ایجاد شبکه کابلی هم قبلا گفته شده.
موف باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)