تا اونجایی که من میدونم تو بدون کنکور ها مهم نیست دیپلمت چی باشه. پس میتونی
بله
خیر
تا اونجایی که من میدونم تو بدون کنکور ها مهم نیست دیپلمت چی باشه. پس میتونی
من الان دیپلم رشته عمران رو گرفتم میتونم تو دانشگاه های غیرانتفایی یا موقع تکمیل ظریفت رشته معماری برم؟
باسلام به دوستان گرامی نمیدونم این جامی تونم سوالم وبپرسم یانه ولی شاید شمابتونید جواب منوبدید سوالی که هست الان ازسال سوم فنی حرفه ای کامپیوترمیشه تغیررشته به رشته علوم انسانی داد چون ازجایی شنیده بودم اگه سال دوم بودم باید درس های تخصصی انسانی میخوندم فبول که شدم تغیررشته میدادم ولی سال3گفته بودبایدتمام کتاب های اون رشته روبخونی تابتونی تغیررشته بدی سوالی که داشتم این بودکه ایاراسته وکلااگه میدونید چیزی دررابطه بااین منوراهنمایی کنید چون زیاد به این حرفااعتمادندارم
سلام بچه ها.دوستم الان سربازیه و دیپلم کامپیوتر داره.آبان سربازیش تموم میشه و میخواد ادامه تحصیل بده ولی در رشته دیگه.میشه بگین کنکور کی برگزار میشه و چه رشته ای پیشنهاد میکنین که نیاز به محاسبات نداشته باشه.(مثل عمران و کامپیوتر نباشه)
سلام دوستان
من امسال دوم ریاضی بودم
معدل اول هم شد 19.80
اما رفتم ریاضی ( قبلش هم دو دل بودم
الان موندم که سال دیگه برم تجربی یا بمونم
با توجه به اینکه رقابت در تجربی بیشتره یه کم می مرسم
در ضمن ترازم در آزمون های قلمچی 6300 هس
سلام من کنکور ارشد 93تو رشته برق مجاز به انتخاب گرایش شدم.ولی دوست ندارم برقو ادمه بدم و میخوام برم عمران ایا امکانش هست ک برم عمران اگه هست باید چکار کنم.تا یکشنبه هم وقت برا انتخاب
![]()
رشته دارم.
سلام من کنکور ارشد 93تو رشته برق مجاز به انتخاب گرایش شدم.ولی دوست ندارم برقو ادمه بدم و میخوام برم عمران ایا امکانش هست ک برم عمران اگه هست باید چکار کنم.تا یکشنبه هم وقت برا انتخاب
![]()
رشته دارم.
سلام من کنکور ارشد 93تو رشته برق مجاز به انتخاب گرایش شدم.ولی دوست ندارم برقو ادمه بدم و میخوام برم عمران ایا امکانش هست ک برم عمران اگه هست باید چکار کنم.تا یکشنبه هم وقت برا انتخاب رشته دارم.
سلام خدمت همه دوستان گرامی.بنده لیسانس برق قدرت دارمو کنکور ارشد 93تو رشته برق مجاز به انتخاب رشته شدم.ولی دوست ندارم برقو ادمه بدم و میخوام تغییر رشته بدم برم عمران ولی نمیدونم چکار باید بکنم. ایا امکانش هست ک برم عمران اگه هست باید چکار کنم.تا یکشنبه هم وقت برا انتخاب رشته دارم.
![]()
درود
یکم دیر به فکرش افتادید...
الآن به غیر از تغییر گرایش توی گروه برق هیچ گزینه دیگه ای ندارید!!!
شما باید در زمان ثبت نام اولیه رشته امتحانیتون رو عمران تعیین میکردید و دروس گروه عمران رو امتحان میدادید که گذشته....
Last edited by " M e H r D a D "; 16-05-2014 at 17:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)