عجب کل کلی شد این کل کلا خیلی خوبه اطلاعات مارو بالا میبره همینجوری برید جلو بچه ها ببینیم به کجا میبرید تاپیکو
عجب کل کلی شد این کل کلا خیلی خوبه اطلاعات مارو بالا میبره همینجوری برید جلو بچه ها ببینیم به کجا میبرید تاپیکو
راستش من تجربه ای با مانیتور ندارم و چون نیازی نداشتم دنبالش رو هم نگرفتم ، ولی در همین حد میدونم که مانیتور به طور کلی برای بازی های کنسولی مناسب نیست ، ولی از هیچی یا تلویزیون های بوقی خیلی بهتره .
رفیق کل کل نیست که. راه و روش هست .عجب کل کلی شد این کل کلا خیلی خوبه اطلاعات مارو بالا میبره همینجوری برید جلو بچه ها ببینیم به کجا میبرید تاپیکو
ما همه با هم دوستیم![]()
سلام
تفاوت بین 2261 و 2262 و اینکه آیا 2262 خروجی صدا داره یا نه ؟
دوست عزیز از نظر ورودی 2262 خیلی از 2261 سر هست تو گوگل یه سرچ میزدید راحت متوجه میشدید.
یه نگاه به این عکس بندازید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دوستمون به احتمال زیاد منظورشون w2262TQ هست و اونی که شما عکسشو گذاشتید M2262D هست که یک LCD TV هست!
اینم عکس W2262TQ :
در این مدل هم همانند w2261vp یک ورودی HDMI هست که خوب باعث شده یک خروجیه jack 3.5mm هم برای صدا داشته باشه.
از نظر کیفیت هم من فرقی بین این مدل و W2261VP ندیدم.
شهاب چون گفتم یه تشکر زیر اسمت کمه مجبور شدم یه پست بزنم
دمت گرم خیلی آقایی - ممنون مرسی
فقط اینکه پس چرا انقدر گرونتره
فکر کنم 2261 حدود 225 - 2262 حدود 240 باشه البته دقیق نمیدونم
البته شهاب جان 2262tq پورت HDMI نداره و فقط DVI-D و D-SUB داره
ولی Contrast بالاتری نسبت به 2261v و 2261vp داره که 70000 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی چی
یعنی اینکه خروجی صدا نداره نه ؟
من هدفن می خوام بهش وصل کنم 2262 نمیشه پس نه
همون 2261 خودمون
خوب ایکس باکس با این رزولیشن( 1440* 900) مانیتور من مشکلی نداره یعنی ساپورت میکنه یا که تصویر کیفیت پایینی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)