تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 183 اولاول ... 333940414243444546475393143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گرافیک استثنایی هستش!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
    دیگه گرافیک بازی استثنایی نیست
    خوب هست ولی عالی و استثنایی نیست
    الان خیلی بازی ها هستن که گرافیکشون از این بازی بالاتره

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

با اون Trailer معلوم شد كه گرافيك بازي فوق العاده نيستش !!!
    يه گرافيك خوب داره ولي GamePlay بازي به نظر خيلي خوب ميامد !!!
    اما در بازي چيزي به نام خون وجود نداشت !!! به نظر من بازي هنوز خيلي كار داره تا به يه بازيه عالي تبديل بشه !!!

اين عكس خيلي تو ذوق ميزنه !!! واقعا بد درست كردن آتيش رو اگه در نهايت هم همين جوري بمونه !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دیگه گرافیک بازی استثنایی نیست
    خوب هست ولی عالی و استثنایی نیست
    الان خیلی بازی ها هستن که گرافیکشون از این بازی بالاتره
    خب شما یک بازی در سبک SandBox یا همون گردش آزاد بگو که گرافیکی بالاتر از این بازی داشته باشه؟! هممون میدونم که GTA IV از خیلی جهات از این بازی در رده پایین تری قرار داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب شما یک بازی در سبک sandbox یا همون گردش آزاد بگو که گرافیکی بالاتر از این بازی داشته باشه؟! هممون میدونم که gta iv از خیلی جهات از این بازی در رده پایین تری قرار داره!
    gta_iv به نظر من از هر نظر فوق العاده و با دقت بسیاری ساخته شده بود . قدم به قدم بازی از گرافیک تا گیم پلی فوق العاده دقیق و جذاب بود این نشون میداد سازندگان بازی واقعا وقت گذاشتند . اما مافیا 2 به نظرم هنوز روی گرافیکش درست و حسابی کار نکردن ! وقتی یه بازی گرافیکش خوب نیست به قسمت های دیگه مثل گیم پلی و ... هم نمیشه امیدوار بود چون معمولا وقتی روی یه قسمت به این مهمی کار نکردن بنابراین قسمت های دیگه هم مهم نبوده براشون حتما . البته من فعلا چیزی نمیگم چون هنوز مشخص نیست گرافیک نهایی mafia چطور خواهد بود ولی تا اینجا که از عکس ها مشخص هست برای بازی عظیمی مثل مافیا به نظرم چندان خوب نیست ...

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه به اون گرافیک که چند وقت پیش تو اون تریلر نشون دادن نه به این!
    البته خوب هست ولی برای یک شاهکار به نظر من جالب نیست!
    مطمئنا تا انتشار بازی خیلی چیزها درست خواهد شد(امیدوارم)

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خیلی برام گرافیک این بازی عجیبه از بعضی لحاظ ها که نگاه می کنم مثل GodFather 2 میمونه از بعضی های دیگر مثل GTA هست و...
    موندم چجوری بگم!!!
    گرافیک شهر خیلی خوب درست شده اما ماشین ها بد طراحی شدن!!!!
    اتوموبیل ها اینطور که در عکس 3 نشون داده شده کمی کم جزئیات هستند بر خلاف شهر که به زیبایی ساخته شده است!!!!
    یا شخصیت ها مثل GodFather طراحی شدند که منو یاده گرافیکه مضخرفش میندازه!!!!!!
    ولی در بعضی از چهره ها طراحی بسیار خوب کار شده است.
    مثلا در عکس 7 یا 6 بود فکر کنم بسیار طراحی چهره خوب بوده اما اگه به نک انگشت ها دقت کنید میبینید که کمی گرافیکش بده یا به دست ها!!!!!!
    آتیش ها زیاد روش کار نشده و مثل بازی هایی چون Crysis و GTA IV از کیفیت خوبی برخوردار نیست!!!!!!!
    انگار که اومدن با 3D Max آتیش رو درست کردن!!!!!!!!
    ماشین ها خیلی بد میسوزن!!!
    واقعا جالبه که کلا ماشین آتیش گرفته!!!!
    آخه مگه صندوق عقبم درش آتیش میگیره؟؟
    انگار که آتیش ماله خوده ماشین نیست!!!!!!
    این آتیش منو یاده GTA SA میندازه!!! که واقعا نباید در اون حد باشه!!!!!!!
    کمانه کردن تیر ها خیلی خوب کار شده اونطور که من در عکس 6 یا 5 بود دیدم جرقه ی بعد برخورد تیر به خوبی کار شده اما هوش مصنوعی رو اگه دقت کنید اون فرد در بالایه پله ها در حاله راه رفتن هستش و اصلا در جایی پناه نگرفته این یکم منو آزار میده!!!!!!!!
    فیزیک بازی در عکس 7 یا 8 خیلی خوب کار شده تقریبا میتونیم بگیم مثل GTA IV هست اما در عکس زیاد نمیشه متوجه این شد .
    اینطور که معلومه هوش مصنوعیه مردم خیلی بالا رفته که در عکس 8 یا 9 میبینیم بسیار جالب است که یکی داره ماشین رو تامیر میکنه یکی داره واکس میزنه و ... همینطور جزئیات جاده و نرده ها و درخت ها به خوبی رعایت شده است.
    در عکس 10 آدم یک نیم نگاهی یاده Godfather میوفته ولی کمونه ی تیر ها بسیار جالب است که همین بعث شده اون تصویر زیبا طراحی شده باشد.
    سایه ها بسیار زیبا کار شدند همونطور که در GTA IV دیدیم پر جزئیات و قشنگ هستند از ریز ترین نقاط گرفته تا سایه هایه بزرگ بسیار واقعی کار شده اند!
    نور پردازی اینطور که توی عکس 12 وجود دارد زیبا هست اما کمی کم جزئیات و ساده است اینم انگار که توی 3D Max یک مکعب گزاشته اند و بهش نور تابوندند که زیاد جالب نیست!
    اما در بعضی تیکه ها نور پردازی هم خوب کار شده و در بعضی صحنه ها میبینیم که نور از تیره به محو و سپس به روشن تبدیل شده که بسیار خوب است اما در بعضی وقت ها فقط از تاریک به روشن تبدیل شده که زیاد جالب نیست!!!!!
    دسته ی صندلی ها زیادی براق است اینطور که در عکس 13 نشون داده شده واقعا یک صندلی در حالت نوع فقط به این صورت است انگار نه انگار که خاکی هم در محیط وجود داشته است بسیار براق و نو به نظر میاید.
    در ضکل آخر هم میتونیم از محیط تخریب پذیر تا حدودی از این بازی تعریف کنیم که معلوم است گلوله ها بسیار زیبا در در و دیوار فرو میروند و می توان فرو رفتن و گودیه آن ها را هم دید.
    اما تیر ها حالت کارتونی دارند یعنی زیاد روشون کار نشده و در سطح بازی های گرافیک بالایی چون GTA IV و Crysis و COD نیست اما انتظار می رود که بهتر شوند!
    انشالله که این بازی انتظارات ما و شما رو بر آورده کند و بتواند یک بازیه نمونه و شاهکار پس از 7 سال باشد!
    البته همه ی اینا از روی عکس و اولین تریلر بازی هست ولی تا حدودی میشه همچین چیز هایی رو برای بازی گفت.
    از یاد نرود که تا ریلز بازی هنوز خیلی مونده است.
    Last edited by 779; 23-04-2009 at 16:03.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینطور که معلومه هوش مصنوعیه مردم خیلی بالا رفته که در عکس 8 یا 9 میبینیم بسیار جالب است که یکی داره ماشین رو تامیر میکنه یکی داره واکس میزنه و ...
    ببخشید ولی اینها چه ربطی به هوش مصنوعی داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ببخشید ولی اینها چه ربطی به هوش مصنوعی داره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

يه چيزي خيلي جلبه اونم اينكه دوستاني كه Trailer رو ديدن هيچ كدوم در مورد تخريب پذيري چيزي نگفتن :دي
    اون موقعي كه تو ساختمون تير اندازي ميشه بعد گلوله ها به شيشه برخورد ميكنن !!! دقت كرده شيشه ها چقدر قشنگ و زيبا خورد ميشن و ميريزن !!!
    دقت نكردين ديگه اگه دقت ميكردين الان هي نميگفتين گرافيكش بايد مثل GTA IV باشه !!! خلاصه اون صحنه زيباترين صحنه تو اون Trailer بود !!!

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام ...............

از بعضی از دوستان که سوال میکنم گفتن بازی به 4 گیگابایت رم نیاز داره ....منم بهش گفتم این امکان نداره زیاد بخواد 2 گیگ هستش ....اون بهم گفت نه گرافیک زیادی نمیخواد اما رمش خیلی بالا نیازه ...........

من میگم 1 گیگ رم هم جواب بده ............

نظره شما چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •