فقط بگو چقدر مایه می خوای بزاری
فقط بگو چقدر مایه می خوای بزاری
سلام
منم یکی می خوام
MB : Biostar I45
Cpu : Q9550
Ram : 6GB Bus 800
Hdd : 2*500
Graphic : GTX 260
یک چیزی می خوام که دائما بتونم سیستم رو توی حالت اورکلاک بگذارم
بیشتر هم برای دمای سی پی یو می خوام
ولی اگه بشه با قیمت مناسب برای چیپ مین و گرافیک و اگر هم شد رم ، هم بلاک گذاشت ، شدیدا پایه ام تا بتونم کلا فن های سیستم رو جمع کنم ( مردم از سرو صداشون)
بین 150 تا 250 هم فعلا می تونم بدم
منتظر راهنمایی دوستان هستم
ترمال تیک بیگ واتر با دو تا رادیاتورش اگر گیر بیارید عالیه قیمتش باید حدر 230 به بالا در بیاد.البته این هم خودش فن داره ولی فن هاش صدای آنچنانی تولید نمیکنن.
چیپ مین هم که بلاکش حدود 40 هست از همین ترمال تیک برای رم هم نگیریر بهتره یه فن کوچیک هم به خوبی رم رو خنک میکنه.برای گریفیک هم باز هم همین ترمالتیک بلاک های خوبی رو داره اما نصبشون معمولا دردسر سازه![]()
سلام
من یک کارت گرافیک 8800 ultra دارم که خیلی داغ میکنه بهترین راه خنک کردنش چی هست ؟
ممنون
سلام دوستان
لطف کنید یه سیستم خنک کننده پیشنهاد کنید:
نقل قول:
M.B = Asus P5QL - PRO
GPU = Geforce GTX 295
CPU = Intel E8400 Core 2 Due
Power = Green 785 W
وقتی Speed Fan قخ نصب کردم نشون می ده گرافیکم در حال جزغاله شدنه!
تازه این در کمترین حالت کاکرد ممکنه(بدون اجرای بازی و اورکلاک)! اگه ازش خفن کار بکشم چی میشه!!!!!!!!!
قیمت هم مهم نیست فقط می خوام بدونم چی مناسبه
لینک تصویر Speed fan بدون کارکرد PC
کد:
متشکرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی ببخشید اینجا گفتم ولی مثله اینکه اینجا همه خوابن!هیچکی جواب نمیده
Last edited by behzad_007_vattic; 24-10-2009 at 20:19.
اگه قیمت برات مهم نیست بهترین محصولات در مورد واتر کولینگ محصولات زالمن هستند که من تو ایران ندیدم اگر هم باشند قیمتی بالای 350 دارند یه پله پایینتر ترمال تیک هست که پک بیگ واترش با دو تا ریدیاتور باید برای شما مناسب باشه البته بلاک برای جی پی یو رو باید جدا تهیه کنید قیمتش هم باید دورو بر 250 در بیاد(دقیق نمیدونم).
دوست عزیز من سایت zalman رو که چک کردم برای گرافیکم خنک کننده تنها موجود نبود و فقط برای 8800 یا سری 9 ای تی آی وجود داست راستی اگه می شه سایت رسمی ترمال تیک رو هم بگو.
راستی North bridge قسمت ارتباطی بین CPU و GPU رو ایجاد می کنه. می شه بگین خنک کردنش چقدر اهمیت داره؟
من ترجیح می دم که یه سیستم خنک کننده کامل برای CPU - North Bride - GPU بگیرم.
راستی یه سوال گرچه کمی مسخرست:احتمال این وجود نداره که شلنگ های انتقال آب یا بلوک ها در اثر عوامل مختلف آب رو از چرخه خارج کنند و روی مادر بورد بریزند؟ D:
راستی قیمت کولینگ GPU رو جدا از کل سیستم گفتید با کلا 250 در می آد؟
این سایت ترمال تیک:پل شمالی هم (پارسی را پاس بداریم) در صورتی که اور کلاک نکنید سینک خودش براش کافیه و مشکلی به وجود نمیاره حتی در صورت اور کلاک هم معمولا یک فن کوچیک میتونه جوابگو باشه ولی بلاک های اون هم از همین ترمال تیک هستند که قیمتش حدود 45 هستش .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد احتمال نشتی: اگر از بست های سالم و استاندارد و شیلنگ های محکم و مقاوم استفاده کنید عمرا نشتی نداره
.الان برای خودم که همه چیزش به جز بلاکش دست ساز هستش تا حالا یه قطره هم چیکه نکرده.
کولینگ جی پی یو هم یه بلاک هستش دیگه ولی همونطور که در پست های بالایی گفتم نصب دردسر سازی داره مخصوصا برای کارت شما که دوال جی پی یو هستش.
باشه فارسی را پاس می داریم.
توی ترمال تیک هم چیزی نبود ولی من این عکس ها رو پیدا کردم.
نمی دونم از چه بسته (Package) ای استفاده کردن ولی ممکنه.
من نمیدونم که این چه مارک و مدلی میتونه باشه ولی شما زیاد رو سایت ها و اینا حساب نکن.تو ایران احتمال پیدا کردن جنسی بهتر از ترمال تیک خیلی کمه طرف گیگابایت هم نرو که به قول بپه ها طراحیش قدیمی شده تازه پمپش هم صدا میده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)