وای وای اینتر می خواد همرو بترکونه آدریانو که برگشته روکوبا هم شاید برگرده
مانسینی رو از رم گرفته الانم که می خواد هانتلار و لمپارد و دل پیرو و کوارسما و کاروالیو رو بگیره!
وای وای اینتر می خواد همرو بترکونه آدریانو که برگشته روکوبا هم شاید برگرده
مانسینی رو از رم گرفته الانم که می خواد هانتلار و لمپارد و دل پیرو و کوارسما و کاروالیو رو بگیره!
مطمئنا همه اینا که نمیان ولی بعضی هاشون هم چندان جالب نیستن البته نه که بازیکن بد باشن ولی.....
به شخصه از اومدن ادریانو وروکوبا خیلی خوشحال میشم ولمپارد هم تنها انگلیسی هست که ازش خوشم میاد(یا بهتر بگم ازش بدم نمیاد حالا اگه بیاد اینتر خوشم خواهد اومد فقط به خاطر اینتر کبیر)
منم از بازیکنای انگلیسی بدم می یاد ولی لمپارد قضیش فرق می کنه
کوارسما هم خیلی تکنیکیه بازیش دیدن داره
هانتلار هم که مهاجمی هست که خیلی جونه و آمار گلزنیشم خیلی خفنه
این 3 تا هر کدومشون یه تیم رو از این رو به اون رو می کنن اگه 3تاشون بیان که دیگه هیچی![]()
عجب مارو گذاشته بود سرکار این سایت گل!!!
دست روزنامه های ایرانی رو از پشت بسته!![]()
به لیست خریدشون روبن هم اضافه کنید
کار مانسینی تمومه کوارسما هم داره قطعی می شه
تیممون خیلی داره خوف می شه![]()
آقا موراتی بمب رو ترکونده
لمپارد و کوارسما اومدن اینتر
جهت اطمینان مراجعه به goal.com
این تازه دینامیتاش بودن بمبشو مونده حالا منفجر کنه
لمپارد رو با همون 9 تا و کوارسما رو با 35 تا + پله گرفته![]()
Waoooo
لمپاردبه اینتر خوش اومدی
![]()
![]()
به نظر من کورسما رو گرون خریدن گفته شده بود که مسوالان اینتر زیاد با اومدن این بازیکن با این قیمت راضی نیستن ولی چون نظرمورینیو هست انجام دادن
راستی صحبت از اومدن بوفون هم شده اگه بیاد که عالی میشه واینکه قرار استانکویچ هم بره به یووه(البته شایدم دیگه رفتنش قطعی شده و من هنوز خبر ندارم) خدا کنه نره یووه هر تیمی میخواد بره ولی یووه نره
در ضمن مثل اینکه نباید منتظر خردی مهاجم هم باشیم چون موراتی و مورینیو گفتن که اصلا مهاجم احتیاج نداریم که ا حدودی هم حق با اونا هست
به امید موفقیت اینتر
به نظر من کورسما رو گرون خریدن گفته شده بود که مسوالان اینتر زیاد با اومدن این بازیکن با این قیمت راضی نیستن ولی چون نظرمورینیو هست انجام دادن
راستی صحبت از اومدن بوفون هم شده اگه بیاد که عالی میشه واینکه قرار استانکویچ هم بره به یووه(البته شایدم دیگه رفتنش قطعی شده و من هنوز خبر ندارم) خدا کنه نره یووه هر تیمی میخواد بره ولی یووه نره
در ضمن مثل اینکه نباید منتظر خردی مهاجم هم باشیم چون موراتی و مورینیو گفتن که اصلا مهاجم احتیاج نداریم که ا حدودی هم حق با اونا هست
به امید موفقیت اینتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)