تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 800 اولاول ... 333940414243444546475393143543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ببخشید
    ولی من خودم تغییری انجام ندادم(برادر کوچکترم این کارو کرده)
    مثلآ فولدر آپشنز رو حذف کرده بود و اینکه هر کدوم از درایو هارو که باز میکنی در صفحه ی جدیدی باز میشه
    بعد از عوض کردن ویندوز این مشکلات برطرف نشد
    البته من با اطلاعاتی که از ریجستری دارم تونستم فولدر آپشنز رو برگردونم ولی درایو ها همچنان در صفحه ای جدید باز میشه
    سلام دوست عزیز

اگه به ادرسی که توی امضای من هست رجوع کنی اونوقت کاملا متوجه می شی که این کار برادرت نیست بلکه کار ویروس هستش .

سیستم شما ویروس اتوران گرفته .

چون اگه کار برادرت بود با تعویض ویندوز مشکل حل می شد .

موفق باشی .

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

11 مستقل شدن نمایش آیکون فولدر از مسیر تعریف شده

سلام
    از دوستان بخش ويندوز xp يه راهنمايي مي خوام . همونجور که اطلاع دارين وقتي براي يک فولدر يک آيکون خارجي تعريف مي کنيم ( يعني آيکون هايي که از مسير system32\SHELL32.dll ويندوز تبعيت نمي کنند) , چنانچه مسير اون فولدر به هر دليلي تغيير کنه و همچنين آيکون هم تغيير اسم يا تغيير مسير بده ديگه نمايش اون آيکون رو بر روي اون فولدر نخواهيم داشت . در يکي از سايتها خونده بودم که ميشه اسم اون آيکون رو جوري نوشت که حتي اگر مسير فولدر هم عوض بشه , اين آيکون همچنان بر روي اون فولدر باقي بمونه و در واقع نمايش آيکونها متکي بر مسير نباشه و حتي در صورت انتقال فايل و آيکون درونش به سي دي , همچنان نمايش داده بشه . لطفا راهنمايي کنين اون اسم چيه . ضمنا اين بحث در مورد تصاوير thumbnail هم صادقه .

ممنونم
    خدانگهدار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض نصب xp روی vısta(خیلی‌ خیلی‌ فوری)

سلام به شما دوستان و اسا تید عزیز

من می‌خواهم ویندوز ویستائی‌ که روی لب تاپم نصب شده رو بردارم و بجاش ویندوز Xp بریزم.
    ولی‌ وقتی‌ که Cd بوت Xp را میزارم و با اون بالا میام تا درایو را Format و شروع به ر یختن Xp کنم، اصلا به اون قسمت نمیره و Error میده که شما اصلا هارد دیسک رو لب تاپ ندارید.
    کلی‌ از تو اینترنت سر چ کردم این مساله رو ولی‌ جایی‌ ندیدم که نحوی این کار رو همه نحوی نصب ویستا و Xp را همزمان به صورت Dual Bios توضیح دادند،
    لطفا کمکم کنید تا از ویستا راحت شم .
    کلی‌ نرم افزار دارم که هیچ نسخه برای ویستا ندران و امتحانت پایان ترمم هم نزدیک و باید کلی‌ پروژه تحویل بدم.
    خیلی‌ عجله دارم،
    در ضمن من ایران نیستم و اینجا هم تو این غربت دلم فقط به شما رفقای‌ اینجا گرم.
    منتظر راهنماییتون هستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    دوتا سوال دارم که اگه کسی جواب بده ممنون می شم .
    1- بعضی وقتها که سیستم را روشن می کنم یا رسیت می کنم ویندوز دو سه دقیقه ای طول می کشه تا لود بشه . چه علتی داره ؟
    2- اگه پوشه حاوی un install آپدیت های ویندوز که با فونت آبی رنگ در شاخه ویندوز وجود دارد را پاک کنیم مشکلی پیش می آید ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kopol_420's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    فلک

پيش فرض

سلام cd &dav ram سيستمم اتو ران نمياره مي شه كمكم كنيد

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از دوستان بخش ويندوز xp يه راهنمايي مي خوام . همونجور که اطلاع دارين وقتي براي يک فولدر يک آيکون خارجي تعريف مي کنيم ( يعني آيکون هايي که از مسير system32\SHELL32.dll ويندوز تبعيت نمي کنند) , چنانچه مسير اون فولدر به هر دليلي تغيير کنه و همچنين آيکون هم تغيير اسم يا تغيير مسير بده ديگه نمايش اون آيکون رو بر روي اون فولدر نخواهيم داشت . در يکي از سايتها خونده بودم که ميشه اسم اون آيکون رو جوري نوشت که حتي اگر مسير فولدر هم عوض بشه , اين آيکون همچنان بر روي اون فولدر باقي بمونه و در واقع نمايش آيکونها متکي بر مسير نباشه و حتي در صورت انتقال فايل و آيکون درونش به سي دي , همچنان نمايش داده بشه . لطفا راهنمايي کنين اون اسم چيه . ضمنا اين بحث در مورد تصاوير thumbnail هم صادقه .

ممنونم
    خدانگهدار

سوال من فراموش نشه . اگه نمی دونین لااقل یه منبع معرفی کنین اونجا دنبالش بگردم . ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    دوتا سوال دارم که اگه کسی جواب بده ممنون می شم .
    1- بعضی وقتها که سیستم را روشن می کنم یا رسیت می کنم ویندوز دو سه دقیقه ای طول می کشه تا لود بشه . چه علتی داره ؟
    2- اگه پوشه حاوی un install آپدیت های ویندوز که با فونت آبی رنگ در شاخه ویندوز وجود دارد را پاک کنیم مشکلی پیش می آید ؟
    ممنون

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

دوستان میشه فورمت یه درایو بدون حذف محتویاتش غوض کرد؟
    میخوام درایو c از ntfs به fat32 تغییر بدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به همگي

به يه مشكل وحشتناك برخورد كردم.ديروز يك فلش به دستگاهم زدم كه ويروس بدي داشت .ويندوزم بالا نيومد.از طريق داس رفتم ،درايو E رو نتونست بخونه.به كامپيوتر برادرم هارد به هارد كردم ،همه درايو ها رو بجز E باز كرد.برايeپيغام ميده كه فرمت كنه يا نه ؟
    خواستم ويندوز جديد نصب كنم نشد.ميترسم درايو e‌بد سكتور شده باشه .
    موندم چه كار كنم .كمكم كنيد .تمام زندگيم تو اين يكي از فايل هاي اين درايوه.نتيجه سالها كارو بيدار خوابي هام .
    كمكم كنيد .موندم چه كار كنم؟؟؟؟؟؟؟
    اگه پاك شده باشند؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوستان میشه فورمت یه درایو بدون حذف محتویاتش غوض کرد؟
    میخوام درایو c از ntfs به fat32 تغییر بدم
    سلام
    شما از برنامه ی Partition Magic استفاده کن فکر کنم با این میشه.
    من خودم با این کار نکردم ولی این برنامه مال هارد و پارتیشن این جور چیز هاست.
    یه ترفندی هم بود اگه تو run بنویسی این طوری میشد کرد ولی شاید با اون روش اطلاعات پاک بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •