زیاد هست . مثلا همین ویژوال استادیو .
زیاد هست . مثلا همین ویژوال استادیو .
سلام ممنون ولی ویژوال استودیو سنگینه من هم کامپیوترم قدیمیه می ترسم ویژوال استودیو روش نصب کنم یه دفعه منفجر بشهیه چیز دیگه معرفی نمی کنی
سلام.
GCCیه کامپایلر معرفی می کردین که به استاندارد جدید c++ بخوره
آدرس دریافت:
از آدرس زیر هم میتونید همراه با یک IDE دریافت کنید.(پیشنهاد میکنم از همین آدرس دریافت کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونین از IDE های eclipse و netbeans استفاده کنین . ولی کار با اونا هم مکافاتیه .
من قبلا یه آموزش براش زده بودم . می تونین استفاده کنین .
GCC کامپایلر برای C و ++G هم برای ++C هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ! تمام توابع و سرآیند های مربوط به اونا رو میخواستم.......زبان c
مرسی
منظورتونو خوب متوجه نشدم ولی اگر منظورتون تمام توابع و کتابخانه های این زبان هست فکر کنم بتونید از MSDN کمک بگیریدسلام ! تمام توابع و سرآیند های مربوط به اونا رو میخواستم.......زبان c
مرسی
البته سایت های دیگری هم هستند که اگر یک جستجو کنید (Google) پیدا میکنید.
در تکمیل صحبت های God of War 2 باید بگم که می تونین به این سایت هم مراجعه کنین :
ممنون که این رو به من معرفی کردین، من از مسیرcreat a new project >files >empty file بعدش هم روی c++ دابل کلیک می کنم ولی وقتی که این کد ساده رو می نویسم از تابع cout ایراد می گیره و می گه که 'cout' تعریف نشده اس. من چکار کنم.
کدی که من نوشتم:
#include<iostream>
int main ()
{
cout >> "welcome";
return 0;
}
ممنون. ببخشید اگه با این سوالات کلافتون می کنم، چه کنیم خاصیت آماتور بودنه.
Last edited by serhossien; 06-09-2010 at 23:51.
cout مربوط به فضای نام std میشه که قبل از استفاده باید اونو به یکی از شکل های زیر تعریف کنید.
البته کد شما یک مشکل دیگه ی هم داره که اون استفاده از عملگر << بجای >> هست(<< برای cin استفاده میشه)
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته روشهای دیگری هم هست که زیاد استفاده نمیشه مثل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب حالا شما میتونید کدتونو به شکل های زیر تغییر بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در روش اول تمام امکانات مربوط به فضای نام std (مثل endl - cin و ...) قابل استفاده هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در روش دوم فقط cout قابل استفاده هست.
روش سوم هم زیاد کارار نیست چون هر بار باید اون عبارتو تایپ کنید.
موفق باشید.
Last edited by god of war 2; 07-09-2010 at 10:38.
سلام عملگری هست که عملیات کامپایلر رو به تاخیر بندازه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)