تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 416 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقای zed2 خواهش میکنم.خوش به حالتون که عشق دنیا رو میکنین با adsl .

آقا محمد دقیقا سوالی که من می خواستم بپرسم رو شما از آقا رایان پرسیدین.

The Alchemist عضویتتون تو پی سی رو تبریک میگم.خوشحالم که ناروتو هر روز طرفداراش بیشتر میشه.
    ---------------------------------------------
    دوستان میتونم بپرسم این نظر سنجی رو چه کسی گذاشته؟؟

غیر از اینو بقیه گزینه ها نسبتا خوبه.اینو رو حذف کنید و اینا روهم اضافه کنید:

لی - شینو - نجی - یاماتو - سای - گای

فکر کنم اینطوری بهتر بشه.

ویرایش:
    فرمتش کشف شد . mp4 بوده ولی موقع تبدیل کردن پسوندش را نزاشتن.

هنوز موضوعی به فکرتون نرسیده؟
    اول من ADSL ندارم IPW دارم(ما هم از این شانس ها نداریم)
    دوم عشق کجا بود. پول دوبرابر سرویس ADSL می گیرن الانم چون هنوز ادارات کارشون را شروع نکردن سرعت موجود است و گرنه این فقط یکم از دایل اپ در روز های عادی سریعتر است.(دایل اپ ام که اینجا رفته تعطیلات حداکثر سرعت 3) شانس ما هم که نه داتک نه سپنتا تو منطقه ما نیستن.
    در ضمن این فایل اصلی فرمت نداره من از کجا فرمتش را بفهمم؟؟؟؟؟
    راستی عجب رای گیری شده
    بنظرم بهتر است هوکاگه ها را حذف کنید چون احتمالا رای نمی ارن و همچنین بجاش نجی و لی را بیارین

ویرایش:فرمتش mp4 بود فقط موقع تبدیل پسوند را نزاشتن.
    Last edited by zed2; 03-04-2008 at 14:45.

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

حلوا می دن من ساکورا رو بیشتر قبول دارم.(فعلا رای نمی دم ببینم وضع چی میشه)

ساکورا که اصلا قوی نیست (اگه اینطور باشه من هم جیرایا رو خیلی قبولش دارم و هنوز هم در اندوه درگذشتش هستم ولی باید حقیقت رو قبول کرد ("من اصلا نمیخوام از رویه احساس به این قضیه نگاه کنم ولی باید همگی بدونیم که ایتاچی اوچیها قویتر از این کاراکترهایی است که در نظر سنجی نوشتن

نه دیگه نشد ایتاچی دیگه مرده از این به بعد داستان بدون اونه اگه منم می گم یه ساسوکه رای بدید اما دوست دارم ببینیم طرف دارای واقعیش کیان(البته فکر کنم فقط خودمم) ولی این نظر سنحی بهتر از اینه که هی پست بدیم
    سلام.

من همین الان این دو تا کامنت رو دیدم

دسته که الان دیگه تو انیمه نیست ولی خب ایتاچی یه ابر کاراکتر بود و هست (برایه همین همیشه در خاطره های باقی میمونه

و چرا اینکه به ایتاچی رای بدیم!!!

طبق آمار و بررسی های لازم مشخص که ایتاچی قویتر از ساسوکه و خیلی از کاراکترها ی دیگه است(پس باید به انصاف رای بدید!!!)

در آغاز فعالیت The Alchemist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

هر کی برای تشخیص قدرت معیارهای خودشو داره

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ساکورا که اصلا قوی نیست (اگه اینطور باشه من هم جیرایا رو خیلی قبولش دارم و هنوز هم در اندوه درگذشتش هستم ولی باید حقیقت رو قبول کرد ("من اصلا نمیخوام از رویه احساس به این قضیه نگاه کنم ولی باید همگی بدونیم که ایتاچی اوچیها قویتر از این کاراکترهایی است که در نظر سنجی نوشتن

سلام.

دسته که الان دیگه تو انیمه نیست ولی خب ایتاچی یه ابر کاراکتر بود و هست (برایه همین همیشه در خاطره های باقی میمونه

طبق آمار و بررسی های لازم مشخص که ایتاچی قویتر از ساسوکه و خیلی از کاراکترها ی دیگه است(پس باید به انصاف رای بدید!!!)
    ببینم تو قسمت اول موقعی که ساکورا ناروتو رو شوت کرد کی بود عین بچه ها ترسیده بود؟( جیرایا)و گفتش که ظاهرا تسوناده دوم شده.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

ببینم تو قسمت اول موقعی که ساکورا ناروتو رو شوت کرد کی بود عین بچه ها ترسیده بود؟( جیرایا)و گفتش که ظاهرا تسوناده دوم شده.
    شنیدن کی بود مانند دیدن (بدون شرح)

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

سلام.

