سلام
همون درپوش که با سبز علامت خورده رو باز کنین و تنظیم کنین به روشی که گفتم و هر بار تست کنین ببینین چقدر تغییر میکنه ؟
شاید لازم بشه بیش از یک دور بازش کنین .
سلام
همون درپوش که با سبز علامت خورده رو باز کنین و تنظیم کنین به روشی که گفتم و هر بار تست کنین ببینین چقدر تغییر میکنه ؟
شاید لازم بشه بیش از یک دور بازش کنین .
ممنون امتحان میکنم جواب میدم یک سوال دیگه اونم وقتی که آبو باز میکنیم آبگرمکن روشن میشه و بعد 5 ثانیه یک آب خیلی داغ میاد بیرون بعد به حالت عادی بر میگرده. این راه حلی نداره؟
سلام
آبگرمکن سالم وقتی آب گرم رو باز کنین آب به تدریج از سرد به گرم میره .
کاربراتور آبگرمکن شما مشکل داره چون دیر خاموش میشه آب توش خیلی گرم میشه و میمونه و با باز کردن شیر خارج میشه
قبلا که زود خاموش میشد ، وقتی که آبو باز میکردیم آبگرمکن روشن میشد و بعد 5 ثانیه یک آب خیلی داغ میامد بیرون بعد به حالت عادی بر میگشت.
دوست عزیز من بعد از مدت ها موفق شدم درپوش رو باز کنم. داخلش پیچ نیست. یکه میله هست که وقتی به بالا فشار میدم مشعل روشن میشه.
در ضمن به تعمیر کار که گفتم گفت اون پیچی که تنظیم میکنه یک ساچمه داره که انتهای پیچ هست که این پیج از بغل روی کاربراتور آب پیچ میشه و عمود به دیافراگم نیست و گفت برای اینکه راحت روشن بشه ساچمه رو برای من برداشته. آیا حقیقت داره؟لطفا راهنمایی کنید.مرسی
سلام
زیر درپوش جای پیچ نداره ؟ ( حدیده )
ممکنه پیچ بوده اما برداشته شده . برای همین هم آبگرمکن الان درست کار نمیکنه
پیچهای تنظیم تقریباً همگی دو سو هست . پیچهای چهارسو پیچ تنظیم نیست . پیچ اتصال قطعات به هم هست
وقتی مکانیک میگه فلان قطعه رو برداشته , به این میگن سرهم بندی و تعمیر غیر اصولی
اگه اون قطعه زیادی بود کارخونه اصلاً نصبش نمیکرد
شما در نیمه ی بالائی کاربراتور آب پیچ دو سو دیدین ؟ اگر بله , با بخاطر سپردنِ جاش یه نیم دور به چپ بپیچونین و تست کنین و اثرش رو ببینین سپس نیم دور له راست یا بیشتر و اگر اصلا تاثیری نداره برگردونینش جای اولش . تهمیرکار ساچمه رو برداشته دیگه نمیشه اصولی تعمیر کرد چون سیستم ناقصه
دیافراگم نمیتونه بدون پبش تنظیم باشه و حتماً هم عمود هست تا مثل فشار با انگشت بتونه حیاسیت دیافراگم رو کم و زیاد کنه مثل عکسهای زیر که البته عکس دیافراگم دستگاههای دیگه هست نه آبگرمکن دیواری
اگر نتونستین مشکل رو حل کنین به خودش زنگ بزنین بگین ابرو برداشتی و چشم کور کردی به جاش
آبگرمکن درست کار نمیکنه . خودت زحمن بکش بیا خرابکاریت رو درست کن . من پول دادم تعمیر بشه نه یه مشکل حل بشه یکی اضافه بشه
سلام بر دوستان
جندتا مشکل داشتم:
آبگرمن پلار سونی دوال
1-نشتی آب از قسمتی که مشخص کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واشر خاصی داره؟
2- آبگرمکن خودبخود بدون اینکه آبگرم رو باز کنیم یهو برای چند ثانیه روشن میشه و دوباره خاموش میشه (منظورم شعله آبگرم هستش): با توجه به اموزشهای دوستان ایراد میتونه از دیافراگم باشه؟
3- یه مشکل دیگه هم اینه که خودبخود شمعک خاموش میشه
البته طبقه چهارم هستیم و فشار آب هم تعریفی نداره
ممنون
Last edited by ipcis2007; 23-10-2014 at 22:30.
سلام
اگه اون میله میچرخه پس حتما یک اورینگ داره ( واشر لاستیکیِ حلقه مانند ) که بر اثر استهلاک لاغر شده و آب رد میکنه .
دو راه دارین :یا درش ببارین و جاش رو تمیز کنین و دو دور تفلن بپیچین رویِ شیارِ جاش و بعدش اورینگ رو رویِ تلفن نصب کنین سر جاش که چون زیرش تفلن هست چاق میشه و کیپ میشه و دیگه نشت نمیده . البته موقع نصبش چون کمی چاق شده باید چربش کنین که راحن میله نصب بشه
دوم اینکه یک اورینگ نو براش بخرین البته باید خودش رو ببرین و بگین لاغر شده آب رد میکنه تا یکی ضخیمتر بگیرین
مغازه هائی که بلبرینگ و کاسه نمد و اورینگ میفروشند دارند
اگه قرار کاربراتور آب باز بشه تا اورینگ تعمیر بشه , بهتره خود کاربراتور هم شسته بشه و رسوب گیری بشه با کمی جوهر نمک
پوشیدن دستکش ظرفشوئی و عینک ضروری هست
بچه در اطرافتون نباشه
روی سطح فلزی شستشو ندین چون جوهر نمک رنگش رو تغییر میده
شستشو رو زیاد طول ندین وگرنه کاربراتور آسیب میبینه
از همه چیز فیلم و عکس بگیرین موقع باز کردن
پیچهای تنظیم رو اگر خواشتین باز کنین حتما یادداشت کنین چند دور زد تا باز شد تا بعداً سر جاش تنظیمش کنین
شیر اصلی گاز رو ببندین
کاربراتور گاز رو دستکاری نکنید
مشکل روشن شدن خودبخود مشعل , ظاهراً دیافراگم بیش از حد حساس شده . پیچ تنظیمش رو نیم دور و یا 1 دور باز کنین ( عکس عقربه ساعت ) و نتیجه رو در یک روز یا چند روز زیر نظر بگیرین .
خاموش شدن شمعک هم اگر به علت باد نباشه پس یا شعله اش ضعیفه و خاموش میشه یا ترموکوپل رو خوب گرم نمیکنه و سرد میشه و گاز رو قطع میکنه
اگه صدای تق میده و شمعک خاموش میشه پس یا شمعک دوره از ترموکوپل یا شعله ی شمعک ضعیفه
اگر اول شمعک خاموش میشه و بعد از چند ثانیه صدای تق میاد ( صدای بسته شدن راه گاز با فنر بوبین ترموکوپل) پس شمعک ضعیفه یا باد خاموشش میکنه
باید با پیچ تنظیمش مقدار گاز شمعک رو بیشتر کنین البته بیش از حد زیاد نشه چون به هر حال مصرف گاز میره بالا
اگر باد نیست و با زیاد کردنِ گازش هم باز خاموش میشه پس بوبین ترموکوپل مشکل داره و گازش رو قطع میکنه
ممنون دوست عزیز، اسم اون پیچی که تو عکس گذاشتم چیه؟ همون پیچ تنظیم دیافراگمه؟
از دوستان کسی تعمیر کار بخاری گازی هست که بتونه سمت انقلاب سرویس بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)