عکس العمل الویر کان رو دیدن بعد از خودن گل
چه جوری داد میزد سره دفاع
![]()
عکس العمل الویر کان رو دیدن بعد از خودن گل
![]()
آرهعکس العمل الویر کان رو دیدن بعد از خودن گل
![]()
من که از تو تلوزیون دیدم نرسیدم
این دروازبان تو تاریخ فوتبال تکرار نمیشه![]()
کاملا موافقماین دروازبان تو تاریخ فوتبال تکرار نمیشه![]()
ولی تو آخرین بازی قیافش می خورد که رو فورم باشه
هر یك از بازیكنان تیم ملی فوتبال آلمان در صورت قهرمانی این تیم در رقابت های یورو 2008 ، 250 هزار یورو پاداش دریافت می كنند.
به گزارش شبكه خبر ، پس از نشست مقامات فدراسیون فوتبال آلمان با میشاییل بالاك ، ینس لمن ، میروسلاو كلوزه و برند اشنایدر نمایندگان بازیكنان ، قرار شد اگر تیم ملی این كشور در مرحله نخست حذفی از دور مسابقات كنار رود ، بازیكنان 50 هزار یورو پاداش دریافت كنند كه در صورت حذف آلمان در مرحله نیمه نهایی این مبلغ به 100 هزاریورو افزایش می یابد و در صورت شكست در مسابقه پایانی جایزه مذكور 150 هزار یورو خواهد شد و در پایان مقرر شد در صورت قهرمانی در رقابتهای یورو 2008 هر كدام از بازیكنان تیم ملی فوتبال آلمان مبلغ 250 هزار یورو جایزه دریافت كنند
کار خوبی کردن
البته آلمان شانسش خیلی زیاده
اگر چه خیلی دیر شده ولی من هم اولین برد بایرن رو در نیم فصل دوم تبریک می گم. و ضمنا من هم تایید می کنم که اولیور کان تو تاریخ فوتبال تکرار نمیشه.
برد بایرن رو تبریک میگم.چند وقتی میشه از دنیا عقبم.کسی میتونه عکس عکس العمل اولیور رو بزاره؟
سلام
زی روبرتو : ریبری در مسیر ستاره شدن قرار گرفته است.
"زي روبرتو" بازيكن برزيلي بايرن مونيخ در پايان قرارداد كنونياش بوندسليگاي آلمان را به مقصد ليگ حرفهاي آمريكا ترك ميكند.زيروبرتو كه با كيكر گفتوگو ميكرد، ادامه داد: «با تيمي در آمريكا تماس داشتم. اين تيم در سال ۲۰۰۹ يكي از گزينهها خواهد بود.»
اين هافبك برزيلي كه تا سال ۲۰۰۹ با بايرن قرارداد دارد، دربارهي آينده كارياش گفت: «۲۰۰۹ پايان كار در بايرن مونيخ است. ديگر بيشتر از اين نه ميخواهم و نه ميتوانم. زماني بيش از اين طولاني را در فوتبال اروپا به سر بردهام.»
اين بازيكن كه در فاصله سالهاي ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ براي بايرن بازي ميكرد، سال ۲۰۰۷ بار ديگر به اين تيم در بوندسليگا بازگشت. او از آسيب ديدگي فرانك ريبري و نبودنش در ديدار حساس هفته نوزدهم بوندسليگا برابر وردربرمن ابراز ناراحتي كرد و گفت: «يافتن جايگزين هم ترازي براي فرانك دشوار است. فرانك در مسير تبديل شدن به ستارهاي همانند رونالدينيو قرار دارد.»
![]()
با افتخار میگم بایرنی هستم
تا ابد اسطوره ای مثل قیصر
نابغه و فرمانده بی مثالی مثل ماتیوس
و دروازه بان افسنه ای مثل الیور کان
نخواهند آمد
دلم خیلی گرفته همین حالو زمان خداحافظی ماتیوس داشتم
خدایا بدخواهان بایرن و تمام بازیکنان و طرفداران این تیم را به درک هدایت بفرما و نسلشان را
چون دایناسورها از زمین پاک بفرماااا ااااا
( آمین )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)