سلام
آره خوب فهميدي ديگه![]()
بعد اون فرمت رو چه برنامه ايي پشتيباني ميكنه؟
سلام
آره خوب فهميدي ديگه![]()
بعد اون فرمت رو چه برنامه ايي پشتيباني ميكنه؟
سلام.
شما این تنظیم کردن رو به چه روشی انجام میدی ؟
نقطه ای ؟ تاخیر دادن زمانی ؟
این فرمت رو برنامه ی مثل Subtitle Creature پشتیبانی میکنه.
سلام
همون تنظيمات پيش فرض Subtitle
اصلا بدون اينكه به تنظيماتش دست بزنم همه چيز هماهنگه يعني توي خود Subtitle همه چيز رديفه
سلام.
خوب شما بیا زیرنویست رو به Sub/idx تبدیل کن ببین باز هم نشون داده میشه یا نه
و هماهنگ هست یا نیست
سلام
بالاخره فهميدم مشكل من از كجا بود ورژن Subtitle Work من 2.51 بود يعني مال سال 2004 بود
اما الان رفتم سايتش ورژن جديد رو گرفتم كه مال سال 2008 هست اين ورژن براي ما كه تازه كاريم خياي حال ميده چون كار كردن باهاش خيلي راحتتره و تا حالا 4 5 تا رو زير نويس كردم
زيرنويس به فرمت srt را با برنامه هاي مختلف سعي كردم به sub تبديل كنم ولي اكثرا يا زيرنويس را قبول نكردند و يا جملات را همانند جمله زير كردند
ط¢ظ†ع†ظ‡ ع¯ط°ط´طھ ...â€ڈ
زيرنويسها در مدياپلير ها ،فارسي و به خوبي نشان داده ميشود.ولي وقتي جهت ويرايش با Subtitle Workshop بازشان ميكنم نوشته ها همانند بالا ميشوند.بعضي هاشان هم باز نميشوند با اينكه فرمتشان srt است(اما در پلير نشان داده ميشوند)
=====
ويرايش: جواب امين عزيز كاملا درست است.خيلي كمك بزرگي بود ممنون امين.
Last edited by pedram_ashena; 29-11-2008 at 16:27.
سلام
زیرنویس رو با Notepad بازی کنید
File > Save as
از قسمت یونیکد ANSI رو انتخاب کنید
و OK
با سلام
من مشکلم با زیر نویس تو psp هست زیر نویس داخل مدیا ها کار میکنه ولی نمیدونم چرا psp چرا زیر نویس نمیاد
نوشته شده توسط shasha_ara2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظورم رو درست مطرح نکردم.
میخوام زیرنویس و فایل تصویری رو با هم ترکیب کنم و بصورت VCD یا DVD رایت بزنم تا روی دستگاه های خانگی بشه نگاه کرد. نمیخوام چیزی رو کانورت کنم.
راهی برای این کار هست؟
ممنون
با سلام دوست عزیز
خوب دوستان عزیز منم سوالم این بود ولی از این برنامه که معرفی کرده بودند (AviSub) استفاده کردم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتنم !!!!؟
اگه لطف کنید یه برنامه ای دیگر برای انجام این کار معرفی کنید
ممنون.
و یه سوال دیگرم این بود ، با چه برنامه ای می تونید فیلم ها که از اینترنت گرفتیم ( با کیفیت ) رو میکس (سانسور ) کنیم ، بدونه اینکه از کیفیتش کم بشه ؟
سلام.
این عزیزم برای سانسور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای هارد ساب کردنم توی همون تاپیک مطرح کنید دوستان بررسی میکنند مشکلتون رو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)