تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 100 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 992

نام تاپيک: Tomb Raider: Underworld

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بازی رو امروز برای xbox 360 گرفتم
    فوق العادس
    گرافیک خیره کننده و مدل سازی فوق العاده بازی به خصوص کاراکتر lara خیره کنندس
    کنترل نرم بازی و نور پردازی عالی هم اضافه کنید
    به خصوص همون ابتدای بازی و رفتن به زیر اب و اون گرافیک اونم رو یک tv 32 اینچ hd میتونه ادم رو میخکوب بشونه پای بازی

باز هم یک tr عالی دیگه از crystal dynamic
    1000% تایید میشه ! تازه هنوز تو 22Dell ندیدی (شایدم دیده باشی) ! 8XAA , 16AF با همون حرکات نرم و افکتهای زیبا و از همه مهم تر FPS بالا که گرافیک به این خوبی داره و خیلی هم بازیش سبک هست و رو سیستم اصلا می گی فشار نمیاره ! نمی دونم چطوری به این بازی 7 امتیاز دادن ! طراحی مراحلش هم فوق العادس ! من از موقعی که prince of persia WW رو تموم کردم هنوز بازی به این قشنگی تو این سبک ندیده بودم ! نسبت به Legend خیلی جذاب تر شده و روند فقط رو به جلو نداره ! خط مستقیم نیست !
    درست مثله تام رایدر های قدیم باید بری چند تا قطعه رو با یه بدبختی از چند جا گیر بیاری تازه یه دری باز شه که بفهمی هنوز اول مرحله ای

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قدم به کانتینر ها که نمیرسه

یه کانتینرای چوبی کوچک بودش کن هر چی پریدم روشون نپرید !
    نه اونجا نه
    برو یکم اونور تر ی کانتینر تکی هست بپری قدت می رسه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

کشتی آتیش گرفته . چیکار کنم ؟

بپرم توی قایق خودم ؟ یا باید کشتی رو هدایت کنم ؟!!

راستی اون زنه که بال داشت کی بود ؟! :o + اون زنی که اون بالا یه لحظه نشونش داد

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    من باز گیر کردم
    وقتی از کشتی میایم بیرون با تو قایقمون هستیم باید بریم اون جلو یعنی همونجا که با دوربین نشون میده من میرم اونجا بالا هم میرم بعد میرسم به غار که یه زنبور هم اونجاست ، اونجا دو تا گنج هستند بر میدارم و دیگخ چیزی نیست
    فکر کنم باید بریم بالا تر چون جاش معلومه ولی هر چی سعی کردم نفهمیدم چطوری باید برم بالا
    اینم عکسش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    باید چه کنم؟
    ممنون
    آقا من هنوز اینجا گیرما کسی کمک نمیکنه؟
    هوس جان کجایی؟

حجت جان برگرد تو قایق دیگه

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

6

مرحله چکشهای سنگی رو تا انتها رفتم ولی در آخرین اتاق که یه دونه هیولا هم دمو نشون میده دیگه بازی برای ادامه جایی نداره گیر کردم .باگ داره اینجاش یا نه؟ چه جوری رد کنم؟
    اصلآ کسی هست مرحله Jan mayen island رو تموم کرده باشه.منظورم بعد از حل معمای ستون چرخان است تا اونجا که با موتور از تونل ها رد میشه و بعد به یالن بزرگی میره که در اونجا چکشهای سنگی حرکت میکنند.از اون قسمت چکش یکی مونده به آخری رو که متوقف شده رو به حرکت در میاری و سوارش میشی به اون طرف میری اتاق نزدیک در خروجی طبقه پایین.یک هیولا که مرده زنده میشه بعد که اونو کشتیم دیگه اینجاش همین اتاق که دموی هیولا رو نشون داد گیر کردم. آخه برای رفتن به طبقه بالا از میلهای چرخ میره بالا زنجیر رو میگیره ولی زنجیر بر خلاف جهت حرکت میکنه. ولارا می افته.از اینجا به بعدش نتونستم راهی به طرف در خروجی پیدا کنم.
    وادامه دیگه فکر کنم بازی باگ داره . احتمالآ . چون کله دیو در هوا معلق می مونه.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا کسی به اینجا نرسیده
    کد:
    ی جا هست که 2 تا مجسمه بود که جلوی اونا هم یک علماس و پشت اون الماس هم ی مجسبه خیلی بزرک که روی پیشونیس ی جای گردی کداره که فکر کنم باید اون تا تا مجسبه هارو که دستشون بادبزن جوری تنظیم کرد که نور خورشید بازتاب بشه به المس و از الماس به اون مجسمه ولی اون تیکه رو من هند بار امتحان کردم نشد اینه که اونو ول کردم و ی جا دیگه پیدا کردم که رفتم زیر زمین (که ی دمو کوچیک نشون داد)بعد در بسته بود که ار روی دیوار ها رفتم اونور در و از پله ها رفتم بالا که ی جای وسیح بود با سه تا در که توی دمو ای که وقتی وارد می شی ی دری نوشن می ده که 2 تا کرکره های آهنی داره که من یکیشو باز کردم ولی اون یکی رو همه جارو گشتم ولی باز نمی شه
    اون 2 تا در دیگه هم همینطور

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من از اینجا به بعد دیگه نمیتونم جایی بپرم یعنی نمیتونم بالا برم . چیکار کنم؟

هیچ جایی نیست که بگیرمش .
    کد:

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

قرار هم نیست بالا تر بری برو سمت چپ
    فکر کنم پایینت یه میله هست که با کنترل باید روی اون بری بعد مستقیم بری و دوباره بپری بالا اونجا در خروجه

یکی هم سوال من رو جواب بده

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جناب G G Game لطفا شما که از اینجا رد شدی به ما کمک کن من اینجا گیر کردم
    کد:
    توضیحش هم توی پست بالام دادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصلآ کسی هست مرحله jan mayen island رو تموم کرده باشه.منظورم بعد از حل معمای ستون چرخان است تا اونجا که با موتور از تونل ها رد میشه و بعد به یالن بزرگی میره که در اونجا چکشهای سنگی حرکت میکنند.از اون قسمت چکش یکی مونده به آخری رو که متوقف شده رو به حرکت در میاری و سوارش میشی به اون طرف میری اتاق نزدیک در خروجی طبقه پایین.یک هیولا که مرده زنده میشه بعد که اونو کشتیم دیگه اینجاش همین اتاق که دموی هیولا رو نشون داد گیر کردم. آخه برای رفتن به طبقه بالا از میلهای چرخ میره بالا زنجیر رو میگیره ولی زنجیر بر خلاف جهت حرکت میکنه. ولارا می افته.از اینجا به بعدش نتونستم راهی به طرف در خروجی پیدا کنم.
    وادامه دیگه فکر کنم بازی باگ داره . احتمالآ . چون کله دیو در هوا معلق می مونه.
    بايد به سمت مخالف حركت زنجيرها حركت كني و تند تند e رو بزني. خيلي راحت ميرسي به اون طرف.
    Last edited by kamran2000; 27-11-2008 at 01:22.

11. این کاربر از kamran2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •