عکس های تنیس فوق العاده بود! جدا دمت گرم!
ایکاش من جای کاسیاس بودم
جالبه که نادال یکی از راکت های خودش رو داده به کاسیاس! اما نامردی کرده براش لرزه گیر نذاشته![]()
عکس های تنیس فوق العاده بود! جدا دمت گرم!
ایکاش من جای کاسیاس بودم
جالبه که نادال یکی از راکت های خودش رو داده به کاسیاس! اما نامردی کرده براش لرزه گیر نذاشته![]()
تیم رئال توانست با نتیجه ی 3 -1 تیم سانتاندر را در زمین خود شکست دهد. گل های رئال را رائول در دقیقه 4 و 68 و بازیکن خود تیم سانتاندر، سانچز در دقیقه ی 8 زدند.
گل دوم رائول که گل سوم تیمش بود را، از روی ضربه ایستگاهی زده شد. با دو گلی که رائول در این بازی زد، 8 گله شد و به جمع برترین گلزن های لالیگا تا این هفته پیوست!
مارسلو را می توان بدترین بازیکن رئال در این بازی دانست چرا که درشرایطی 21 پاس اشتباه داد که بقیه بازیکنان رئال زیر 6 پاس اشتباه داشتند!
روبن نیز در نیمه ی دوم بجای روبینیو وارد میدان شد. روبن در آخرین ثانیه ها یک مقعیت فوق العاده خوب رااز دست داد!
ضمن اینکه ساویولا بجای اشنایدر، و گاگو بجای دیارا نیز وارد میدان شدند.
بارسلون هم با اسپانیول مساوی کرد تا تفاصلش با رئال باز 4 امتیاز بشه! با این مساوی موقتی به رتبه ی دوم اومد، اما اگه ویارئال امشب مساوی هم کنه، بارسا باز میره سوم!
من نمیدوونم چرا نیستلروی اینجوری شده. خیلی بد کار می کنه تازه گیا. ولی باید به غیرت رآٓئول ایول گفت.
انصافا این فصل رئال داره قشنگتر بازی میکنه نسبت به تیم کاپلو.
خواهش میکنم بجها کاری نکردیم اگه اینجا نذارم پس کجا....
و اینکه دم رائول گرم داره نشنون میده که سمبل بازی جذاب -غیرت-اعتقاد-پشتکار و هرچی بگی است و داره میگه که بازیکن رئال باید چطوری باشد .عشق است رائول وتمام دوستداران رائول و رئال(چه ادبی شد)
واس دوستداران رائول این عکسها رو میذارم که در مراسم بهترین ورزشکار جهان از نگاه خوانندگان مجله AS است.
![]()
دم همه ي بازيكنا گم بعد از چند هفته يه برد شيرين كسب نمودند
بچها بخاطر شما این موقع شب این تصاویر رو میذارم .
اگه خواستین نظر بدین.
"ahmad08" عکس ها عالی بود! اگه عکس هایی خارج از بازی هم بزاری خوبه، البته نه عکس های تبلیغاتی، چیزی شبیه به بازی ی نادال با کاسیاس!
با باخت 2 - 0 ویارئال ار والادولید این تیم هم مثل بارسلونا 28 امتیازی ماند و بدلیل تفاضل گل به رتبه ی سوم جدول نزول کرد تا بارسلونا در رتبه ی دوم باقی بماند.
این باخت بیشتر از همه به نفع تیم رئال بود تا اختلاف خود را 4 امتیازی کند، و با خیال راحت به ادامه ی روند خوب خود ادامه دهد!
-
-
-
ضمن اینکه تیم والنسیای بهران زده هم، 3 - 0 از اتلتیکو باخت!
بچها میگم چی تیمیه این والنسیا نه؟
با این حساب ویا صد در صد تو تیم خودمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)