سلام
ببین حالا که مزدا 3 - مگان - سراتو رو در نظر داری پس دیگه حرفی برای جنتو نمیمونه چون هدف من از تعریف جنتو گفتن خوردویی که قیمت خوبی داره و بقیه پولتم میتونی کارای دیگه کنی .
در مورد مزدا 3 : قیمت این خودرو تیپ 3 + تحویل فوری = 38 میلیون تومن
تیپ 2 + تحویل فوری = حدود 36 یا 35 تومن
تیپ 1 : تولیدش خیلی کمه نمیدونم الان تولید میشه یا نه ولی تجهیزات رفاهیش نسبت به 32 تومن کمه ! و ارضات نمیکنه !
من تستی که با مزدا 3 انجام دادم خیلی لذت بخش بود - سواری عالی و رانندگی لذت بخش - عملکرد نرم گیربکس و سیستم تعلیق - جلوبندی محکم - هندیلینگ عالی ( مثل جنتو ) و شتاب بالا ( تا به امروز یک همچین شتاب بالایی رو در خودروی گیربکس اتومات و 2000 سی سی ندیده بودم ) از همه مهمتر کیفیت ساخت فوق العاده بالایی داشت حتی از مزدا 323 هم بالاتر بود . ( 323 زمانیکه تولید میشد همواره جزو 5 خودروی با کیفیت ساخت داخل بود ) ولی سوار مگان که شدم خیلی خوب فهمیدم که ساخته ی دست برادران پارس خودرو هست !!! همچنین استهلاکش نسبت به مگان پایینتر و دوام قطعات در حد مگانه ! همچنین بنظر من نمای بیرونی و درونی مزدا 3 بسیار زیبا و شکیل تر از مگانه . من کلا مزدا 3 رو ترجیح میدم .
اگر خواهان این ماشینی و پولت نمیرسه میتونی ثبت نام کنی ( مثلا تحویل 2 ماهه )
البته در این صورت هیوندای توسان هم SUV قدرتمند 6 سیلندر است که قیمتش حدود 3 میلیون گرونتر از تیپ 3 مزدا 3 است . ولی خب دیگه توسان خیلی گرون میشه !!!
سراتو : این ماشین کره ای - خودروی پرفروش و محبوبی است که جدید ترین و بروز ترین مدل کیا میباشد
ایمنی بالایی داره و نسبت به قیمتشم واقعا ارزشمنده !
وقتی داخل اتاق نشستم واقعا کیفیت صندلی و اتاق و جلو داشبرد تحسین برانگیز بود ! گیربکس اتوماتیک ماشین خیلی سرعت بالایی داشت ( کند و اعصاب خورد کن نبود ) البته نتونستم یک تست کامل داشته باشم و شتاب و ارگونومی و سواری رو کاملا بررسی کنم ولی چیزی که بارزه ماشین کم استهلاکیه قطعات ارزونی هم داره . کیا در انحصار کیا موتورز امریکاست و یک خودروی با فناوری امریکا میباشد .
نمایندگیش هم اطلس خودرو و گارانتیش 3 سال یا 60000 کیلومتره .