فعلا که ساسوکه جون زد لهش کرد ولی اقا کی این نظر سنجی رو گذاشته خواهشا ویرایش انجام بده بچه ها فردا 53 و 54 می یاد شایدم فقط 53 باشه اما به احتمال زیاد دو قسمتست دارم لحظه شماری می کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

فعلا که ساسوکه جون زد لهش کرد ولی اقا کی این نظر سنجی رو گذاشته خواهشا ویرایش انجام بده بچه ها فردا 53 و 54 می یاد شایدم فقط 53 باشه اما به احتمال زیاد دو قسمتست دارم لحظه شماری می کنم
    خسته نباشه این ساسوکه جونتون
    .
    .
    .

با کمک طلسم اوروچیمارو با قدرت اون بنده ی خدا که آخرسر هم کشتیش و با شانس زیاد که خوده اوروچیمارو اومد و کمکت کرد تونستی از پس این کارکتر بزرگی همچون ایتاچی کبیر بر بیای
    .
    .
    .
    ولی موردی نداره (ما بازم تو نظر سنجی اولیم)

پروفشنال fswteam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    The Desert Of Gaara

پيش فرض

شنیدن کی بود مانند دیدن (بدون شرح)
    رایان جان یک سوال دیگه شما با برو بچ و اساتید بزرگ فروم اشنایی می شه بپرسی می شه نام کاربری منو عوض کنند خیلی وقت پیش این اسم برای من بود دیگه از این اسم خوشم نمی یاد
    اقا راستی اون کسی که این نظر سنجی رو گذاشته به احتمال زیاد این تاپیک اون باز مرده خواهشا یک نام مناسب دیگه ای براش بزاره این نام برازنده این تاپیک نیست

ناروتو (بهترین انیمه در 2007 و 2008) یا هرچی که بهتر از این باشه

راستی به افتخار ارتقا پیدا کردنم نمادمو عوض کردم اگه نام کاربریم همم اساتید عوض کنند خیلی ممنونم می خوام نام کاربریم بشه Mobilestoon اگه کسی می دونه باید به کی بگم بگه تا برای مدیر یا اون کسی که نام کاربری رو عوض می کنه پیغام خصوصی بزارم
    Last edited by fswteam; 03-04-2008 at 17:51.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

رایان جان یک سوال دیگه شما با برو بچ و اساتید بزرگ فروم اشنایی می شه بپرسی می شه نام کاربری منو عوض کنند خیلی وقت پیش این اسم برای من بود دیگه از این اسم خوشم نمی یاد
    اقا راستی اون کسی که این نظر سنجی رو گذاشته به احتمال زیاد این تاپیک اون باز مرده خواهشا یک نام مناسب دیگه ای براش بزاره این نام برازنده این تاپیک نیست

ناروتو (بهترین انیمه در 2007 و 2008) یا هرچی که بهتر از این باشه

ببخشید من هنوز اسمتون رو نمیدونم

من هم حدود چهار ماه که عضو این فروم شدم ولی چشم ببینم میتونم راهی پیدا کنم که هم شما اسمتون رو عوض کنید و هم این تاپیک

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

13 قابل توجه

روزی که برای اولین بار اومدم به این تاپیک چه فکرائی در موردش میکردم . . .!
    ولی حالا میبینم اصلا اون چیزی که من تصورش رو داشتم نیست. . .
    باید برخاست و کاری کرد

اعلامیه :

در راستای بهینه سازی اوضاع تاپیک اینجانب آخرین راه کاری که ممک است به بهبودی وضعییت اسفبار این تاپیک خاتمه دهد را اعلام کرده و پش از آن دیگر هیچگونه پیشنهادی از جانب اینجانب صادر نخواهد شد .

ببینید بچه ها تا همین الان چندین پیشنهاد داده شد که همه این پیشنهادات با بی توجهی بقیه بی نتیجه موندن به نظر من بجای اینکه رای گیری کنیم که کدوم کارکتر قویتر و یا محبوبتره پیشنهاد میکنم که تمام بچه های تاپیک
    ( وقتی میگم تمام بچه ها یعنی همه بلااستثنا ) هر نفر یه پیشنهاد برای ادامه بحث از خودش در وکنه و بعد تمامه این پیشنهادات جمعبندی و برای رای گیری قرار داده شن و در پایان رای گیری همون موضوع که بیشترین رای رو آورده به عنوان موضوع تاپیک مورده نقد قرار بگیره فکر میکنم این تنها راهی باشه که بشه از طریق اون به یک نتیجه کلی رسید

حالا باز غر بزنید و بگید نه این راه خوبی نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •