تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 1126 اولاول ... 3339404142434445464753931435431043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

وقتي مي خواهم اطلاعات را از يك درايو به درايو ديگه كپي كنم با اين خطا مواجه مي شوم Io Driver اين مشكل از كجا ناشي مي شود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من یه مادربورد 945p-a دارم میخوام هاردم رو عوض کنم یه هارد 80 برادرم روش انداختم اما کار نکر بعد از نوشتن مشخصات تو صحفه سیاه میمونه اسکال از کجاست و اگه بخوام یه هارد بخرم چه پیشنهاد میدید

داره خودمونی میشه komail2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    tehran - shams abad

پيش فرض

باسلام.یه مدتی است که ویندوزم در هنگام انجام هر کاری خصوصا دیدن فیلم با Error صفحه ابیDOS که نوشته Dum phisycal memoryو همچنینcontact to adminstrator..... مواجه می شم. با اینکه هارد رو فرمت کردم و از نو ویندوز ریختم مشکلم حل نشد. پارتیشن سی و دی رو از نو ایجاد کردو و روی دی ویندوز ریختم ولی بازهم مشکلم حل نشد که بدتر هم شد موقعی که ویندوز کامل بالا می آید قبل از اینکه کاری با سیستم انجام بشه صفحه آبی می یادو سیستم رو ریست می کنه و بعد از روشن شدن سیستم تو صفحه اسکن دیسک هنگ می کنه.یک دوبار پشت هم که ریست میشه ویندو بالا میاد و بعد از کمی کار کردن صفحه آبی و همان داستان قبلی. اگه می شه منو راهنمایی کنید که چیکار کنم. باتشکر فراوان.
    سلام مشكل از رم سيستمت مي باشد

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

ببخشید دوستان من یه مشکلی با هاردم پیدا کردم یهو کل پارتیشن بندی و تمام اطلاعاتم پاک شد و بعد از پارتیشن بندی دوباره 120 گیگ از هاردم برنگشت چی کار کنم برای برگردوند اطلاعات و 120 گیگ از دست رفتم (هاردم 250 گیگ Sata مکستوره)
    لطفا سریع جواب بدید خیلی کارم گیره

آخر فروم باز glc_engineer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

ببخشید دوستان من یه مشکلی با هاردم پیدا کردم یهو کل پارتیشن بندی و تمام اطلاعاتم پاک شد و بعد از پارتیشن بندی دوباره 120 گیگ از هاردم برنگشت چی کار کنم برای برگردوند اطلاعات و 120 گیگ از دست رفتم (هاردم 250 گیگ Sata مکستوره)
    لطفا سریع جواب بدید خیلی کارم گیره
    عزيز جون چند صفحه برگرد عقب
    يه دوستي مشكل شما روداشت
    به اون روش عمل كن
    البته با مسئوليت خودت...

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

عزيز جون چند صفحه برگرد عقب
    يه دوستي مشكل شما روداشت
    به اون روش عمل كن
    البته با مسئوليت خودت...
    با تشکر میشه اینجا هم بگید مننمی تونم زیاد تو اینترنت باشم
    اما مگه خطری داره ؟
    Last edited by mohsen.rajabi; 10-04-2008 at 09:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

با تشکر میشه اینجا هم بگید مننمی تونم زیاد تو اینترنت باشم
    اما مگه خطری داره ؟
    قسمت اول نه
    قسمت دوم بله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام ،
    من نزدیک به دو ساله یک هارد سامسونگ ساتا 160GB دارم خیلی هم ازش راضی بودم تا اینکه یک ماه پیش کل سیستم رو آپگرید کردم و(همه قطعات به جز این هارد تعویض شدند حتی کیس) و الان همون هارد رو با یک هارد سامسونگ دیگه اما 250gb دارم اما مدتی اگه سکوت تو محیط باشه یه صدای شبیه زوزه به صورت نوسانی یعنی به فاصله 0.5 تا 1 ثانیه ای (تقریبا با فرکانس چراغ راهنما ماشین) ولی (خیلی ضعیف به حدی که باید کاملا به این صدا توجه کنی مگرنه ممکنه متوجه هم نشید) از سیستم میاد ، اول فکر کردم از فن هاست ولی متاسفانه از هارد اوله چون وقتی با دست کنار هارد رو لمس می کنم با همون تایمینگ صدا یه احساس لرزش هم تو هارد می کنم و با قطع هارد از سیستم صدا از بین میره.
    البته ممکنه این صدا از کیس باشه که با لرزش هارد در اون ایجاد میشه چون مثلا وقتی دست رو قاب کیس میگذازم یه مقدار کنترل میشه.
    هیچ افت سرعت یا مشکل دیگه ای با این هارد ندارم. آ یا خطری آنرا تهدید می کنه ؟ آیا تست خاصی باید روش انجام بدم؟ یا در همین مرحله باید به فکر جایگزین کردنش باشم؟ از طرفی موندم اگه ببرم گارانتی چی بگم؟ بگم یکم لرزش داره؟!

ممنوم از راهنمائیتون

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    UNARMED-ALONE-UNAFRAID

پيش فرض

سلام ،
    من نزدیک به دو ساله یک هارد سامسونگ ساتا 160GB دارم خیلی هم ازش راضی بودم تا اینکه یک ماه پیش کل سیستم رو آپگرید کردم و(همه قطعات به جز این هارد تعویض شدند حتی کیس) و الان همون هارد رو با یک هارد سامسونگ دیگه اما 250gb دارم اما مدتی اگه سکوت تو محیط باشه یه صدای شبیه زوزه به صورت نوسانی یعنی به فاصله 0.5 تا 1 ثانیه ای (تقریبا با فرکانس چراغ راهنما ماشین) ولی (خیلی ضعیف به حدی که باید کاملا به این صدا توجه کنی مگرنه ممکنه متوجه هم نشید) از سیستم میاد ، اول فکر کردم از فن هاست ولی متاسفانه از هارد اوله چون وقتی با دست کنار هارد رو لمس می کنم با همون تایمینگ صدا یه احساس لرزش هم تو هارد می کنم و با قطع هارد از سیستم صدا از بین میره.
    البته ممکنه این صدا از کیس باشه که با لرزش هارد در اون ایجاد میشه چون مثلا وقتی دست رو قاب کیس میگذازم یه مقدار کنترل میشه.
    هیچ افت سرعت یا مشکل دیگه ای با این هارد ندارم. آ یا خطری آنرا تهدید می کنه ؟ آیا تست خاصی باید روش انجام بدم؟ یا در همین مرحله باید به فکر جایگزین کردنش باشم؟ از طرفی موندم اگه ببرم گارانتی چی بگم؟ بگم یکم لرزش داره؟!

ممنوم از راهنمائیتون
    ببين از لحاظ تجربي هاردديسك هاي سامسونگ صداي كمتري ايجاد ميكنن
    اما هر هاردديسكي عمر مفيدي داره ...
    از روي توضيحات شما به نظر نمياد كه هاردديسكتون مشكلي داشته باشه
    گارانتي سامسونگ گارانتي تعويض نيست و كار خاصي توي اين وضعيت روي هاردشما انجام نميده
    زياد خودتو اذيت نكن...
    صدا به تنهايي دليل كافي و لازم براي خرابي هاردديسك نيست
    توجه : هرچي كه گفتم تجربيه

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض کمک

یکی از دوستان من یه هارد ساتا داره که وقتی میخواد ویندوز نصب کنه این هارد رو نمیشناسه ، مجبور میشه ببرi همونجا که ازشون خرید کرده بده اونا ویندوز نصب کنند ، من هم هرکاری کردم نتونستم کاری براش بکنم ، یک فالپی داره برای راه اندازی هارد اما خوب فلاپی هم گذاشتم و بعد رفتم توی نصب ویندوز که بازهم نشد . کسی میدونه مشکل چیه و چه راه حلی داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •