با سلام
بسيار عالي بود
با سلام
بسيار عالي بود
دوستان سلام.....من نرم افزاري براي كنترل شبكه و نرم افزار handy cafe 2.1.31se ميخاهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جايي ديدم كه نر م افزاري نصب كرده بود كه بعد از reset شدن سيستم تمام عمليا ت انجام شده به حالت قبل بر ميگرده/؟؟؟؟؟؟؟؟اين نر م افزار اسمش چيه.؟؟؟؟؟؟؟ممنون ميشم اگر جواب دهيد
یک برنامه شبیه برنامه ByteOMeter معرفی کنید که حجم و سرعت ارسالی و دریافتی رو اعلام کنه.
نرم افزاري براي جمع آوري آيدي از سايت وجود دارد.لطفا راهنماييم كنيد
mb timer 2.4 نرم افزار خیلی آلی
اگه امکانش براتون هست لطفا روش کار با mb رو هم بگید
من adsl دارم ، همینکه سیستم رو روشن می کنم ، کانکت می شه !!
تو قسمت اکانت ها هم هیچ کدوم از کانکت ها رو نشون نمی ده حتی dial up ها رو!!!!
سلام:
من خيلي وقته از نسخه قديمي اين برنامه استفاده ميكردم كه تازه فهميدم نسخه جديدش منشر شده
يك اشكال خيلي مهم در اين برنامه پيدا كردم كه كه اگه برطرف بشه خيلي ها به طرف برنامه رو ميارن
1- مهم ترين مشكل برنامه كه جديدا پي بردم اينه كه اگه گزينه Save this user name and password for the following users: در زير كادر ورود پسورد در اكانت هامون تيك نداشته باشه برنامه موقع بروز رساني اكانت ها ارور زير رو ميده كه بعضي از دوستان با اين مشكل بر خورده بودن:
از آقاي Mbt925 خواهش ميكنم اين مشكل رو در برنامه برطرف كنن چون تا اونجايي كه من ميدونم تيك داشتن اين گزينه خطرناكه و هكر ها ميتونن نام كاربري و رمز ورود اكانت ما رو هك كنن و از اكانت ما استفاده كنن راستش من خودم وقتي فهميدم به برنامه شك كردم چه برسه به بقيه چون نام كاربري و رمز عبور ما در قسمت اطلاعات مربوط به اكانت نوشته ميشه و فكر كنم مشكل همينه چون وفتي اون گزينه تيك نداشته باشه برنامه نميتونه رمز ورود اكانت مارو تشخيص بده و ارور ميده به نظر من اگه اين قسمت از برنامه حذف بشه بهتره چون اگر كسي ديگري از يوزر ما استفاده كنه از اين راه ميتونه به رمز ورود اكانت ديگري دسترسي پيدا كند.
ميدونم زياد حرف زدم ولي خدايي هيچ برنامه ديگه اي بهتر از اين برنامه پيدا نكردم.
موفق باشيد
Last edited by HRN; 09-06-2009 at 18:55.
دوست عزیز برای شبکه RAdmin رو بگیر و برای Freeze کردن سیستم هم system freeze زو سرچ کن.
ممنون از اینکه در جهت ارتقا این برنامه تلاش می کنید.
در مورد اشکال اولتون: در اسرع وقت برطرف میشه.
برنامه از توابع سیستمی برای دریافت اطلاعات اکانت استفاده می کنه. در صورتی که اطلاعات اکانت ذخیره نشه، ویندوز اونا رو جایی ذخیره نمی کنه و برنامه نمی تونه اونا رو بخونه ( ارور هم به همین خاطره).
در مورد امنیت برنامه کاملا مطمئن باشید. برنامه هیچ گونه تماسی با اینترنت نداره. حتی بروز شده برنامه هم توسط خود کاربر بصورت دستی انجام میشه. عامل اولی که باید برای استفاده از یه برنامه وجود داشته باشه، اعتماده.
سلام دوست من ، راستش من از ADSL استفاده ميکنم و بدجوری کارم گيره چون کلا قاطی کرده اکانتم!!
اگر اطلاعاتی در مورد نسخه مربوط به ADSL و ... بدين ممنون ميشم. کی آماده ميشه؟
خوب بود بدردم خورد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)