تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 306 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه استقلال قهرمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    navak

پيش فرض

سلام
    یه سوال

من از نسخه Avira_Premium_Security_suite_V8.100.206_1417 استفاده میکنم می خواستم بدونم اگر فایلی رو تو بخش قرنطینه بزارم و بعد اون رو delete کنم راهی برای برگشت اون فایل هست یا نه اگر هست چکار کنم ؟؟؟؟
    در ضمن در مورد آپدیت که تو پست های قبلی گفتم کمکم کنید.

2. این کاربر از استقلال قهرمان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله تغییر دادم،مطابق تغییرات بهترین تنظیمات آویرا در پست دوم

توجه نکردم ولی فکر کنم رو بیششتر سایت ها گیر میکنه

راستشو بخواهی من با بقیه کار نمیکنم!عشق من فایرفاکسه!امتحان نکردم

یک وقت هایی خوبه و سریع سیو میکنه و بعضی وقت ها گیر میده.شاید هم مال سایت ها باشه چون وقتی داشتم از همین سایت عکس سیو میکردم گیری نداشت ولی بیشتر اوقات تو سایت کلوب گیر میکنه
    شما با مرورگر دیگر تست کنید تا بفهمید آیا مشکل کلا به دلیل گارد آویرا رخ میدهد یا خیر صرفا یک تداخل با فایرفاکس رخ داده؟
    ولی وقتی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی اته

کمکم کنید
    شما ابتدا آویرا را پاک کنید ... سپس با برنامه های پاکسازی رجیستری چون CCleaner رجیستری را تعمییر کنید

مجددا آویرا را نصب کرده و پس از آپدیت کامل در قدم اول سیستم را اسکن کنید

درضمن برای دریافت کل آپدیت های آویرا هم میتونید از سایت زیر دریافت کرده و بصورت دستی منتقل کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من از نسخه Avira_Premium_Security_suite_V8.100.206_1417 استفاده میکنم می خواستم بدونم اگر فایلی رو تو بخش قرنطینه بزارم و بعد اون رو delete کنم راهی برای برگشت اون فایل هست یا نه اگر هست چکار کنم ؟؟؟؟
    اگر فایل رو از بخش قرنطینه حذف کنید ، دیگر امکان بازگرداندن آن خیلی کم است

4. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام.من avira_premium_security_suit 8.2.0.251 رو از سایت avira دانلود کردم لطفا سایت اپدیت دستیavira_premium_security_suit 8.2.0.251 رو قرار بدین.من سایت اپدیت antivir رو دارم! ادرس سایت اپدیت دستی antivir و premium security فرق داره؟ مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.من avira_premium_security_suit 8.2.0.251 رو از سایت avira دانلود کردم لطفا سایت اپدیت دستیavira_premium_security_suit 8.2.0.251 رو قرار بدین.من سایت اپدیت antivir رو دارم! ادرس سایت اپدیت دستی antivir و premium security فرق داره؟ مرسی
    برای تمام محصولات آویرا فایل VDF ثابت هستش که از آدرس زیر ( که همیشه به روز میشه ) می توانید دریافت کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

یعنی اپدیت antiviruse و security محصولات avira هیچ فرقی با هم ندارند؟ به نظرتون یه کم عجیب نیس؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

امروز کامپیوترمو با avira اسکن کردم.ویروسیو شناسایی نکرد ولی جلوی warning یه عددیو نوشته بود
    سوالم اینه که warning در avira یعنی چی؟ و ایا سیستمو خطری تهدید میکنه؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

امروز کامپیوترمو با avira اسکن کردم.ویروسیو شناسایی نکرد ولی جلوی warning یه عددیو نوشته بود
    سوالم اینه که warning در avira یعنی چی؟ و ایا سیستمو خطری تهدید میکنه؟
    ممكنه اين Warning مربوط به مثلا اسكن يك فايلي باشه كه Avira بنا به دلايلي نتونسته داخل آن و محتوياتش رو اسكن كنه.مثل برخي فايلهاي سيستمي.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

پس به نظر شما مشکلی نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من تو آپدیت دستی Avira AntiVir personal Free Antivirus مشکل دارم . تاحالا 2 بار رفتم تو سایتش و آپدیت ها رو یکی با حجم 19 و یکی 19.45 مگابات دانلود کردم اما وقتی روی فیال زیپ کلیک می کنم این پیغام رو میده
    can not open file: it does not apper to be a valid وقتی هم که به طریق manual آپیدت رو وارد می کنم همش این پیغام رو میده The VDF update kit is corrupted . the file will not be installed روشی که تو این تاپیک بود هم انجام دادم یعنی رفتم تو D:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\FAILSAFE\ و فایل ها رو زیپ کردم اما همش این پیغام رو میده . دوبار هم آپدیت ها رو دانلود کردم با اینترنت دایلاپ ( از خاصیت رزیوم ) استفاده کردم واسه دانلود آیا فایل های دانلودی بد دانلود شدن؟ حجم فایل های دانلودی من با حجمی که موقع دانلود از لینک سایت نشون میداد یکی بود برا همین نمی تونه از خرابی فایل های دانلود باشه .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من تو آپدیت دستی Avira AntiVir personal Free Antivirus مشکل دارم . تاحالا 2 بار رفتم تو سایتش و آپدیت ها رو یکی با حجم 19 و یکی 19.45 مگابات دانلود کردم اما وقتی روی فیال زیپ کلیک می کنم این پیغام رو میده
    can not open file: it does not apper to be a valid وقتی هم که به طریق manual آپیدت رو وارد می کنم همش این پیغام رو میده The VDF update kit is corrupted . the file will not be installed روشی که تو این تاپیک بود هم انجام دادم یعنی رفتم تو D:\Program Files\Avira\AntiVir PersonalEdition Classic\FAILSAFE\ و فایل ها رو زیپ کردم اما همش این پیغام رو میده . دوبار هم آپدیت ها رو دانلود کردم با اینترنت دایلاپ ( از خاصیت رزیوم ) استفاده کردم واسه دانلود آیا فایل های دانلودی بد دانلود شدن؟ حجم فایل های دانلودی من با حجمی که موقع دانلود از لینک سایت نشون میداد یکی بود برا همین نمی تونه از خرابی فایل های دانلود باشه .

ممنون میشم راهنماییم کنید .
    شما از کدام ورژن استفاده میکنید ؟ آیا نام فایل آپدیت رو که دانلود کردید را تغییر دادید ؟

شما هنگام استفاده از فایل آپدیت ، نباید آنلاین باشید

در ضمن برای استفاده از فایلهای آپدیت ، نیازی به اکستراکت کردن نیست و باید فایل آپدیت را به آویرا معرفی کنید

فایل آپدیت بنام ivdf_fusebundle_nt_en.zip نامگذاری شده

( zip. پسوند فایله که در ویندوز پس از نصب برنامه winzip معمولا نشان داده نمیشه )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •