رنگشون که فرقی نداره عزیز. مدلی رو که xxx هست همون فن مرجع انویدیا هست ولی اینی که تو خریدی نرمال نیست shader clock اوور کلاک شده core clock هم 625 هست. با gpu -z فرکانس ها رو نگاه کن اطلاعات رو بزار.راستی فنش چند سانته تقریبا؟
رنگشون که فرقی نداره عزیز. مدلی رو که xxx هست همون فن مرجع انویدیا هست ولی اینی که تو خریدی نرمال نیست shader clock اوور کلاک شده core clock هم 625 هست. با gpu -z فرکانس ها رو نگاه کن اطلاعات رو بزار.راستی فنش چند سانته تقریبا؟
inno3d و BFG و XFX و ASUS و EVGA و .... همه خوبن ولی بلاخره اینا هم اور شده کار خونه اند ....
چرا رنگشون فرق مي كنه برد مدل هاي معمولي سبزرنگ و ماله من مشكيه. الان خونه نيستم عصر تست مي كنم و اطلاعات روي جعبه همون 600MHZ است مدل هاي 625 بزرگ روي جعبش نوشته ولي اين نداره توي كارت گانتيش هم 600MHZ نوشته ولي هم از نظر برد هم از نظر طرح فن و هم از نظر استرس بار كه توي سايت XFXforce بود شبيه مدل 625 است. نمي دونم فنش چند سانته ولي اختلاف فن كوچيك و بزرگ كاملا محسوس بود. ضمنا مدل روي جعبه رو نيگا كردم و با سايت مقايسه كردم دقيقا مدل معمولي بود
سلام
بچه ها کسی میدونه محصولات Inno 3d را در شیراز از کجا میشه گیر اورد؟؟؟با این قیمت عالیه!
بهتره سفارش بدی به نظر من چون از اونجا یا هر جای دیگه بخوای تهیه کنی هزینه راه رو ازت میگیرن و بیشترشو . . .
به نظر من بهترین کار خرید از تهران توسط فرد مورد اعتمادتونه . . .
این کار خوبه ولی مشکلات خاص خودش رو داره!بهتره سفارش بدی به نظر من چون از اونجا یا هر جای دیگه بخوای تهیه کنی هزینه راه رو ازت میگیرن و بیشترشو . . .
به نظر من بهترین کار خرید از تهران توسط فرد مورد اعتمادتونه . . .
نظر من این است که همون از شهر خودتون یه نماینده پیدا کن وسفارش بده...البته نماینده شرکتهای دیگه اگه بگید میارن!
سلام
با شرکت گلسان تماس گرفتم ولی گفتند که ما تو شیراز نمایندگی نداریم.
آقا ببنيد چقد تو مملكت ما به استفاده از نيروي كاربلد اهميت ميدن.......چند وقت پيش به تك ديتا(گارانتي اوگا)
زنگ زدم . از يارو پرسيدم آقا شما 8800 gt ssc هم داريد؟ گفت 8800gts؟ گفتم نه آقا 8800ْْGT SSC . گفت مگه نميدوني ؟ گفتم چي رو؟ گفت 8800ْGT ديس كانتينيو شده !!!!!!!!!!!!!! ما هزار و يك شاخ دراورديم .
يارو هيچي هاليش نبود گفتم يكم سر كارش بزارم...............: آقا 8800ULTRA چي اونم ندارين گفت اونم ديس كانتينيو شده ...؟؟مي گفت ما چون گارانتي evga هستيم روابط نزديكي با Nvidia داريم .... بش گفتم :
الان nvidia پس چي توليد ميكنه (با اين توصيفات كه يارو كرده بود اختمالا nvidia زده تو كار لبو و ذرت مكزيكي)
گفت هيچي الان فقط ْچيپ gtx ميسازه...............
خداييش نگا كنين مثلا يارو اپراتور بخش فروش بود اونم مال گارانتي تك ديتا.......
بگذريم ///
كسي نميدونه 8800GT 1024 Mb Gain Ward چنده؟؟؟/
به گرانتي شاب زنگ زدم گفتم ما فروش جزيي نداريم بش گفتم به نظر شما خريد دو تا 8800gt خريد جزييه.....
برو پاساژ صدف تو پارامونت يه يارو هستبنام زوبين اسم مغازه اش يادم نيس ولي توش يه "جنوب" بود اون تو كار palit كهpalit هم گارانتيش گلسان شايد يه كاري تونست برات بكنه ....بچه خوبيه از اينا نيس كه خودشونو ميگيرن ضمنا كور رنگه بعضي رنگارو تشخيص نميده .....!!!!چه ربطي داشت..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)