صلوات
بالاخره بازی رو تموم کردم
میگم آخرش فاطی موند و تنبونش(تنبانش)
بازم که ویروس تو شهر پخش شد
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور
صلوات
میگم آخرش فاطی موند و تنبونش(تنبانش)
بازم که ویروس تو شهر پخش شد
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور
خدارو شکر.کشتی مارو- شوخی
اون جمله آخرت کاملا درسته.ای کاش میزاشتیم همه ویروسی میشدن.از دست اون سربازا با اون هلی کوپتر های پدر دربیارشون هم خلاص میشدیم.
بازم بازي رو ريختم.هنوز هم كيف ميكنم مردمو تيكه تيكه ميكنم خيلي حال ميده.در كل يكي از بهترين بازي هامه.راستي اين boys team كه بازي رو زده يكي از دوستام گرفت درسته رو 4 تا كامپيوتر امتحان كرديم.
نمیشه گفت که خیلی عالی بود یا شاهکار بود ولی در نوع و سبک خودش خوب بود.
بالاخره واسه شروع خوب.کلا به نظر من اگه activison رو بازی هایی مثل cod تمرکز کنه خیلی خوب نتیجه میگیره.
آره موافقم.اما توروخدا به كس ديگه اي جزinfinity بازي ها رو نده(منظورم بيشتر codهست.)![]()
من وقتی بازی رو تموم کردم یه صفحه مثل راهنماش اومد و گفت مبارزه هنوز تموم نشده و می تونی Hive و Base های بلک واچ رو خراب کنی و از این جور حرفا...خلاصه منم یه هلیکوپتر کش رفتم و شروع کردم به خراب کردن Hive ها.به این امید که ویروس دیگه پخش نشه ولی 4-5 تا رو خراب کرده بودم که دیدم رو نقشه یکی دیگه جای اولی ظاهر شد.منم بی خیالش شدم.
کلا بازی بدی نبود ولی میتونستن خیلی خیلی بهترش کنن...من خیلی بهش امید داشتم ولی وقتی بازی کردم ناامید شدم یه کمی...
واسه منم اونطوریه.نمی دونم باگ هست یا خود بازی اینطوریه.اگه خراب میشدن خیلی خوب بود.هلی کوپتر ها واقعا رو اعصابم را میرن.
من تو مرجله ی The Last Man (که باید هلی کوپتر رو بگیری و بری باهاش هیگوپترهای دیگه رو نابود کنی) گیر کردم
هر کاری میکنم نمیتونم هلیکوپتر رو بدون اینکه اونا متوجه بشن بگیرم!!!
بعد از اینم که اونا متوجه بشن سه سوته دخل ادم رو میارن
البته یه بار با هزار دردسر فرار کردم که دوباره بعد از اینکه دو تا هلیگوپتر رو ترکوندم زدنم
بهترین کار اینه که بری پشت سرشون و با اون موشک های اتوماتیک بزنیشون که تعداد موشک ها هم 10 تاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)