سلام دوست عزیز
اگه به ادرسی که توی امضای من هست رجوع کنی اونوقت کاملا متوجه می شی که این کار برادرت نیست بلکه کار ویروس هستش .
سیستم شما ویروس اتوران گرفته .
چون اگه کار برادرت بود با تعویض ویندوز مشکل حل می شد .
موفق باشی .
سلام دوست عزیز
اگه به ادرسی که توی امضای من هست رجوع کنی اونوقت کاملا متوجه می شی که این کار برادرت نیست بلکه کار ویروس هستش .
سیستم شما ویروس اتوران گرفته .
چون اگه کار برادرت بود با تعویض ویندوز مشکل حل می شد .
موفق باشی .
سلام
از دوستان بخش ويندوز xp يه راهنمايي مي خوام . همونجور که اطلاع دارين وقتي براي يک فولدر يک آيکون خارجي تعريف مي کنيم ( يعني آيکون هايي که از مسير system32\SHELL32.dll ويندوز تبعيت نمي کنند) , چنانچه مسير اون فولدر به هر دليلي تغيير کنه و همچنين آيکون هم تغيير اسم يا تغيير مسير بده ديگه نمايش اون آيکون رو بر روي اون فولدر نخواهيم داشت . در يکي از سايتها خونده بودم که ميشه اسم اون آيکون رو جوري نوشت که حتي اگر مسير فولدر هم عوض بشه , اين آيکون همچنان بر روي اون فولدر باقي بمونه و در واقع نمايش آيکونها متکي بر مسير نباشه و حتي در صورت انتقال فايل و آيکون درونش به سي دي , همچنان نمايش داده بشه . لطفا راهنمايي کنين اون اسم چيه . ضمنا اين بحث در مورد تصاوير thumbnail هم صادقه .
ممنونم
خدانگهدار
سلام به شما دوستان و اسا تید عزیز
من میخواهم ویندوز ویستائی که روی لب تاپم نصب شده رو بردارم و بجاش ویندوز Xp بریزم.
ولی وقتی که Cd بوت Xp را میزارم و با اون بالا میام تا درایو را Format و شروع به ر یختن Xp کنم، اصلا به اون قسمت نمیره و Error میده که شما اصلا هارد دیسک رو لب تاپ ندارید.
کلی از تو اینترنت سر چ کردم این مساله رو ولی جایی ندیدم که نحوی این کار رو همه نحوی نصب ویستا و Xp را همزمان به صورت Dual Bios توضیح دادند،
لطفا کمکم کنید تا از ویستا راحت شم .
کلی نرم افزار دارم که هیچ نسخه برای ویستا ندران و امتحانت پایان ترمم هم نزدیک و باید کلی پروژه تحویل بدم.
خیلی عجله دارم،
در ضمن من ایران نیستم و اینجا هم تو این غربت دلم فقط به شما رفقای اینجا گرم.
منتظر راهنماییتون هستم
سلام
دوتا سوال دارم که اگه کسی جواب بده ممنون می شم .
1- بعضی وقتها که سیستم را روشن می کنم یا رسیت می کنم ویندوز دو سه دقیقه ای طول می کشه تا لود بشه . چه علتی داره ؟
2- اگه پوشه حاوی un install آپدیت های ویندوز که با فونت آبی رنگ در شاخه ویندوز وجود دارد را پاک کنیم مشکلی پیش می آید ؟
ممنون
سلام cd &dav ram سيستمم اتو ران نمياره مي شه كمكم كنيد
سوال من فراموش نشه . اگه نمی دونین لااقل یه منبع معرفی کنین اونجا دنبالش بگردم . ممنونم
سلام
دوتا سوال دارم که اگه کسی جواب بده ممنون می شم .
1- بعضی وقتها که سیستم را روشن می کنم یا رسیت می کنم ویندوز دو سه دقیقه ای طول می کشه تا لود بشه . چه علتی داره ؟
2- اگه پوشه حاوی un install آپدیت های ویندوز که با فونت آبی رنگ در شاخه ویندوز وجود دارد را پاک کنیم مشکلی پیش می آید ؟
ممنون
دوستان میشه فورمت یه درایو بدون حذف محتویاتش غوض کرد؟
میخوام درایو c از ntfs به fat32 تغییر بدم
سلام به همگي
به يه مشكل وحشتناك برخورد كردم.ديروز يك فلش به دستگاهم زدم كه ويروس بدي داشت .ويندوزم بالا نيومد.از طريق داس رفتم ،درايو E رو نتونست بخونه.به كامپيوتر برادرم هارد به هارد كردم ،همه درايو ها رو بجز E باز كرد.برايeپيغام ميده كه فرمت كنه يا نه ؟
خواستم ويندوز جديد نصب كنم نشد.ميترسم درايو eبد سكتور شده باشه .
موندم چه كار كنم .كمكم كنيد .تمام زندگيم تو اين يكي از فايل هاي اين درايوه.نتيجه سالها كارو بيدار خوابي هام .
كمكم كنيد .موندم چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟
اگه پاك شده باشند؟
سلام
شما از برنامه ی Partition Magic استفاده کن فکر کنم با این میشه.
من خودم با این کار نکردم ولی این برنامه مال هارد و پارتیشن این جور چیز هاست.
یه ترفندی هم بود اگه تو run بنویسی این طوری میشد کرد ولی شاید با اون روش اطلاعات پاک بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)