تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 113 اولاول ... 333940414243444546475393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1122

نام تاپيک: کلیه بحث ها ، مشکلات و اموزش Cd ، Dvd ، رایت و ابزارهای رایت

اگه نباشه جاش خالی می مونه alimor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاسداران

پيش فرض

سلام

چرا بعد از رایت 10 الی15 عددdvd مدت زمان رایت از 15 دقیقه به 1 ساعت میرسد وحتی شروع به سوزاندن dvd میکندوبعد از تعویض

ویندوز درست میشود.

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من تعدادی فایل mpg دارم و میخوام این فایل های تصویری mpg رو روی یک دی وی دی بزنم که به صرفه تر باشه ، و میخوام مثل وی سی دی این ها به صرت ترک به ترک جولو برن ... نمیدونم متوجه شدین یا نه ؟ مثلا بزنه ترک 2 و بعد 3 بعد 9 .. خودمون انتخاب کنیم دیگه ... منو هم نداشته باشه ....... چطوری میشه ؟
    اگر هم نمیشه چطور باید به صورت dvd video رایت کنم ؟ چون mpg رو قبول نمیکنه برای این نوع رایت ...

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم یک دی وی دی ویندوز ویستا رایت کنم می خواستم بدونم که رایت کردنش مثل رایت کردن سی دی ویندوز xp هستش که لینکش اینجا هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من از nero startsmart 6 برای رایت سی دی استفاده می کنم ولی وقتی پوشه هایی که نام فارسی دارن رو رایت می کنم بعد که سی دی رو باز می کنم نام پوشه ها به این صورت ????? هست یا یه صورت حروف لاتین نامفهوم .البته زبان فارسی ویندوزم نصب هست و تنظیمات زبان در کنترل پنل هم درست هست منتها در رایت سی دی این مشکل به وجود میاد حالا باید زبان فارسی رو در نرو نصب کنم یا کاره دیگه ای؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من تعدادی فایل mpg دارم و میخوام این فایل های تصویری mpg رو روی یک دی وی دی بزنم که به صرفه تر باشه ، و میخوام مثل وی سی دی این ها به صرت ترک به ترک جولو برن ... نمیدونم متوجه شدین یا نه ؟ مثلا بزنه ترک 2 و بعد 3 بعد 9 .. خودمون انتخاب کنیم دیگه ... منو هم نداشته باشه ....... چطوری میشه ؟
    اگر هم نمیشه چطور باید به صورت dvd video رایت کنم ؟ چون mpg رو قبول نمیکنه برای این نوع رایت ...

عجب تاپیک فعال و پرباری هنوز کسی به سواله من جواب هم نداده که هیچ ، نگاه هم فکر نمیکنم کرده باشه

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ببخشيد من يک برنامه ساختم که فرمتش exe هست . حالا چطوري ميتونم يک سي دي رايت کنم که وقتي داخل دستگاه ميزاري و کامپيوتر رو رستارت ميکني مثل سي دي هاي ويندوز بنويسه :
    Press Any Key To Contion ...
    و وقتي يک کليد رو ميزنم برنامه اي که ساختم اجرا بشه . يعني به طور خلاصه يک نرم افزار رو بدون وارد شدن به ويندوز حتي اگه ويندوز نداشته باشم اجراش کنم .
    واقعا ممنون ميشم کمک کنيد

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    ببخشيد من يک برنامه ساختم که فرمتش exe هست . حالا چطوري ميتونم يک سي دي رايت کنم که وقتي داخل دستگاه ميزاري و کامپيوتر رو رستارت ميکني مثل سي دي هاي ويندوز بنويسه :
    Press any key to contion ...
    و وقتي يک کليد رو ميزنم برنامه اي که ساختم اجرا بشه . يعني به طور خلاصه يک نرم افزار رو بدون وارد شدن به ويندوز حتي اگه ويندوز نداشته باشم اجراش کنم .
    واقعا ممنون ميشم کمک کنيد
    اگه برنامه تون تحت ویندوز نوشته شده باشه که خوب مسلما این امر که بدون ویندوز برنامه اجرا بشه امکان پذیر نیست .. برای اجرا شدن بدون ویندوز و پیغام press any key هم تا اونجا که من میدونم باید در برنامه نویسی برنامه این کارو انجام بدید، و ایکه سی دی رو هم باید به صورت bootable رایت کنید
    برنامه رو به چه زبانی نوشتید ؟
    Last edited by MESHKIPOSH; 28-03-2009 at 21:16.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام ببخشید دی وی دی رام من سی دی خام میخونه و نه دی وی دی خام خواهشن کمکم کنین

داره خودمونی میشه ForceX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

عجب تاپیک فعال و پرباری هنوز کسی به سواله من جواب هم نداده که هیچ ، نگاه هم فکر نمیکنم کرده باشه
    سلام اقای مشکی پوش اگر درست منظورتون رو متوجه شده باشم شما اولین کاری که بایستی انجام بدید تبدیل فایلهاتون از MPEG به VOB هست که این کار توسط Total Video Converter انجام میشه جالب اینه که این برنامه خودش یه نرم افزار رایت هم داره که بعد از اتمام کار ازتون میپرسه که میخاید براتون رایتش کنم
    امیدوارم مشکلتون حل بشه

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

سلام .
    میدونم cloneCD ، میتونه dvd هم رایت کنه . حالا میخوام بدونم میتونه dvd دولایه (9GB) هم رایت بکنه ؟؟؟
    لطفا هر چه سریعتر جواب بدید ممنون میشم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •